7měsíční dělá kliky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
941
24.4.12 10:05

7mes. dela kliky ...

ahoj holky, pred 2 dnami nam maly zacal cvicit, akoby robil kliky - da sa na brusko a zodvihne zadocek a cele telo tak, ze sa drzi iba na rucickach a spickach na nohach - vydrzi tak i par sekund…???
Je to normalne? nikdy som to nevidela. Okrem toho cvici i klasicky na 4 - na kolienkach hopsave pohyby, ale toto zacal robit velmi casto - tak 50na50 s tym cvicenim na 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6552
24.4.12 10:09

Je, Matyas to delal taky, dokonce jeste driv-6 mesicu,m tu paru jsem obdivovala :-DDDDD vyvoj mel naprosto normalni :-DDDDD Akorat jak se naucil ten vzpor na ruckach, tak jeste pred fazi plazeni jakoby poskakoval kam potreboval, vzeprel se na rukach, odrazil nozkama a jakoby celym telem poskocil- to mel cerstve 7 mesicu a takto se premistoval ,kam potreboval. Kolem 8 mesicu zacalů lezt normalne po kolinkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
24.4.12 10:11

je to normální, ptala jsem se na to u pediatra i na rehabalitaci sestřičky-říká se tomu „medvěd“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.4.12 10:11

hej, hej, je to normalne, nas maly to tiez zacal robit okolo pol roka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
24.4.12 10:18

medved jo? :) Diky za uklidneni.
Plazi sa krasne. Majte sa fajn!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.4.12 10:19

Nám to dělá taky. Cca okolo 4,5 měsíce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
941
24.4.12 10:22

4,5 mesiaca? teeeda, maju neuveritelnu silu v rucickach…ja to urobim ledva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.4.12 10:26

Holky tak já nevím asi máme doma ,,opožděnce" už jsem stoho zoufalá všude okolo slyším má 7 měsícu a leze nebo se aspoň plazí a ten náš ni 29 má ukončenej 7 měsíc a jen se přetáčí se zad na břicho a zpět a když se někam nemuže dostat pro hračku tak se začne šíleně vztekat a vůbec se nesnaží za ní jít. :,( jen řve a řve. U staršího jsem to nezažila ten se už v 6měs plazil rychlostí blesku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
24.4.12 10:32

Broucek ono to pride, mne zase 1. syncek mal svoje tempo a do roka bol tak mesiac az dva „opozdeny“, i ked i to je vec nazoru… teraz je prave mensi motivovany vacsim, motivovat motivovata a vydrzat. Ja som pre klud duse s prvym chodila na rehabilitaciu, ale len pre klud duse, tam mi bolo povedane, ze je proste lenivy :) a vacsi… a prislo to, chodil uz v 13 mesiacoch a teraz sa nejde zastavit, pride to, neboj a potom to pojde rychlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí