Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše: Více
Alimenty řešit, pokud bude mrtvý, jinak ne? Aha ![]()
Příspěvek upraven 03.04.25 v 08:11
@Dahlia0409 zpětně alimenty? Pokud by na to byli podmínky, nebo nevim zpětně sirotci důchod? Asi ne co no nic hledám možnosti kde se daj ![]()
@Dahlia0409 ano přesně tak neplatil za živa, absolutně nevíte příběh toho člověka stokrát tu psat nebudu že je byl špatný, hodně špatný člověk.
Byl špatný, když bude mrtvý, z koho chceš teda ty peníze tahat? ![]()
Když by byl mrtvý, kdo by ti ty alimenty vyplatil?
Jedině dědictví (včetně dluhů) a sirotčí (pokud tady odváděl daně).
Ale po pravdě tvému příběhu taky nevěřím.
@Dahlia0409 pokud pracoval v české republice tak určitě na něco nárok budu mít za celých 18 let kdy jsem nemohla na tábor na výlety a ani k moři, kdyby platil alimenty bylo by všechno jiné ![]()
Nárok? Jako že ti to bude stát zpětně platit? To máš teda zajímavou představu ![]()
@Havlova nevěř tvůj problém, určitě mam tak čas si tu dělat srandu, to že ty máš růžovější život neznamená že já ho musim mít taky vítej v realitě tohle se děje, dejou se i horší věci si šťastlivec že tohle nezažíváš
nesuď když si nejsi stoprocentně jista
@Dahlia0409 proto jsem se ptala zde kde si mají lidi poradit, jak to tedy je zatím mi to nikdo moc v klidu nevysvětlil
Čemu nerozumíš na tom, ze alimenty platí rodice a o děti se starají rodiče, ne stát? Ještě po 20 letech? ![]()
@Dahlia0409 Nerozumíš zřejmě mě otázce takže ukončuji debatu, jelikož tady se asi normální odpovědi nedočkám
Aha, tady celou dobu nikdo nic nenapsal, jasně ![]()
@Dahlia0409 jakým způsobem? Většina jen ze co bych chtěla, at ho najde maminka a podobně
par rad tu bylo
Jen by bohužel takhle stránka je poradna ne rejpavá skupina pro zvědavé
Však se několikrát napsalo, že platit má otec. Takže holt ho najít, nebo smůla. Kdo jiný by to měl platit?
Hh
Příspěvek upraven 03.04.25 v 08:25