Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eviku-miluna píše:
Když jsou testy u vás tak drahý, tak si nějaký objednej na netu
Dobrý nápad, třeba tady: http://aukro.cz/…1933745.html
Ty kupuju já, jsou spolehlivé (neukazují falešnéduchy) ![]()
@Anonymní píše:
A ano, pitomá jsem protože jsem v nevědomosti. Proč? Protože jsem těhotná nikdy nebyla a nevím jaké jsou první příznaky těhotenství tak promiň že se ptám…nejsem ta šílená která půjde 100× do obchodu pro test co stojí 130 Kč jen proto že něco špatného snědla atd.
Jenže každá může mít ty příznaky úplně jiné. Já si taky první měsíc myslela, že mám premenstruační syndrom a bylo to těhotenství, ale to ti tu nikdy spolehlivě nepotvrdí.
Tak já jsem kupovala kdysi test za 129,– Kč…v naší drogerii. No a na to přítel řekl, že zbytečně utrácím za test a že bych ho měla kupovat při větších příznacích. Tak proto nechci zase dělat takové závěry a utíkat pro test
Tak promiňte, že zbytečně tady píšu…když já vlastně ani nevím nic o těhotenství ![]()
@Anonymní píše:
Tak já jsem kupovala kdysi test za 129,– Kč…v naší drogerii. No a na to přítel řekl, že zbytečně utrácím za test a že bych ho měla kupovat při větších příznacích. Tak proto nechci zase dělat takové závěry a utíkat pro testTak promiňte, že zbytečně tady píšu…když já vlastně ani nevím nic o těhotenství
A jak dlouho máš zpoždění? Na příznaky nekoukej, ty se jednak dají snadno vsugerovat, jednak jsou prakticky shodné s PMS (v počátcích), a jednak ty tvoje podle mého názoru ani těhotenské nejsou…
@Anonymní píše:
Tak já jsem kupovala kdysi test za 129,– Kč…v naší drogerii. No a na to přítel řekl, že zbytečně utrácím za test a že bych ho měla kupovat při větších příznacích. Tak proto nechci zase dělat takové závěry a utíkat pro testTak promiňte, že zbytečně tady píšu…když já vlastně ani nevím nic o těhotenství
a co jet do města do léakrny, fakt jsou levné a přítele pošli doprčic, lepší jistota než jistota, takže asi tak
4 dny…já spíše chtěla vědět zda je to hormony…já totiž nikdy takové pms problémy neměla a tak sem chtěla vědět zda je to normální… ![]()
@tumpach píše:
a co jet do města do léakrny, fakt jsou levné a přítele pošli doprčic, lepší jistota než jistota, takže asi tak
Tak ono zase pokud není vyloženě riziková práce, není nějaký zvláštní důvod proč vědět o těhotenství 2 týdny po oplodnění…
@Anonymní píše:
4 dny…já spíše chtěla vědět zda je to hormony…já totiž nikdy takové pms problémy neměla a tak sem chtěla vědět zda je to normální…
no to co píšeš se mi fakt hormonální nezdá, spíš zažívání…zvýšená chuť na sex je těsně před MS běžná, bolest bradavek taky
No uvidím, čas to vyjasni…
Pokud MS nepřijde, udělám si test a podle toho se zařídím
Jinak dík
To je vlastně fakt. co já se rozčiluju nad další asimožnánevímkdyžmámsex těhotnou… co předpokládá že internet je lepší a chytřejší než vlastní doktor. ![]()
@Khalesi píše:
To je vlastně fakt. co já se rozčiluju nad další asimožnánevímkdyžmámsex těhotnou… co předpokládá že internet je lepší a chytřejší než vlastní doktor.
no jako nepopírám, že nad některými dotazy mi zůstává rozum stát, ale tak přijde mi lepší ignorovat než urážet ![]()