Učitelství - Ostrava a okolí

258
22.4.13 08:13

Učitelství - ostrava a okoli

Ahojky,

chtěla jsme se zeptat kde se da v ostravě a okoli studovat učitelství?? chtěla jsem na ostravskou, ale tam se podavaji přihlašky do 28.2 :( to jsem nějak prošvihla.. je tady ještě něco? chtěla bych studovat kombinovaně.. děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
quassa
22.4.13 08:20

Tak to mě zajímá :) Jsme na tom stejně :)

• Citovat
  • Upravit
258
22.4.13 08:34
@SonaBN píše:
Tak to mě zajímá :) Jsme na tom stejně :)

a ty jsi něco hledala.. ja pravě nevím jestli tady takova škola ještě je.. asi si budeme muset počkat na příští rok a přihlasit se na tu ostravskou :(
co by jsi chtěla učit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.13 08:45

A nebudou mít druhé kolo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
22.4.13 08:49

Jen Ostrava a Opava…ovšem máte po termínu přihlášek..druhá kola na méně žádané obory jsou možná…ale to se ukáže časem. Co bys chtěla studovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
22.4.13 08:52
@Vermion píše:
Jen Ostrava a Opava…ovšem máte po termínu přihlášek..druhá kola na méně žádané obory jsou možná…ale to se ukáže časem. Co bys chtěla studovat?

v Opavě je jaka škola? tam se da studovat taky učitelstvi? ja bych chtěla učitelství tak pro 2 stupeň základky, nebo střední.. nebo i 1stupeň bych brala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
22.4.13 09:00

@agulka v Opavě je Slezská univerzita, stránky jistě najdeš…několik učitelských oborů mají taky - třeba jazyky…co bys chtěla konkrétně studovat? Jaké obory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
22.4.13 09:00

Já bych tak nejradši do MŠ :) možná tak ještě ten první stupeň ZŠ :)

• Citovat
  • Upravit
32902
22.4.13 09:09

@SonaBN na Slezské pokud vím, tak MŠ a 1stupeň ZŠ není. Učitelství spadá pod filozoficko-přírodovědeckou fakultu.
 http://www.slu.cz/…/programy/bc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
22.4.13 09:11

Prihlasky jsou kazdy rok na vsechny skoly cca do konce unora, max pulky brezna. Opava loni vypsala druhy kolo, ale z ucitelstvi tam byla jen nemcina. Jinak obecne plati, ze lepsi pristup pro kombinovane je v Ostrave. Jde jen o par konzultaci za semestr, ale musi si to clovek domluvit. Ja jsem na cestine- obcanske vychove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
22.4.13 09:15

Jinak MŠ a 1. stupen ZŠ jsou petilete obory, 2. stupen a SŠ lze studovat jako Bc obor a navazujici Mgr. A na ZŠ je povinna hra na klavir. A zkousky z vytvarky a telaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
22.4.13 09:47

Jen jsem chtěla jemně upozornit, že pokud chcete měnit obor vzdělání a myslíte, že ve školství to bude lepší, tak teď zrovna ta nej doba bohužel není…
Místa nejsou a práci hledají i kantoři s mnoha lety praxe…
 http://www.kvic.cz/…prilezitosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko