Znovuplnitelné kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Znovuplnitelné kapsle do kávovaru
Dobrý den, manžel mi v dobré víře (na latté)koupil k vánocům. kapslový kávovar Tassimo. Samozřejmě tady od té doby leží, protože latté z něj má do latté daleko. Teď jsem si ale koupila napěňovac mléka, koupila kapsle s espressem a latté je z toho nakonec docela fajn.Ale co mě štve je ta představa odpadu kapslí, proto se ptám, nemáte někdo vyzkoušené znovuplnitelné kapsle na mletou kávu? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, máme už několik let Waycap a jsme moc spokojení. Existuje na různé značky kávovarů. Taky jsem nemohla snést ty hory prázdných kapslí, bylo to hrozné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj my to používáme na chatě. Je dobrý si jich objednat víc, aby si nemusela hned mýt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle jsem dávno vyřešil kávovarem na zrnkovou kávu. Několik much jednou ranou a kapsle už nikdy nechci vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když měla kdysi kapsláč, tak jsem si plnila ty vypotřebované kapsle (vymýt a znovu naplnit), tehdy ještě ty znovuplnitelné nevyráběli, a taky to šlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa tak určitě bych to dnes také tak řešila, ale kávovar byl dárek a nechci se hned zbavovat téměř nového. A zase jinak piju rozpustnou a na těch pár latté co si dám mi to takto zatím dostačuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavenka a jakou prosím vzít velikost? Koukala jsem, že mají 60,180 a 230 ml.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Follynka píše:
@Amalthea a jak jste je uzavřela? Děkuji
V těch mých bylo nahoře pod fólií takové sítko, takže tím, ono to nemusí být uzavřené, musí to byt dobře upěchované. U pákového se taky nic neuzavírá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Follynka tasilo asi bude problém, tam to jede na čárový kod. U jiných to jde- délce gusto a nespresso originál řada tam není problém. Ono do tassima a do nespressa vertuo ani nejdou než originál kapsle právě kvůli čárovému kódu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 já právě co jsem se koukala na internetu, tak i na těch plnitelných je čárový kód, stejně jako na origoš jednorázové kapsli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit