Reflux pátého stupně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.4.12 15:10

Reflux pateho stupne

Jsem s nasim drobeckem v nemocnici se zanetem ledvinky… pri byli jsme na rentgenu mocoveho mechyre a zjistili nam reflux pateho stupne… Nejspis pujdeme do brnenske detske nemocnice na operaci, proto jsem se chtela zeptat, jake mate zkusenosti, jak dlouho jste tam s miminkem pobyly a podobne… Mam docela strach :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
23.4.12 15:12

Moje holky mely obe reflux,na operaci nebyla ani jedna,jen se to hlidalo tj kazdy mesic na moc+do roka ATB.,kolem pateho roku se jim to samo ztratilo.Kdo ti rekl,ze pujdete na operaci?My chodime k jednomu z nejlepsich nefrologu v CR a ted rikal,ze operce je az ta posledni moznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.12 16:36

nefrolozka i urolog v Brne… Sice nemohu posoudit, kolikaty nejlepsi je v rade, bo tomu nerozumim, ale verim mu… Btw. Reflux jakeho stupne mely? my mame paty z peti, tedy masivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
23.4.12 16:36

Natalka mela vpravo paty stupen a Alis na obou stranach druhy a treti stupen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
23.4.12 16:39

http://www.jirivales.klekari.cz/ k tomuto jezdime :palec: a vy mate na obou stranach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
23.4.12 19:16

ahojda.jako dítě jsem prodělala operaci refluxu na 7.měsíci.od té doby vše klape jako hodinky,zůstala mi jen šílená jizva,ale naučila jsem se s tím žít:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.12 20:31

....

nn, reflux mame jen na leve strane. uz tam mel behem tri tydnu druhy zanet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
7.5.12 20:44

:roll: chudacek,taky jsme si prosli zanetem,jeden cas jsem s malou byla ve spitale jak doma,bohuzel
nevim jestli mas chlapecka nebo holcicku ale nam dr rikal,zadne koupele jen sprchovani a co nejcasteji menit plinu,nej bez plin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí