Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lidé jsou různé..
Znám jednoho, co tvrdil, že nemá rád orál (dělaný jemu), to mi taky vyrazilo dech.. A nesmíš mu na něj vůbec sáhnout nebo si jen nenechá to vyloženě dělat delší dobu rukou? ![]()
@Mora Čamuška Sáhnout mu na něj můžu, ale jakmile bych se pokusila o něco víc, tak mi zpravidla odtáhne ruku.. u jiných partnerů jsem nikdy nic podobného nezažila, tak mě to dost zaráží..:(
Třeba se bojí, že dosáhne moc brzo vyvrcholení. Nebo mu je z nějakého důvodu tato praktika nepříjemná. Jste spolu krátce! Neřeš to respektuj jeho přání. Jednou rozpovídá proč nechce, nebo opadne stud a nechá se takto uspokojit.
Buď ráda, že vám to klape a užívej si krásné začátky!
@Nela_M Hmm, to by možná mohlo hrát roli.. ale vzhledem k tomu, že za chvilku může zase hned, tak nevidím důvod, proč by si to nenechal i rukou..🙈 😃
@Ester17 píše:
@Mora Čamuška Sáhnout mu na něj můžu, ale jakmile bych se pokusila o něco víc, tak mi zpravidla odtáhne ruku.. u jiných partnerů jsem nikdy nic podobného nezažila, tak mě to dost zaráží..:(
Ja bych to nechala být, ono se to casem jeste vyvrbi. Treba se opravdu boji toho vyvrcholeni a zakryva to temahle recma.. Uzivej si a bud v klidu ![]()
@Anonymní píše:
@Nela_M Hmm, to by možná mohlo hrát roli.. ale vzhledem k tomu, že za chvilku může zase hned, tak nevidím důvod, proč by si to nenechal i rukou..🙈 😃
ty ten důvod nevidíš, ale on ten důvod má. Tak to nedělej když víš že to nechce ![]()
Dle mě je to tím, že by rychle vyvrcholil a i když za chvíli může znovu, chlapská hrdost je chlapská hrdost. Bylo by mu prostě trapné, že to bylo tak rychle.
aspoň tak to na mě působí. Ale časem určitě zjistíš, co v tom vězí ![]()
@Anonymní píše:
Superman! ![]()
@Anonymní píše:
Milé ženy,
obracím se na Vás ohledně jistého problému s novým partnerem, velmi doufám, že v tom nejsem sama. S partnerem jsme spolu poměrně krátce, nedávno tomu byly tři měsíce, velice si spolu rozumíme a klape nám to i po intimní stránce. Je to velmi mazlivý typ, rád se líbá, je něžný - nemám si na co stěžovat. Všimla jsem si však jedné zvláštnosti a nevím, jak k ní přistoupit - partner se ode mě nechce nechat uspokojit rukou, kdykoli se ho tam „dole“ dotknu, chytne mě za ruku a odtahuje ji pryč, i když na něm vidím, že ho to vzrušuje. Snažila jsem se o tom s ním mluvit a zdůvodnil to tak, že mu přijde sobecké toto „jednostranné“ uspokojování, ale i přes mé naléhání a přesvědčování, že to dělám ráda, jakoukoli moji iniciativu tohoto typu odmítá. Sám ale nemá problém mě uspokojit rukou a klasický sex má rád. Je schopný se se mnou mazlit a milovat několik hodin vkuse. Ale přesto mi toto přijde zvláštní. Nevíte, čím by to mohlo být? Máte podobnou zkušenost, myslíte si, že je to normální? Budu ráda za jakoukoli reakci.
Prý několik hodin v kuse, to určitě
![]()
To by promiň nikoho nebavilo. Leda myslíš nějakou dlouhou předehru jako hra na pána a subinku nebo tak něco. Ale vícehodinová soulož? To je pohádka ![]()
@Pírko2 Nee, to jsem se jen špatně vyjádřila - myslela jsem předehru, samotný akt určitě několik hodin netrvá. 😃
Já to zažila jednou, kdy mi chlap dával ruku pryč, když jsem mu tam sáhla. No, měl ho malýho, tak asi proto. ![]()
@Anonymní píše:
@Pírko2 Nee, to jsem se jen špatně vyjádřila - myslela jsem předehru, samotný akt určitě několik hodin netrvá. 😃
Chápu, to už ano!
![]()
Ked nechce, nechaj tak.
Ja som mala partnera, ktory prekonal akysi chyrurgicky zakrok a viem, ze raz som mu tobila oral a pustila sa mi trocha krv. Cize pokial je jediny problem, ze mu nemozes honit rukou a vsetko ostatne je OK neries
Milé ženy,
obracím se na Vás ohledně jistého problému s novým partnerem, velmi doufám, že v tom nejsem sama. S partnerem jsme spolu poměrně krátce, nedávno tomu byly tři měsíce, velice si spolu rozumíme a klape nám to i po intimní stránce. Je to velmi mazlivý typ, rád se líbá, je něžný - nemám si na co stěžovat. Všimla jsem si však jedné zvláštnosti a nevím, jak k ní přistoupit - partner se ode mě nechce nechat uspokojit rukou, kdykoli se ho tam „dole“ dotknu, chytne mě za ruku a odtahuje ji pryč, i když na něm vidím, že ho to vzrušuje. Snažila jsem se o tom s ním mluvit a zdůvodnil to tak, že mu přijde sobecké toto „jednostranné“ uspokojování, ale i přes mé naléhání a přesvědčování, že to dělám ráda, jakoukoli moji iniciativu tohoto typu odmítá. Sám ale nemá problém mě uspokojit rukou a klasický sex má rád. Je schopný se se mnou mazlit a milovat několik hodin vkuse. Ale přesto mi toto přijde zvláštní. Nevíte, čím by to mohlo být? Máte podobnou zkušenost, myslíte si, že je to normální? Budu ráda za jakoukoli reakci.