Problém s novým partnerem

Anonymní
16.10.22 18:58

Problém s novým partnerem

Milé ženy,
obracím se na Vás ohledně jistého problému s novým partnerem, velmi doufám, že v tom nejsem sama. S partnerem jsme spolu poměrně krátce, nedávno tomu byly tři měsíce, velice si spolu rozumíme a klape nám to i po intimní stránce. Je to velmi mazlivý typ, rád se líbá, je něžný - nemám si na co stěžovat. Všimla jsem si však jedné zvláštnosti a nevím, jak k ní přistoupit - partner se ode mě nechce nechat uspokojit rukou, kdykoli se ho tam „dole“ dotknu, chytne mě za ruku a odtahuje ji pryč, i když na něm vidím, že ho to vzrušuje. Snažila jsem se o tom s ním mluvit a zdůvodnil to tak, že mu přijde sobecké toto „jednostranné“ uspokojování, ale i přes mé naléhání a přesvědčování, že to dělám ráda, jakoukoli moji iniciativu tohoto typu odmítá. Sám ale nemá problém mě uspokojit rukou a klasický sex má rád. Je schopný se se mnou mazlit a milovat několik hodin vkuse. Ale přesto mi toto přijde zvláštní. Nevíte, čím by to mohlo být? Máte podobnou zkušenost, myslíte si, že je to normální? Budu ráda za jakoukoli reakci. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6930
16.10.22 19:02

Lidé jsou různé.. :nevim: Znám jednoho, co tvrdil, že nemá rád orál (dělaný jemu), to mi taky vyrazilo dech.. A nesmíš mu na něj vůbec sáhnout nebo si jen nenechá to vyloženě dělat delší dobu rukou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
16.10.22 19:04

@Mora Čamuška Sáhnout mu na něj můžu, ale jakmile bych se pokusila o něco víc, tak mi zpravidla odtáhne ruku.. u jiných partnerů jsem nikdy nic podobného nezažila, tak mě to dost zaráží..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
16.10.22 19:06

Má strach, že se brzy udělá? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.10.22 19:13

Třeba se bojí, že dosáhne moc brzo vyvrcholení. Nebo mu je z nějakého důvodu tato praktika nepříjemná. Jste spolu krátce! Neřeš to respektuj jeho přání. Jednou rozpovídá proč nechce, nebo opadne stud a nechá se takto uspokojit.
Buď ráda, že vám to klape a užívej si krásné začátky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.22 19:16

@Nela_M Hmm, to by možná mohlo hrát roli.. ale vzhledem k tomu, že za chvilku může zase hned, tak nevidím důvod, proč by si to nenechal i rukou..🙈 😃

• Citovat
  • Upravit
6930
16.10.22 19:17
@Ester17 píše:
@Mora Čamuška Sáhnout mu na něj můžu, ale jakmile bych se pokusila o něco víc, tak mi zpravidla odtáhne ruku.. u jiných partnerů jsem nikdy nic podobného nezažila, tak mě to dost zaráží..:(

Ja bych to nechala být, ono se to casem jeste vyvrbi. Treba se opravdu boji toho vyvrcholeni a zakryva to temahle recma.. Uzivej si a bud v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.10.22 19:18
@Anonymní píše:
@Nela_M Hmm, to by možná mohlo hrát roli.. ale vzhledem k tomu, že za chvilku může zase hned, tak nevidím důvod, proč by si to nenechal i rukou..🙈 😃

ty ten důvod nevidíš, ale on ten důvod má. Tak to nedělej když víš že to nechce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
16.10.22 19:38

Dle mě je to tím, že by rychle vyvrcholil a i když za chvíli může znovu, chlapská hrdost je chlapská hrdost. Bylo by mu prostě trapné, že to bylo tak rychle. :nevim: :mrgreen: aspoň tak to na mě působí. Ale časem určitě zjistíš, co v tom vězí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
16.10.22 19:40
@Anonymní píše:

Superman! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
16.10.22 19:53
@Anonymní píše:
Milé ženy,
obracím se na Vás ohledně jistého problému s novým partnerem, velmi doufám, že v tom nejsem sama. S partnerem jsme spolu poměrně krátce, nedávno tomu byly tři měsíce, velice si spolu rozumíme a klape nám to i po intimní stránce. Je to velmi mazlivý typ, rád se líbá, je něžný - nemám si na co stěžovat. Všimla jsem si však jedné zvláštnosti a nevím, jak k ní přistoupit - partner se ode mě nechce nechat uspokojit rukou, kdykoli se ho tam „dole“ dotknu, chytne mě za ruku a odtahuje ji pryč, i když na něm vidím, že ho to vzrušuje. Snažila jsem se o tom s ním mluvit a zdůvodnil to tak, že mu přijde sobecké toto „jednostranné“ uspokojování, ale i přes mé naléhání a přesvědčování, že to dělám ráda, jakoukoli moji iniciativu tohoto typu odmítá. Sám ale nemá problém mě uspokojit rukou a klasický sex má rád. Je schopný se se mnou mazlit a milovat několik hodin vkuse. Ale přesto mi toto přijde zvláštní. Nevíte, čím by to mohlo být? Máte podobnou zkušenost, myslíte si, že je to normální? Budu ráda za jakoukoli reakci. :)

Prý několik hodin v kuse, to určitě :mavam: :lol:

To by promiň nikoho nebavilo. Leda myslíš nějakou dlouhou předehru jako hra na pána a subinku nebo tak něco. Ale vícehodinová soulož? To je pohádka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.22 19:59

@Pírko2 Nee, to jsem se jen špatně vyjádřila - myslela jsem předehru, samotný akt určitě několik hodin netrvá. 😃

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.22 20:01

Já to zažila jednou, kdy mi chlap dával ruku pryč, když jsem mu tam sáhla. No, měl ho malýho, tak asi proto. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5134
16.10.22 20:09
@Anonymní píše:
@Pírko2 Nee, to jsem se jen špatně vyjádřila - myslela jsem předehru, samotný akt určitě několik hodin netrvá. 😃

Chápu, to už ano! :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
17.10.22 15:07

Ked nechce, nechaj tak.
Ja som mala partnera, ktory prekonal akysi chyrurgicky zakrok a viem, ze raz som mu tobila oral a pustila sa mi trocha krv. Cize pokial je jediny problem, ze mu nemozes honit rukou a vsetko ostatne je OK neries

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí