Svatba a půlročňátko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41882
27.4.12 17:52

Svatba a půlročňátko

Ahojda holky :mavam:
Za měsíc se vdávám a našemu Matýskovi bude tou dobou půl roku. Chtěla jsem se zeptat, jak co nejlépe přežít s miminkem svatbu (hostina je pak na zahradě formou grill párty). Nekojím, ale o alkohol nejde, jen si to chci pořádně užít. Nějaké tipy a nebo příběhy o tom, jak jste zvládly svatbu (až už svou nebo cizí) s malým prckem? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
27.4.12 17:56

Ahoja, my se brali, když měla malá 10.měsíců. Na obřad jsem ji měla na rukou v šatičkách.Bral si tak táta nás obě :) Neměla jsem kytku.Překážela by mi a malá by mi ji rozcupovala.
Na hostině může být malý v kočárku a stejně bude určitě kolovat na rukou svatebčanům.Každý si ho bude chtít pochovat.

• Citovat
  • Upravit
24837
27.4.12 17:59

Vdávala jsem se, když bylo nejstarší dcerce 6 měsíců. Byla s námi na obřadu, odtud si ji vzala na hlídání manželova sestřenice. Vůbec ci nedovedu představit, že by s námi byla celou dobu, to bych si to neužila vůbec ;)
EDIT: Dcerka byla hodně uječené, věčně nespokojené a nespavé miminko, které bořilo dům, když se na ni podíval někdo cizí :zed: Takže i proto takové rozhodnutí ;)

Příspěvek upraven 27.04.12 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.4.12 18:01

Já právě taky nevim, jestli ho nedat hlídat mojí mamině, ona se nabídla sama. Máme to na baráku, takže je to v pohodě, ale zase nechci, aby u něj musela dřepět a vůbec si to neužila..
Napadlo mě dát mu na zahradu cestovku, když bude hezky, že by byl tam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
27.4.12 18:09

Já bych prtě chtěla mít u sebe, jinak by mě to nebavilo. Ideálně poprosit nějakou kamarádku, aby si ji vzala na starost, byla s vámi na obřadu i oslavě a kdyby mimčo zlobilo, šla s ním ven, aby vás nerušila. Tak bys věděla, že je v pohodě a většinu doby by bylo s váma - ale ty by ses tím nemusela zabívat.
Mamce mi přijde pitomé, to by přišla o tvou svatbu, a to mi k ní nepřijde fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
27.4.12 18:16

taky nás to čeká, jen prckové bude skoro rok. určo ji na svatbu chci, bez ní bych z toho sama nic neměla, ani na hlídání nikoho nemám. ale bude tam těch prcků takových víc, zatím vím o čtyřech, z toho ta naše nejstarší. nebo jestli oni budou mít chování - to nevím. my ji mít určo sebou budem a na svatbě ji bude pravděpodobně držet taťka a oni dva si budou brát mě! (koneckoncům mají společné jméno…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.4.12 18:17

My se svatbou čekáme až bude prcek starší, protože při jeho povaze by to nešlo ani teď v 9 měsících :lol: Přišla jsem jen nakouknout a popřát hezkou svatbu a at si to užijete :kytka: Pak jsem zvědavá na fotky :hug:

• Citovat
  • Upravit
41882
27.4.12 18:19
@kači31 píše:
taky nás to čeká, jen prckové bude skoro rok. určo ji na svatbu chci, bez ní bych z toho sama nic neměla, ani na hlídání nikoho nemám. ale bude tam těch prcků takových víc, zatím vím o čtyřech, z toho ta naše nejstarší. nebo jestli oni budou mít chování - to nevím. my ji mít určo sebou budem a na svatbě ji bude pravděpodobně držet taťka a oni dva si budou brát mě!(koneckoncům mají společné jméno…)
:pankac: :pankac: :pankac:
to je fajn nápad :think:

@julniki :mavam: dííky :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
27.4.12 18:27

Osobní zkušenost nemám, ale určitě bych se domluvila s jednou spolehlivou osobou, která bude mít mimčo po celou dobu na starosti- myslím jako, že ty si malýho pochováš a podržíš, když budeš chtít, svatebčani se můžou taky nabažit, ale aby ta jedna osoba za něj byla jakoby zodpovědná, měla ho furt na očích, v případě nutnosti vyrazila s kočárkem na pár koleček, aby se uklidnil, pochovala,případně nakrmila a tak podobně, hlavně, aby bylo pořád jasné, kdo ho hlídá. Ten dotyčný si možná svatbu moc neužije (záleží, jak bude malý zlobit ;) ), ale hlavně ať je o malýho postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
27.4.12 18:54
to je to nejlepší, co může být, jen já nikoho takovýho nemám. po tátovi to chtít nemůžu, po své svědkyni taky ne (bude tam asi mít to svoje ještě menší) a zbytek svatebčanů nebude z mé strany…
@Samamama píše:
Osobní zkušenost nemám, ale určitě bych se domluvila s jednou spolehlivou osobou, která bude mít mimčo po celou dobu na starosti- myslím jako, že ty si malýho pochováš a podržíš, když budeš chtít, svatebčani se můžou taky nabažit, ale aby ta jedna osoba za něj byla jakoby zodpovědná, měla ho furt na očích, v případě nutnosti vyrazila s kočárkem na pár koleček, aby se uklidnil, pochovala,případně nakrmila a tak podobně, hlavně, aby bylo pořád jasné, kdo ho hlídá. Ten dotyčný si možná svatbu moc neužije (záleží, jak bude malý zlobit ;) ), ale hlavně ať je o malýho postaráno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
27.4.12 18:58

taky jsem se vdávala,když bylo malému půl roku. Během obradu ho hlídala sestřenice v síni, hostinu prospal v kočárku a na rautu nam paní provozní půjčila kancelár,kde jsme ho dali spát do postýlky. chodili se na něj dívat. Bylo to lehce stranou od veselí,takže mel klid… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.4.12 19:27

My to máme u tchánovců, takže zázemí v pohodě, mám tam vše co potřebuju (navíc přítele sestra čeká prcka v půlce června, tak tam bude fakticky všechno nachystané..)
No snad bude malej v klidu, já jsem z toho nerní, že někdy ani nemůžu usnout :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
27.4.12 21:10

My sme se brali když měla malá 3 a půl měsíce a krásně sme si to i s ní užili.Kostel z části prospala ve vajíčku a na druhou půlku se vzbudila,protože v zápětí po obřadu sme ji křtili.Měli sme to 2v1 :D Z kostela sme šli do hospody kde sme měl hostinu.Tam sem ji nakojila a jelo se fotit.Když sme dojeli byla půlka dne pryč.Šla z náruče do náruče.Pospala si v kočárku.Po 3 hodinách sem kojila a muckala já :lol: a vydržela až do konce.Díky bohu konec byl v rozumnou dobu :) Kolem 8 už sme byli i doma.Záleží jak bude v půl roce pohyblivý,ale myslím,že v nějaké té ohrádce by ti vydržet mohl.Jo a mamka si to užije ikdyž bude hlídat.Pokud teda nemá v plánu se třeba střískat :mrgreen: Malá byla taky nejčastěj u mojí mamky a ta byla ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
27.6.12 12:36

Ahoj Anet :mavam:, tak jak jste to nakonec s Matyskem ve svatebni den zvladli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí