Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Rozhodly jsme se pojmenovat druheho syna Willfried, jmeno bylo u nas v Cechach pouzivane do roku 1950 ale nam se libi nicmene vsichni okolo nas od jmena odrazuji..jsme pevne rozhodnuti ale i pres to se vas chci zeptat jak se vam jmeno libi.. ![]()
@Anchees nelíbí. Ale záleží, jaké máte příjemní. Jestli cizí, je to ok, jestli např novákovi, je to úlet. ![]()
No pokud k tomu bude mít vhodné příjmení
Já osobně bych ale nedala ![]()
No na Prajzku si toto jméno umím živě představit. Pokud je k tomu dobře znělé příjmení (ideálně německé), tak proč ne
Vaše dítě, vaše volba!! My se ohledně jména s nikým neradili a nikomu ho neříkali, takže až jak se prcek narodil, jméno bylo odtajněno ![]()
Nelíbí a dítě bude celý dětství všude vysvětlovat, jak se to vlastně píše - pokud to teda bude samo umět.
Není to špatné jméno, spíš záleží na tom, jak bude znít s příjmením.
@Anchees Nelíbí. Kdybych takové jméno dostala, ptala bych se, za co se mi rodiče chtěli pomstít… ![]()
Jako jmeno samotny mi neprijde spatny, dokonce i zajimavy, ale jak pisou ostatni, zalezi na prijmeni, musi to k sobe pasovat.
Popravdě? Moc se mi nelíbí, ale důležité je, že se líbí vám. Ale aby se to zase moc netlouklo s příjmením. Aby jste klukovi nezpůsobili trauma z představování se. A teď mi došlo, že jednoho znám - Jo Wilfried Tsonga (tenis) ![]()
@Anchees Jméno je to netradiční, o tom žádná. Bála bych se ale toho vysvětlování, jak se to píše. Zvlášť kluka to bude otravovat.