Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Osobně nedala, protože mám takový pocit, že by jí říkali Lilko nebo tak nějak ![]()
Kamarádka má Lilianu a všichni ji teda říkají Lily. Až bude dospělá, tak kolem ní budou Sebastianové, Nicolasové, Izabely, Samanthy, Jessici, že Liliana nikomu nepřijde divná ![]()
Me se to moc libi, ale osobne si myslim ze zady v CR by to lidi nezkousli. Kdyz uz, tak bych dala tedy tu Lillian na dospelou zenu mi to sedi vic
Já jsem chtěla holčičku Lili a aby měla dospělácký jméno, je Liliana. Ale taky jsem přemýšlela nad jinými variantami. Klidně bych to dala (Lily). Když se jí to nebude líbit, může si to v dospělosti změnit
. Mojí máme se to nelíbí a pořád vymýšlela jiný varianty typu Eliana, Liana, Lila. Jinak mi každej řiká, že Liliana je moc hezký jméno
.
Když už, tak bych se taky přiklonila k Lilien. Lily z ní uděláš kdykoliv a pro dospělou ženu to zní lépe.
Dejte jak to cítíte, mě se třeba Lily líbí moc
Proč by nemohla být v dospělosti Lily ![]()
A to, že se někdo v okolí směje neřešte, mě se smáli všichni, teď si zvykli a dokonce se jim jméno začalo líbit.
@Anonymní píše:
Ahoj! Mam na vas takovy mozna ponekud zvlastni dotaz. Cekame mimi a s manzelem jsme se dohodli, ze on vybere jmeno pro kluka a ja pro holku. Chtela bych Lily, ale asi by Lily Pavlikova moc optimalni nebyla. A Liliana se mi vylozene nelibi, ikdyz je k Lily hodne podobna. A navic, vsichni v nasem okoli se jmenu Liliana smeji. Zanedlouho by Lily byla dospela a dospela zena Lily, nevim no… Dali by jste holcice jmeno Lily? Vim, ze je to naprosto trapny dotaz, proto prosim o zachvani anonymity. Děkuju.
Ja mam Lindu, rikame ji Lily. Pisu o ni jako o Lily, i ve skolce je Lily. a vi, ze je Linda.
Já holčičku Lily znám, ale je fakt, že má německé příjmení. Mně se teda víc líbí Liliana.
K tomu příjmení by moc hezky sedla ta Linda
Podomácnět se to dá na Lily docela dobře a jako oficiální jméno se to mnohem líp vyslovuje.
(jen u nás ve školce by z toho děti udělaly Linda - Pinda
(pochopitelně ne v tom smyslu
jen prostě tam byl trend, že „nadávka“ se vyrobila tak, že se na začátek slova dalo P místo prvního písmene. Trochu problém se ukázal Ríša - Píša…neb některé děti špatně vyslovovaly to „š“…
)
Liliana ani Lily mi nevadí, ale s vaším příjmením to zní děsivě
Linda mi přijde jako dobrá varianta, s příjmením OK a mazlivě jí Lily můžeš říkat x dlouhých let, možná navždy ![]()
Ahoj! Mam na vas takovy mozna ponekud zvlastni dotaz. Cekame mimi a s manzelem jsme se dohodli, ze on vybere jmeno pro kluka a ja pro holku. Chtela bych Lily, ale asi by Lily Pavlikova moc optimalni nebyla. A Liliana se mi vylozene nelibi, ikdyz je k Lily hodne podobna. A navic, vsichni v nasem okoli se jmenu Liliana smeji. Zanedlouho by Lily byla dospela a dospela zena Lily, nevim no… Dali by jste holcice jmeno Lily? Vim, ze je to naprosto trapny dotaz, proto prosim o zachvani anonymity. Děkuju.