Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My také nesmíme mít kočárek na chodbě.
K tomu je kočárkárna nebo prostě sklep.
Bohužel… Požární předpisy. My nesměli v bývalém paneláku mít nic za všechno byla pokuta takže do sklepa, kocarkarny, do bytu… Zde nepomůže obejít sousedy…
Ohání se nejspíš požárními předpisy…
A další věc, proč by tvůj kočár měl překážet ostatním?
Buď si ho budeš muset brát do bytu, nebo ho strč do sklepa.
Jo a nechápu blázny, kteří si chtějí dobrovolně nechat kočár na společné chodbě. Pak tu bude zakl. brečet, jak jim nějaká svině ukradla kočár. ![]()
Kocarkarnu mame sklep taky jde o to ze by tam byl u tech schranek jen kdyz by byl pritel v praci kdyz by prisel kocarek by uklidil pod schody. Jde o to ze mam jeste dceru budu po cisari a nemuzu kazdou chvilku vytahovat kocarek a zase ho davat dolu. Obejit sousedy mi problem nedela kdyz se zeptam slusne
@Anonymní píše:
Kocarkarnu mame sklep taky jde o to ze by tam byl u tech schranek jen kdyz by byl pritel v praci kdyz by prisel kocarek by uklidil pod schody. Jde o to ze mam jeste dceru budu po cisari a nemuzu kazdou chvilku vytahovat kocarek a zase ho davat dolu. Obejit sousedy mi problem nedela kdyz se zeptam slusne
Po císaři nebudeš použitelná cca měsíc, to prostě vydržíte a pak už si ten kočár ze sklepa vytáhneš sama. Ani kdyby souhlasili všichni, tak tam ten kočár prostě být nesmí.
@Anonymní píše:
A proč nemůže být v té kočárkárně?
@Anonymní píše:
Uklidit pod schody ho jistě zvládneš i sama ![]()
Zbytečně hledáš problémy tam, kde nejsou ![]()
@Anonymní píše:
Kamarádi to řešili tak, že skládali kočár do auta. Další si dělali nájezdy na schody, aby ten kočár dostali po schodech dolů. Prý se dělají i skládací nájezdy
neboj, něco vymyslíte.
@Anonymní píše:
kdyby ty na to kývli (zda se smí nesmí) neřeším. Tak budou chtít i ostatní matky. Třeba nějaka další těhotná která bude rodit císařem. A pak tam projdou ostatní jak kdyby tam stali dva kočárky
@Šmoulice píše:
Uklidit pod schody ho jistě zvládneš i sama
Zbytečně hledáš problémy tam, kde nejsou
Nevím jak kde, ale tady u nás v baráku nesmí být nic ani u těch schodů. Jeden čas tam někdo nechával kola a už to tam být nesmí.
@Anonymní píše:
Taky bydlime ve 4 patre bez vytahu. Take jsem mela cisare. Kocarek jsem mela v kocarkarne. Tesne po porodu pokud bylo nutne jit ven sama s malou, tak jsem nejdrive ze sklepa vytahla konstrukci a pak korbicku s miminkem a pohoda. Nezamceny na chodbe bych ho fakt nenechavala ![]()
@Anna766 píše:
Nevím jak kde, ale tady u nás v baráku nesmí být nic ani u těch schodů. Jeden čas tam někdo nechával kola a už to tam být nesmí.
U nás si pod schody sem tam někdo kolo nechá. Ale ne dlouhodobě. Většinou jen nějaká návštěva na chvíli. Kočár jsem tam neviděla nikdy.
Kdo by ho tam taky dával
… je tam příšernej bordel a prach ![]()
Bydlím stejne, tahani do sklepa je fakt rychta. Kocar jsem dávala k druhému neunikovemu východu. Sousedi dávají do prostor sousedního domu, je tam neco jako spol. místnost, jini sousedi nechávali v aute.
@Šmoulice píše:
U nás si pod schody sem tam někdo kolo nechá. Ale ne dlouhodobě. Většinou jen nějaká návštěva na chvíli. Kočár jsem tam neviděla nikdy.
Kdo by ho tam taky dával… je tam příšernej bordel a prach
My uklizime ![]()
@Anna766 píše:
My uklizime
U nás se platí nějaká agentura na úklid společných prostor.
A dost na to se.rou … Takže na patře si každý uklidí sám, když je to potřeba. Ale pod schody ve sklepě na to každej se.re . Víš co, není to vidět ![]()