Problém s pračkou, rozbitá pračka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
problém s pračkou, rozbitá pračka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, než zavolám opraváře, jestli někdo nemáte zkušenost.
Mám pračku již několik let, nikdy s ní nebyl problém, tedka se vypne po např. 15-20 min programu (čas průměrný). Udělá to úplně u každého programu. Navíc vždy po otevření smrdí. Zkusila jsem to 2× s prádlem a několikrát bez něho a vždy stejný výsledek. Normálně se ale dá nastavit program, čas všechno. Kdybyste někdo měl stejný problém, budu ráda za rady / jestli mám volat opraváře.
Moc děkuji za pomoc a prosím nechte si hloupé komentáře radši se zeptám než třeba zbytečně platit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anonyyyym000823 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, než zavolám opraváře, jestli někdo nemáte zkušenost.
Mám pračku již několik let, nikdy s ní nebyl problém, tedka se vypne po např. 15-20 min programu (čas průměrný). Udělá to úplně u každého programu. Navíc vždy po otevření smrdí. Zkusila jsem to 2× s prádlem a několikrát bez něho a vždy stejný výsledek. Normálně se ale dá nastavit program, čas všechno. Kdybyste někdo měl stejný problém, budu ráda za rady / jestli mám volat opraváře.Moc děkuji za pomoc a prosím nechte si hloupé komentáře radši se zeptám než třeba zbytečně platit.
To vypadá, že je to někde ucpaný, když je podřeba odčerpat vodu, tak nemůže a zastaví se. Vyčisti filtr dole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně toto dělá pračka, když je ucpaný filtr. Pračka sama nesignalizuje chybu? Ještě bych se podívala na odtokovou hadici, jestli není ohnutá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit