Problém se jménem Lily, Liliana

Anonymní
14.1.15 19:18

Problem se jmenem Lily/ Liliana

Ahoj! Mam na vas takovy mozna ponekud zvlastni dotaz. Cekame mimi a s manzelem jsme se dohodli, ze on vybere jmeno pro kluka a ja pro holku. Chtela bych Lily, ale asi by Lily Pavlikova moc optimalni nebyla. A Liliana se mi vylozene nelibi, ikdyz je k Lily hodne podobna. A navic, vsichni v nasem okoli se jmenu Liliana smeji. Zanedlouho by Lily byla dospela a dospela zena Lily, nevim no… Dali by jste holcice jmeno Lily? Vim, ze je to naprosto trapny dotaz, proto prosim o zachvani anonymity. Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
117
14.1.15 19:20

Když váháš mezi Lily a Lilianou, tak co třeba Lilien? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.15 19:21

Osobně nedala, protože mám takový pocit, že by jí říkali Lilko nebo tak nějak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
14.1.15 19:22

Kamarádka má Lilianu a všichni ji teda říkají Lily. Až bude dospělá, tak kolem ní budou Sebastianové, Nicolasové, Izabely, Samanthy, Jessici, že Liliana nikomu nepřijde divná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
14.1.15 19:23

Me se to moc libi, ale osobne si myslim ze zady v CR by to lidi nezkousli. Kdyz uz, tak bych dala tedy tu Lillian na dospelou zenu mi to sedi vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
14.1.15 19:24

Já jsem chtěla holčičku Lili a aby měla dospělácký jméno, je Liliana. Ale taky jsem přemýšlela nad jinými variantami. Klidně bych to dala (Lily). Když se jí to nebude líbit, může si to v dospělosti změnit :-). Mojí máme se to nelíbí a pořád vymýšlela jiný varianty typu Eliana, Liana, Lila. Jinak mi každej řiká, že Liliana je moc hezký jméno :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
14.1.15 19:27

Když už, tak bych se taky přiklonila k Lilien. Lily z ní uděláš kdykoliv a pro dospělou ženu to zní lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17464
14.1.15 19:28

Dejte jak to cítíte, mě se třeba Lily líbí moc :pankac: Proč by nemohla být v dospělosti Lily :think:
A to, že se někdo v okolí směje neřešte, mě se smáli všichni, teď si zvykli a dokonce se jim jméno začalo líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
14.1.15 19:29
Mě se líbí Lila http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…. Kamarádka jí má schovanou na holčičku, přijde mi lepší pro dospělou ženu než Lily, takže pokud se ti Liliana nelíbí mohla by vést cesta tudy:).
@Anonymní píše:
Ahoj! Mam na vas takovy mozna ponekud zvlastni dotaz. Cekame mimi a s manzelem jsme se dohodli, ze on vybere jmeno pro kluka a ja pro holku. Chtela bych Lily, ale asi by Lily Pavlikova moc optimalni nebyla. A Liliana se mi vylozene nelibi, ikdyz je k Lily hodne podobna. A navic, vsichni v nasem okoli se jmenu Liliana smeji. Zanedlouho by Lily byla dospela a dospela zena Lily, nevim no… Dali by jste holcice jmeno Lily? Vim, ze je to naprosto trapny dotaz, proto prosim o zachvani anonymity. Děkuju.
  • Citovat
  • Upravit
19388
14.1.15 19:32

Ja mam Lindu, rikame ji Lily. Pisu o ni jako o Lily, i ve skolce je Lily. a vi, ze je Linda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
14.1.15 19:32

Dala bych Liliana, i když Lila je taky pěkný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
14.1.15 19:37

Já holčičku Lily znám, ale je fakt, že má německé příjmení. Mně se teda víc líbí Liliana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
14.1.15 19:39

K tomu příjmení by moc hezky sedla ta Linda :) Podomácnět se to dá na Lily docela dobře a jako oficiální jméno se to mnohem líp vyslovuje.

(jen u nás ve školce by z toho děti udělaly Linda - Pinda :oops: (pochopitelně ne v tom smyslu :lol: jen prostě tam byl trend, že „nadávka“ se vyrobila tak, že se na začátek slova dalo P místo prvního písmene. Trochu problém se ukázal Ríša - Píša…neb některé děti špatně vyslovovaly to „š“… :think: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
14.1.15 19:41

Dala bych Lilien nebo Lilyanne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
14.1.15 19:41

Liliana ani Lily mi nevadí, ale s vaším příjmením to zní děsivě :-) Linda mi přijde jako dobrá varianta, s příjmením OK a mazlivě jí Lily můžeš říkat x dlouhých let, možná navždy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze