Problém s pračkou, rozbitá pračka

3.10.23 10:53

problém s pračkou, rozbitá pračka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, než zavolám opraváře, jestli někdo nemáte zkušenost.
Mám pračku již několik let, nikdy s ní nebyl problém, tedka se vypne po např. 15-20 min programu (čas průměrný). Udělá to úplně u každého programu. Navíc vždy po otevření smrdí. Zkusila jsem to 2× s prádlem a několikrát bez něho a vždy stejný výsledek. Normálně se ale dá nastavit program, čas všechno. Kdybyste někdo měl stejný problém, budu ráda za rady / jestli mám volat opraváře.

Moc děkuji za pomoc a prosím nechte si hloupé komentáře radši se zeptám než třeba zbytečně platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7568
3.10.23 11:46

Filtr dole jsi čištila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34400
3.10.23 12:10
@Anonyyyym000823 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, než zavolám opraváře, jestli někdo nemáte zkušenost.
Mám pračku již několik let, nikdy s ní nebyl problém, tedka se vypne po např. 15-20 min programu (čas průměrný). Udělá to úplně u každého programu. Navíc vždy po otevření smrdí. Zkusila jsem to 2× s prádlem a několikrát bez něho a vždy stejný výsledek. Normálně se ale dá nastavit program, čas všechno. Kdybyste někdo měl stejný problém, budu ráda za rady / jestli mám volat opraváře.Moc děkuji za pomoc a prosím nechte si hloupé komentáře radši se zeptám než třeba zbytečně platit.

To vypadá, že je to někde ucpaný, když je podřeba odčerpat vodu, tak nemůže a zastaví se. Vyčisti filtr dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
3.10.23 12:43

A jak jde otočit s bubnem?

@Anonyyyym000823

• Citovat
  • Upravit
3570
4.10.23 08:32

Mně toto dělá pračka, když je ucpaný filtr. Pračka sama nesignalizuje chybu? Ještě bych se podívala na odtokovou hadici, jestli není ohnutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí