Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já bych se emiminem teda neřídila. Tady se vždycky najde někdo, kdo nějakou má či zná.
Ja neznam zadnou krome Beckhamovy..
Ale je to moc pekny jmeno. ![]()
A já znám dvě, jednu Ukrajinku a její dcerku, takže to je vlastně jako jedna:-)
Kolegyně má Viktorku a spolužačka ze střední taky
Ale je to krásné jméno, tak to přece neva…
Mám takový pocit, že se u nás snad jiný jméno nedává, teda pokud nepočítám Emičku.
![]()
Mám Viktorii sestru, 8 letou. Jinak jméno je to časté mezi malými dětmi, takže jak zjistit, jestli je jméno oblíbené je jednoduché - chodit na dětské hřiště nebo mezi malé děti. Což u bezdětné nehrozí většinou, takže to nezjistí ![]()
@AnastazieB tak u nas asi jmeno Viktorka moc nedavaji,jedno ditko mame ve skolce,dalsi 2 jsou skolaci a na hriste taky chodime,ale jeste to jmeno jsem tam neslysela.taky se me Viktorie celkem libi ![]()
No a dalas ho protože je originální, nebo protože se ti líbí???
Jaképak zklamání..Je to krásné jméno.
Zamilovala jsem se v těhotenství do tohoto jména a taky tak svou holčičku pojmenovala. Líbilo se mi, že je mezinárodní, tak i české, hodí se snad ke každému přijmení, zní tak vznešeně a má i hezké zdrobněliny. Hlavně jsem chtěla něco neobvyklého a aspoň trošku originálního. Obrovským zklamáním je teď pro mě ale na emiminu zjištění, že vůbec neobvyklé není. Přitom já tady u nás žádnou neznám, ani dospělou, ani miminkovskou:-) Když zadám toto jméno do početnosti, vychází velice dobře.(že je jich málo) Tak kde teda ty všechny Viktorky jsou, když jich je tolik? Kolikrát jste se s tímto jménem setkaly vy?