Problém s tancem - talentové zkoušky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
25.4.13 18:01
@K.Black píše:
to zvládneš :hug:Hele a co morčátko, jak to dopadlo? máš? :lol:

jasně zrovna pije :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
25.4.13 18:07
@nikol.ondrášovka píše:
Dej si Takatu :lol: http://www.youtube.com/watch?…

jo to by šlo, něco z toho vybrat :palec:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
25.4.13 18:08
@K2007 píše:
jasně zrovna pije :P

tak ho vyfoť a ukaž :lol:

• Citovat
  • Upravit
153
25.4.13 18:10

Stejně si chci pořídit profilovku tak u příštího témata bude i nová profilovka platí :?: :?: (samozřejmě profilovka s morčátkem ) ted mam totiz problem s focenim mobil jsem vykoupala ve vane ale k narozkam bude novej takze chci dat fotku urcite :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
25.4.13 18:17

@K2007 tak jo, budu se těšit ;) kdybych se v tématu neobjevila, tak mě upozorni SZ. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
153
25.4.13 18:18
@K.Black píše:
@K2007 tak jo, budu se těšit ;) kdybych se v tématu neobjevila, tak mě upozorni SZ. :mavam:

jasně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.4.13 12:29

Ahoj, být tebou tak si zajdu do ZUŠ (základní umělecká škola) kromě hudebního oddělení jako jsou klavír, housle atd. tam bývá i taneční oddělení. Já tam chodila 12 let a sem tam s námi 1-2 měsíce chodily i holčiny, které se hlásily třeba na muzikál, herectví nebo se přihlásily na MISS :mrgreen: Paní učitelka je vždycky naučila taneční postoj, to je základ, bez něj budeš vypadat vždycky jako trubka :lol:, pak jim ukázala pohyby, které jsou jednoduché, ale vypadají efektně a nakonec s nimi secvičila ten tanec.

Sama teď vedu taneční kroužek a radím ti: hudbu si vyber pomalou! nic moderního nic profláklého. Narovnej se, schovej břicho! :P a hlavně měj příjemný výraz v obličeji ;) Mohla bys mít i něco v ruce - šátek, vějíř…

Něco takového http://www.youtube.com/watch?… to bys zvládla i bez taneční průpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze