Problem se sousedem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148206
3.1.20 21:31
My uklizime podle rozpisu. Takze se to hlidá. I když je tu pár partají, co jsem je to ještě dělat neviděla. Sorry za OT
@Šmoulice píše:
U nás se platí nějaká agentura na úklid společných prostor.
A dost na to se.rou … Takže na patře si každý uklidí sám, když je to potřeba. Ale pod schody ve sklepě na to každej se.re . Víš co, není to vidět :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
3.1.20 21:34

Porid si satek a satkuj, vyresit tim problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18545
3.1.20 21:36
@Elzaaa píše:
Taky bydlime ve 4 patre bez vytahu. Take jsem mela cisare. Kocarek jsem mela v kocarkarne. Tesne po porodu pokud bylo nutne jit ven sama s malou, tak jsem nejdrive ze sklepa vytahla konstrukci a pak korbicku s miminkem a pohoda. Nezamceny na chodbe bych ho fakt nenechavala 8o

Dobrý nápad. Kamarádk měla kočár s vloznou taškou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.1.20 21:47

V budovách o 4 patrech bývá většinou požární hydrant dole v přízemí, takže dle předpisů je opravdu problém tam kočárek nechávat… Pokud ho tam přesto nechate a nedejboze dojde k nějakému požáru, který z této příčiny bude bránit hašení požáru tak se po Vas pojišťovna pěkně sveze…neriskoval bych to.. Měl sem ten samý problém, riskli sme to u schránek a v baráku hořelo… ale až rok potom co jsme tam ten kočárek neměli, takže ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
3.1.20 21:48

Také jsem po císaři normálně vytahovala kočárek z kočárkárny, stačil takový ten nájezd. Nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
3.1.20 22:06

My jsme chvíli po narození syna, než jsme se přestěhovali, bydleli v bytovce, kde nebyl výtah, sklep ani kočárkárna. Měla jsem vždycky spodek kočárku složený v kufru auta a malého táhla po schodech v korbičce. Naštěstí korba měla šikovné popruhy, tak to docela šlo, ale stejně to bylo za trest. Za kočárkárnu bych tehdy byla vděčná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
3.1.20 22:16

Já měla vložnou tašku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.20 22:35

Zakladatelko, máš asi smůlu, podle reakcí tady…

Ale u nás cihlový barák taky o 8 bytech. První jsme dole u schránek měli kočár my (ne na volno, zamykali jsme ho řetězem na kolo). Pak tam měla kočár sousedka pod námi a teď tam mají kočár sousedi nad námi. Doufám, že se nakonec podaří, abychom ho tam ještě jednou uskladňovali i my. Takže ano, požární předpisy a tak, ale reálně se to dělá…

• Citovat
  • Upravit
15105
4.1.20 07:41

Po císaři budeš za chvíli fit. Teď si představ, že by tam kočár chtělo nechávat 5 rodin. Budeš ho muset dávat do sklepa nebo kocarkarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.20 14:24

Vy tam nemáte ty betonové „pásy“, po kterých bys kočárek vyvezla a svezla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
9.1.20 14:29
@Anonymní píše:
Kocarkarnu mame sklep taky jde o to ze by tam byl u tech schranek jen kdyz by byl pritel v praci kdyz by prisel kocarek by uklidil pod schody. Jde o to ze mam jeste dceru budu po cisari a nemuzu kazdou chvilku vytahovat kocarek a zase ho davat dolu. Obejit sousedy mi problem nedela kdyz se zeptam slusne

Mne teda po cisari prijde horší tahat dítě do 4. patra než sklidil kočár, co má kola. Jsem po dvou cisarich.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.20 15:19

Dekuju vsem za reakce :) uz to mame nejak vymyslene jen spis mam pocit ze soused nam dela naschvaly ano chapu ty predpisy ale kdyby to byl normalni clovek tak by se s nim dalo domluvit sousedka ho tam u schranek mela vic jak pul roku

• Citovat
  • Upravit
32063
9.1.20 15:24
@Anonymní píše:
Dekuju vsem za reakce :) uz to mame nejak vymyslene jen spis mam pocit ze soused nam dela naschvaly ano chapu ty predpisy ale kdyby to byl normalni clovek tak by se s nim dalo domluvit sousedka ho tam u schranek mela vic jak pul roku

A co ti řekne soused na argument, že ho tam měla sousedka taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.20 16:28

@Monchichik jediny co rekl ze to vi a ze ho tam parkrat zapomnela docela vtipny ne? Oni jsou totiz kamaradi :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
10.1.20 11:49
@Anonymní píše:
Dekuju vsem za reakce :) uz to mame nejak vymyslene jen spis mam pocit ze soused nam dela naschvaly ano chapu ty predpisy ale kdyby to byl normalni clovek tak by se s nim dalo domluvit sousedka ho tam u schranek mela vic jak pul roku

Jak domluvit? Tady se domluvit nedá právě kvůli těm předpisům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný