Problém v hormonech nebo těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
25.3.14 19:27
@eviku-miluna píše:
Když jsou testy u vás tak drahý, tak si nějaký objednej na netu ;)

Dobrý nápad, třeba tady: http://aukro.cz/…1933745.html
Ty kupuju já, jsou spolehlivé (neukazují falešnéduchy) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
25.3.14 19:29

@alenka84 tak ty jsou za hubičku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
25.3.14 19:35
@Anonymní píše:
A ano, pitomá jsem protože jsem v nevědomosti. Proč? Protože jsem těhotná nikdy nebyla a nevím jaké jsou první příznaky těhotenství tak promiň že se ptám…nejsem ta šílená která půjde 100× do obchodu pro test co stojí 130 Kč jen proto že něco špatného snědla atd.

Jenže každá může mít ty příznaky úplně jiné. Já si taky první měsíc myslela, že mám premenstruační syndrom a bylo to těhotenství, ale to ti tu nikdy spolehlivě nepotvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 19:36

Test

Tak já jsem kupovala kdysi test za 129,– Kč…v naší drogerii. No a na to přítel řekl, že zbytečně utrácím za test a že bych ho měla kupovat při větších příznacích. Tak proto nechci zase dělat takové závěry a utíkat pro test :think: Tak promiňte, že zbytečně tady píšu…když já vlastně ani nevím nic o těhotenství :hug:

• Citovat
  • Upravit
19131
25.3.14 19:40
@Anonymní píše:
Tak já jsem kupovala kdysi test za 129,– Kč…v naší drogerii. No a na to přítel řekl, že zbytečně utrácím za test a že bych ho měla kupovat při větších příznacích. Tak proto nechci zase dělat takové závěry a utíkat pro test :think: Tak promiňte, že zbytečně tady píšu…když já vlastně ani nevím nic o těhotenství :hug:

A jak dlouho máš zpoždění? Na příznaky nekoukej, ty se jednak dají snadno vsugerovat, jednak jsou prakticky shodné s PMS (v počátcích), a jednak ty tvoje podle mého názoru ani těhotenské nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.3.14 19:41
@Anonymní píše:
Tak já jsem kupovala kdysi test za 129,– Kč…v naší drogerii. No a na to přítel řekl, že zbytečně utrácím za test a že bych ho měla kupovat při větších příznacích. Tak proto nechci zase dělat takové závěry a utíkat pro test :think: Tak promiňte, že zbytečně tady píšu…když já vlastně ani nevím nic o těhotenství :hug:

a co jet do města do léakrny, fakt jsou levné a přítele pošli doprčic, lepší jistota než jistota, takže asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 19:44

alenka84

4 dny…já spíše chtěla vědět zda je to hormony…já totiž nikdy takové pms problémy neměla a tak sem chtěla vědět zda je to normální… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
563

Nechci být hnusná, ale zajímalo by mě kolik ti je  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
@tumpach píše:
a co jet do města do léakrny, fakt jsou levné a přítele pošli doprčic, lepší jistota než jistota, takže asi tak

Tak ono zase pokud není vyloženě riziková práce, není nějaký zvláštní důvod proč vědět o těhotenství 2 týdny po oplodnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.3.14 19:46
@Anonymní píše:
4 dny…já spíše chtěla vědět zda je to hormony…já totiž nikdy takové pms problémy neměla a tak sem chtěla vědět zda je to normální… :nevim:

no to co píšeš se mi fakt hormonální nezdá, spíš zažívání…zvýšená chuť na sex je těsně před MS běžná, bolest bradavek taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 19:50

alenka84

No uvidím, čas to vyjasni… :cert: Pokud MS nepřijde, udělám si test a podle toho se zařídím :palec: Jinak dík

• Citovat
  • Upravit
1259
25.3.14 21:09

To je vlastně fakt. co já se rozčiluju nad další asimožnánevímkdyžmámsex těhotnou… co předpokládá že internet je lepší a chytřejší než vlastní doktor. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.3.14 21:15
@Khalesi píše:
To je vlastně fakt. co já se rozčiluju nad další asimožnánevímkdyžmámsex těhotnou… co předpokládá že internet je lepší a chytřejší než vlastní doktor. :roll:

no jako nepopírám, že nad některými dotazy mi zůstává rozum stát, ale tak přijde mi lepší ignorovat než urážet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí