Problém s novým partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
316
17.10.22 15:07

Duplikat, mazem

Příspěvek upraven 17.10.22 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
17.10.22 15:08

Duplikat, mazem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
17.10.22 15:16
@Anonymní píše:
@Nela_M Hmm, to by možná mohlo hrát roli.. ale vzhledem k tomu, že za chvilku může zase hned, tak nevidím důvod, proč by si to nenechal i rukou..🙈 😃

napadá mě, jestli nemá natrženou uzdičku a nebolí ho to?
Znala sem jednoho takovýho, při sexu mu to až tak nepřekáželo, ale při „rukou“ mu to bylo nepříjemné (ženská neodhadne, jak moc přetáhnout)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
17.10.22 16:23

Dle mého názoru je mu to z nějakého důvodu nepříjemné (příliš intenzivní, bolestivé, jinak nepříjemné…) a nechce Ti to říct způsobem, který by Tě ranil.
Být Tebou netlačím na pilu a nechám to plynout. Třeba se to časem zlomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
17.10.22 16:39

Kamarád má na penisu jizvy. Byl v mládí těžce popálen v dolní části těla. Při normálním styku mu to nevadí, ale ručně si může dělat jen sám, protože ví přesně kde se může a kde nemůže dotýkat, žádnou holku k tomu rukou nepustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
31.1.23 16:11

Ahoj holky, asi před necelým rokem můj partner psal své bejvale milence a mě to tajil, nakonec jsem na to přišla a tvrdil, že se bál reakce. a dnes mi řekl, cze si i vzpomel jak s ní to tento. a já jsem z toho dost špatná. mozna jen jsem přehnaná, ale trápí mě to. vzpomenete si některá z vás na nějakého bývalého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106110
31.1.23 16:16
@Pírko2 píše:
Prý několik hodin v kuse, to určitě :mavam: :lol:To by promiň nikoho nebavilo. Leda myslíš nějakou dlouhou předehru jako hra na pána a subinku nebo tak něco. Ale vícehodinová soulož? To je pohádka :dance:

Nikoho nebo tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
31.1.23 16:19

Třeba ho to rukou bere tak že se moc brzo udělá. :nevim: Já tak mám zapovězenou jednu polohu při sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.23 16:20

Můj muž nemá rád oral :nevim:. Přijde mu to nehygienické. Vadí mu z obou stran. :nevim:. Asi to bude stejně jako když má někdo rád škrcení nebo anál a další o tom nechce ani slyšet 8).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky