Mám doma Viktorii:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3684
25.4.12 07:39

Ahojky,moje 7 letá dcera je Viktorie :) Pamtuji si do dneška že když jsem v porodnici vypisovala papíry na jméno,tak jsem nebyla rozhodnutá jaké chci pro holčičku :mrgreen: Přišla sestřička a pustila rádio a v něm akorát bylo že Viktorie Beckham představuje novou kolekci šatů,okamžitě jsem to jméno napsala :mrgreen: :mrgreen: A moje kamarádka má 2 letou Viktorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
25.4.12 07:41

taky vím v okolí o několika viktorkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
25.4.12 08:04

Ted uz opravdu nic neobvykleho,stale castejsi jmeno… Dcera mela byt taky Viky,ale je to Jakub a tech teprve je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
25.4.12 08:15
@Ka2 píše:
Ted uz opravdu nic neobvykleho,stale castejsi jmeno… Dcera mela byt taky Viky,ale je to Jakub a tech teprve je!

mě to povídej, máme vybranou stejnou dvojici jmen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
25.4.12 08:42

Já znám dvě a ani jedna není dítě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.4.12 08:47

Nádherné jméno, já ho měla v top pětce už v roce 2006, ale neprošlo přes manžela, prý jak Viktorka u splavu, ale je nádherné, v mém okolí momentálně časté, v 2006 ještě ne tolik, ve školce v jedné třídě jsou dvě, u nás 5 dětí na vsi je jedna. Ale vůbec se tím nezaobírej, je to přeci fuk. My dali Terezku, přísahám, v širokém okolí ani v rodině žádná nebyla, četnost jmen mě tenkrát nenapadlo sledovat, líbilo se mi to jméno od dětství, to jsem znala jednu jedinou, manžeĺ ho miloval, znali jsme jen Pergnerovou a Kostkovou :mrgreen: zamilovala jsem si tvar z Princezny ze mlejna Terinka, tak jí říkáme,ale jak se malá narodila, všechny Terezky s vylezly z děr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ač to jméno miluju, k naší malé jde, kdybych bylo znovu v roce 2006 a měla tyhle zkušenosti, nedala bych ho. U druhé už by mi Viktorky byla prošla, neb vybrat jméno bylo zoufalství, a já chtěla i Natálku, nedala jsem ani jedno. Jsou to tak krásná jména, že je chce každá třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
25.4.12 08:49

já chtěla taky málo davane jméno a máme Viktorku,ono jak se na to zameris,tak ti to pak vždycky přijde,že je jich moc,ale neboj,rozhodně víc bude elisek,adelek a anicek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.4.12 08:50
sestřenice dala Nelu, ona tedy Nella, v roce 1991, bylo to tak neobvyklé jméno, že byla jediná a dlouho jsme si zvykali na ten její výstřelek :mrgreen: a podívej dneska :mrgreen:
@korana.kora píše:
Tohle jsem zjistila i u jmena Nela, az kdyz jsme dceru meli pojmenovanou…S Nelinkama se taky roztrhl pytel, ale vubec mi to nevadi.Jinak k tematu, Viktorii jsem mela spoluzacku na ZS a pritel ma v rodine sestrenici a neter.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
25.4.12 09:24

Já mám taky Viktorii :srdce: U nás široko daleko žádná není.Jinak znám jen Viktorku z babičky,Beckham a vím,že Finková,Erbová a Zora Jandová mají Viktorky.
Jo a taky mám Nelu,je jí už 18 a v tý době jsem znala jen tu herečku Boudovou.
Jinak je mi srdečně jedno kolik holčiček s tím jménem je,nám se prostě líbí a to je hlavní.
A jak tu už někdo psal,v každé době je asi nějaká vlna jmen.Dřív to zase byly Janičky,Petrušky,Pavly,Jitušky a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.4.12 09:43

já mám doma zase Viktora :lol: ale Viktorky znám dvě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
25.4.12 09:57
@PjckjsANEBjája píše:
mě to povídej, máme vybranou stejnou dvojici jmen :D

Máš vkus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
25.4.12 10:15

naši dceru jsem pojmenovali Viktoria

já jsem češka a chlap slovák, tak jsem chtěli dát jméno, které bude i ve slovenském i v českém kalendáři......no nakonec jsme se teda schodli na viktorce, ale aby to teda bylo spravedlivý, dali jsme ho v takovém tvaru, že nakonec není ani v českým ani slovenským :mrgreen: malá má aspoň dvakrát do roka svátek a v tomhle tvaru je myslím kolem 200 jmen v ČR (ale to je úplně putna)

já jsem třeba markéta a mamka říkala, že v té době se dávalo toto jméno hoooodně často, no a v celým svým životě jsem se setkala asi jenom se 4ma markétama, takže z toho nebuď smutná, že je to teď oblíbené a často dávané jméno, jak psaly holky, vždycky je nějaká vlna :)

btw. chlapečka bych chtěla asi taky jakoubka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
25.4.12 10:25

taky máme doma 6měsíční Viktorku, dali jsme ji protože je to krásné jméno na kterém jsme se hned shodli.
dělali si z nás srandu protože přítel fandí Viktorii Plzeň,že to je kvuli tomu..
ale nám se to jmeno strašně líbí a jde hezky zdrobnělit a je prostě krásné i když teď je Viktorek všude plno stejně nás to neodradilo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.4.12 10:45
@lulje píše:
Kami, tak třeba to do třetice bude holka ;) Viki :?:
Myslím na tebe dnem i nocí, jestli už náhodou nerodíš. Kdybychom se do té doby „neviděly“, tak tfuj tfuj, ať to jde hladce a jste oba v pořádku! :hug:
:hug: :hug: :hug: :hug: moc děkuji,ale do třetice už to fakt riskovat nebudu.Jsem ráda že už je to skoro za námi :oops: .Kdyby mi někdo takovou Viktorku přinesl tak jí vemu,ale těhotná už raději být nechci :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.4.12 11:14

my měli Viktorku mezi užším výběrem jmen :D pak tam byla ještě Emička, Natálka a nakonec máme Nellu chtěla jsem to jméno od mala, dala jsem ho a jen na naší ulici je jich pět( to jsme zjistili až po porodu), ale je mi to jedno hlavní je, že se líbí nám, tak nesmutni Viky je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí