Jmeno Willfried

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
12.1.15 13:59

@Annie9 mi přijde že teď je v největší oblibě Matyáš Tadeáš a Tobiáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.1.15 14:01

Ziji v Nemecku a i na nemecke pomery je to neobvykle jmeno. Ale proti gustu… Btw jmenuje se tak muj kolega z Filipin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
12.1.15 14:01
@suricata píše:
@Annie9 mi přijde že teď je v největší oblibě Matyáš Tadeáš a Tobiáš.

Přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.1.15 14:06

No prave..matyasu, tobiasu atd beha hodne a taky to driv nebylo uplne obvykle jmeno a dneska ho ma kazdy druhy prcek..jsou to hezka jmena ale pomerne casta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
12.1.15 14:10

Nelíbí, nemám ráda tvrdá jména a která se navíc složitě píší :nevim:
Ale tak my jsme s Tomáškem a Péťou trapně konzervativní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.1.15 14:46

@Meredit
Možná máte trochu konzervativnější vkus než tazatelka, ale to jsem rozhodně nekritizovala. Mně se líbí i Matyášek a Honzík a dokonce moc. Jen jsem měla na mysli, že není nutné se podřizovat většině, zvláště v zahraničí, kde jsou lidi mnohem více otevření různým kulturám, hláskování a extotickým jménům vůbec. Stejně tak není nutné se snažit vybočit za každou cenu. Důležité je podle mě dát jméno, které se líbí rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
12.1.15 15:03

@Annie9 já nic nerozporuju :) Jsou i cizí jména která se mi moc líbí, nemít české příjmení a manžela určitě bych se taky odvázala, třeba jméno Bastien :srdce:
Nicméně jen jsem napsala názor na jméno co chce dát zakladatelka, mě se prostě tato německá jména nelíbí :nevim:
A ano, je důležité dát jméno co se líbí rodičům, ale ještě důležitější je že žít s ním musí to dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.1.15 15:05
@Run píše:
Ne, nebyl to ten seriál. Jak byl pes a vlastně nebyl :mrgreen:

Představa Wilfreda, jak v té kavárně ojíždí servírce nohu a následně nasere sousedovi do boty, mě od toho jména pro dítě značně odrazuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
12.1.15 15:17

Žádného slizkého psa jsem si nevybavila, ale asociuje mi to trochu Garndfielda, ani nevím proč. Takže spíš kočku než psa.

Jinak se mi jméno nelíbí, nemám ráda jména končící na - slav, mil, mír, fried atd. Pokud jste rozhodnuti, tak po názoru nepátrej. Nikomu se nelíbí všechno. Někdo má rád Jaroslavy a Sigfriedy, někdo Matěje a Honzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
12.1.15 17:24

Nelíbí, ani trochu. a jak píšou uživatelky, je to ten pes nepes ze seriálu, a už jen proto bych to dítěti nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.1.15 18:07

No jak jsem psala..me se zadnej slizkej pes nevybavil :)a to ze maji nahodou stejne jmeno neznamena ze je to jedinej na svete..me se treba vybavi fotbalista :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43019
12.1.15 19:51

Fakt je tam FRIED? Jakoze smazenej Willi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
12.1.15 20:03

Lidi si zvyknou, budou mu říkat Wille. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yui
12.1.15 21:10

Nelíbí. Já osobně, nevím, je to netradiční, ale může mu to později vadit i třeba ve škole :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21
12.1.15 23:50

Ano, opravdu je tam fried..proste se to tak pise..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze