Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Moc se mi líbí. Hezky zní má historii a nemá ho každý druhý.
@Klementyna kazdy ma jiny vkus.Me se zas nelibi pojmenovávat deti jmény, ktere mi evokuji důchodce-František, Antonín, Růžena, Jiřina apod.
Jakob je krásné jméno
, to druhé (ani jsem si ho nezapamatovala
) se mi nelíbí.
Je to silenost, tohle bych svemu diteti neudelala chudak bude stredem vsech vysmechu uz od skolky ![]()
Nechápu ty řeči o pomstě rodičů a pod. zakladatelka asi vybrala jméno s láskou pro svoje miminko. Nestačilo by prostě napsat nelíbí? a argumenty že se mu budou ve škole smát, no jasně, protože jaká matka, taká Katka, děti by to ani nenapadlo, kdyby to neslyšeli doma.
@Anchees píše:
No vlastne rozhodnuti jsmeprvni syn je Jakob.
Jakob je ale hezké jméno. To chápu…a také se píše jednoduše.
Cesi jsou hrozne konzervativni, dals bych jmeno, ktere se mi libi, hlavne pokud budete zit v cizine. My zijeme v Nemecku a tady jsou lidi mnohem flexibilnejsi.
Nemyslim si ze se mu budou deti nejak hrozne smat..je to lepsi nez treba Jarmil dle meho nazoru..a kdyz uz jsme u posmesku tak co si budeme povidat tak deti jsou obcas dost krute a kdyz chteji tak si vzdy najdou neco kvuli cemu se druhym smat..
Mne se to líbí…Wilfried se jmenuje muj kamarád…ale je to cizinec.. ![]()
@Anchees nelíbí, ale dítě si můžete pojmenovat, tak jak chcete, pokud vám to matrika dovolí.
Příspěvek upraven 12.01.15 v 13:51
@Annie9 myslim si to taky..jakmile je neco jinak hrozne ro odsuzuji ale nosit ponozky do sandalu jim nevadi.. ![]()
@Anchees
Presne
Tady je tolik exotickych jmen, ze polovina z nich jde tezko zapamatovat i pri nejlepsi vuli. Willfried mne zni zcela v pohode. Ja bych to jmeno nevybrala, ale je to normalni plnohodnotne jmeno. Ne kazdy musi byt Matyasek, Honzik a Peta.