Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Nela_M Hmm, to by možná mohlo hrát roli.. ale vzhledem k tomu, že za chvilku může zase hned, tak nevidím důvod, proč by si to nenechal i rukou..🙈 😃
napadá mě, jestli nemá natrženou uzdičku a nebolí ho to?
Znala sem jednoho takovýho, při sexu mu to až tak nepřekáželo, ale při „rukou“ mu to bylo nepříjemné (ženská neodhadne, jak moc přetáhnout)
Dle mého názoru je mu to z nějakého důvodu nepříjemné (příliš intenzivní, bolestivé, jinak nepříjemné…) a nechce Ti to říct způsobem, který by Tě ranil.
Být Tebou netlačím na pilu a nechám to plynout. Třeba se to časem zlomí.
Kamarád má na penisu jizvy. Byl v mládí těžce popálen v dolní části těla. Při normálním styku mu to nevadí, ale ručně si může dělat jen sám, protože ví přesně kde se může a kde nemůže dotýkat, žádnou holku k tomu rukou nepustil.
Ahoj holky, asi před necelým rokem můj partner psal své bejvale milence a mě to tajil, nakonec jsem na to přišla a tvrdil, že se bál reakce. a dnes mi řekl, cze si i vzpomel jak s ní to tento. a já jsem z toho dost špatná. mozna jen jsem přehnaná, ale trápí mě to. vzpomenete si některá z vás na nějakého bývalého?
@Pírko2 píše:
Prý několik hodin v kuse, to určitě![]()
To by promiň nikoho nebavilo. Leda myslíš nějakou dlouhou předehru jako hra na pána a subinku nebo tak něco. Ale vícehodinová soulož? To je pohádka
Nikoho nebo tebe?
Třeba ho to rukou bere tak že se moc brzo udělá.
Já tak mám zapovězenou jednu polohu při sexu.
Můj muž nemá rád oral
. Přijde mu to nehygienické. Vadí mu z obou stran.
. Asi to bude stejně jako když má někdo rád škrcení nebo anál a další o tom nechce ani slyšet
.