Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Pudloslava mám z toho taky ten pocit, že těch rad je tolik, že nejlepší asi bude spíš to neřešit
![]()
@Lucajdice79 Vypadá to na akné, Matesovi to zmizelo samo, nic na to nepomohlo.
Můj malej to má taky, má to uplně všude chudák, doktorka říkala že to jsou nevyčištěné mazové žlázky a že to máme natírat odvarem z řepíku, je to tejden co jsme u ní byli, mažem několikrát denně a vypadá to že to snad do tří týdnů zmizí, vypadá to hrozně, chudáček malej ![]()
Řepík nám taky pomáhal a taky jsem to natírala mateřským mlíčkem…vzdycky se pak veskere yrazky, pupinky sklidnily ![]()
@zolycka za jak dlouho to po tom řepíku ustalo? malej to má fakt hodně, na tvářičkách, na krčku a i mezi vlásky ![]()
@Růženkaa anetka to sice tolik neměla…ale ztrácelo se to celkem dlouho..mozna pres 3 týdny.. zlom nastal po šestinedělí…někde jsem četla, že to akné může být způsobeno i hormony v MM v šestinedělí, což můžu asi potvrdit:) takže my jsme potírali 1-2× denně rapikem a pri kazdem kojeni mlickem. ![]()
Tak to jo
my uz jsme sice po sestinedeli ale vyckam a zlepsi se to, ja tim repikem potiram pri kazdem prebalovani ![]()