Problém s pravým okem - zkušenosti

Anonymní
2.7.23 12:24

Problém s pravým okem.

Ahoj, máte tu někdo podobnou zkušenost a uklidníte mě?
Před pár dny se mi začalo stávat, že vidím trochu rozmazaně na pravé oko. Je to vždy jen chvilku a přijde mi, jako by mi slzelo, nebo jako kdybych tam něco měla. Netrvá to dlouho, je to jak kdy. Tyto problémy mám cca 10dní.
Do toho mě bolí půlka hlavy- na též straně - ale to rozmazané vidění nepřichází společně s bolestí hlavy. Jen nevím, jestli to s tím má něco společného.
K doktorce budu volat ve čtvrtek, protože má dovolenou. Mezitím jsem se o tom bavila se známou a ta na mě hned vyjela, že by jela hned ba pohotovost a že když mě bolí ta strana hlavy a mám problémy s tím okem na stejné straně, že mi tam může taky tlačit nějaký nádor z mozku nebo tak něco. Jsem strachy bez sebe a nevím, co dělat.
Co si o tom myslíte? Může to tak být a mám jet na pohotovost? Mě by to vůbec nenapadlo. Myslela jsem, že kdybych měla něco v mozku, tak to ovlivňuje obě oči a nebo když už, tak naopak. Jako levá strana hlavy pravé oko atd? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21603
2.7.23 12:45

Mě to spíš připomíná migrénu s aurou. Každopádně jednostranné bolesti mohou znamenat i problémy na mozku… Ve čtvrtek se asi doktorce nedovoláš, je státní svátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
2.7.23 12:50
@Anonymní píše:
Ahoj, máte tu někdo podobnou zkušenost a uklidníte mě?
Před pár dny se mi začalo stávat, že vidím trochu rozmazaně na pravé oko. Je to vždy jen chvilku a přijde mi, jako by mi slzelo, nebo jako kdybych tam něco měla. Netrvá to dlouho, je to jak kdy. Tyto problémy mám cca 10dní.
Do toho mě bolí půlka hlavy- na též straně - ale to rozmazané vidění nepřichází společně s bolestí hlavy. Jen nevím, jestli to s tím má něco společného.
K doktorce budu volat ve čtvrtek, protože má dovolenou. Mezitím jsem se o tom bavila se známou a ta na mě hned vyjela, že by jela hned ba pohotovost a že když mě bolí ta strana hlavy a mám problémy s tím okem na stejné straně, že mi tam může taky tlačit nějaký nádor z mozku nebo tak něco. Jsem strachy bez sebe a nevím, co dělat.
Co si o tom myslíte? Může to tak být a mám jet na pohotovost? Mě by to vůbec nenapadlo. Myslela jsem, že kdybych měla něco v mozku, tak to ovlivňuje obě oči a nebo když už, tak naopak. Jako levá strana hlavy pravé oko atd? :mrgreen:

Podle popisu bych si myslela migréna s aurou, ale to že se to tak z ničeho nic začalo často opakovat, je divné. Nevím jestli bych vyrazila na pohotovost, ale určitě nejpozději v pondělí bych to začala řešit a nečekala na doktorku po dovolené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.23 12:57

@ivašot. Zkusím v pondělí oční lékařku u nás, jestli by mě nevzala.

• Citovat
  • Upravit
76725
2.7.23 14:00
@Anonymní píše:
@ivašot. Zkusím v pondělí oční lékařku u nás, jestli by mě nevzala.

měli by tě vzít jako akutní, přeji dobrý výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.23 18:59

@stinga děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
524
3.7.23 12:26

Me zlobi leve oko uk pul rok a bolesti mam mesic. Leva strana hlavy. Boli, tlaci, picha. Jsem obednana na Mag. rezonanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.23 13:44

@Týnuška95 a máte bolesti v kuse? Já to mám jako třeba bolest několikrát denně. Krátkou, ale bolest to je. A nikdo mě dál neposílá.

• Citovat
  • Upravit
524
3.7.23 16:42

V kuse. Sama jsem se zeptala obvodni, zda bych nemohla jit za neurologem. Tak mi napsala zadanku a ten mi hned napsal zadanku na rezonanci. Taky to pry muze delat krcni pater. Na rezonanci muzete jit i sama, ale chtej 5 tisic na jedne klinice, co jsem koukala. Zitra mam kontrolu na ocnim, ale ocarum neverim uz. Nevi, co se mnou, furt mi cpali atb kapky - kapala jsem skoro dva mes. v kuse. No nechci strasit, ale bolest oka a ztrata videni muze bejt roztrousena skleroza a na to prijde rezonance. Taky se bojim, co tam najdou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
3.7.23 16:44

Nebo mate nejakou banalni vec, treba syndrom sucheho oko. Oko pali, pocit ciziho telisks. Muze z toho bolet hlava i prej oko. U me nevi, co mi je. Jednou reknou to a podruhe to. Jsem rada, ze me na MR poslal, aspon budu mit jistotu. Ale porad me pali vicko. :nevim: Nevim, proste co uz mam delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.23 17:20

@Týnuška95 děkuji moc za odpověď. Mě hlava v kuse nebolí, tak nevím, jestli podle toho soudí, že to není vážné-nevím.
Na tu rezonanci jako samoplátce jsem koukala. Já jdu k oční zítra, tak jsem zvědavá, ale taky tomu moc nevěřím. Kdy máte termín na magnetickou? Budu valm držet palce.

• Citovat
  • Upravit
524
3.7.23 21:01

Termin mam v zari, ale premyslela jsem, ze bych si zaplala 2600kc s zadankou a vzali by me me co nejdriv. No dnes jsem byla u pani, co napravuje zada a mela jsem vyhozene 2 zebra a uplne ztuhle krcni svaly, coz taky zpusobuje bolesti hlavy a oci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.23 22:11

@Týnuška95 to jsou opravdu takové čekací doby? To je hrozný! To bych místo té žádanky jela na pohotovost a řekla, že se bolest nedá vydržet. Tam by s vámi snad něco udělali.
Já byla taky na fyzioterapii. Prý mám zablokovaný krk, tak mi ho odblokovala a mám přijít ještě jednou, ale zatím žádná změna.

• Citovat
  • Upravit
524
3.7.23 23:33

No bohuzel. Proto jsem koukala co Praha jak je na tom s dobama a je to o neco kratsi. Takze pujdu tam. Nebudu cekat dva mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.23 23:34

@Týnuška95 ani se vám nedivím. Napíšete potom prosím, jak jste dopadla? Držím palce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex