Novorozenecké akné u mimi

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2218
13.2.13 18:55

@Pudloslava mám z toho taky ten pocit, že těch rad je tolik, že nejlepší asi bude spíš to neřešit :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
13.2.13 18:58

@Lucajdice79 Vypadá to na akné, Matesovi to zmizelo samo, nic na to nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.4.13 12:12

Můj malej to má taky, má to uplně všude chudák, doktorka říkala že to jsou nevyčištěné mazové žlázky a že to máme natírat odvarem z řepíku, je to tejden co jsme u ní byli, mažem několikrát denně a vypadá to že to snad do tří týdnů zmizí, vypadá to hrozně, chudáček malej :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
24.4.13 12:56

Řepík nám taky pomáhal a taky jsem to natírala mateřským mlíčkem…vzdycky se pak veskere yrazky, pupinky sklidnily :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.4.13 12:58

@zolycka za jak dlouho to po tom řepíku ustalo? malej to má fakt hodně, na tvářičkách, na krčku a i mezi vlásky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
24.4.13 13:03

@Růženkaa anetka to sice tolik neměla…ale ztrácelo se to celkem dlouho..mozna pres 3 týdny.. zlom nastal po šestinedělí…někde jsem četla, že to akné může být způsobeno i hormony v MM v šestinedělí, což můžu asi potvrdit:) takže my jsme potírali 1-2× denně rapikem a pri kazdem kojeni mlickem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.4.13 13:08

Tak to jo :) my uz jsme sice po sestinedeli ale vyckam a zlepsi se to, ja tim repikem potiram pri kazdem prebalovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí