Problém v hormonech nebo těhule?

Anonymní
25.3.14 18:35

Problém v hormonech nebo těhule?

Ahoj holky, nikdy jsem před MS a ani u MS neměla bolesti bradavek a ani moc nafouknuté břicho. Ale minulý měsíc jsem začala před MS pociťovat bolesti levé bradavky a měla jsem jen pár dnů MS.
Tento měsíc jsem byla jak vyměněná, měla jsem úplně hodně zvýšenou chuť na sex. Trpěla jsem asi tři čtyři dny průjmem a nakonec jsem měla celých 7 dní zácpu a zase průjem. Mám opožděnou MS, bolí mě jen levá bradavka a moje břicho je nafouklé jak nevím co. :think: Nikdy jsem snad tak nafouklé břicho neměla.
Včera jsem přítelovi řekla že se cítím jak by na mě něco lezlo, a ptala sem se ho jestli nemám horečku.
Je to normální? Jestli mám zvýšené hormony, dají se nějak snížit? Antikoncepci neberu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
25.3.14 18:39

Udělej si test a pokud bude pozitivní tak se objednej k dr. pravděpodobně budeš těhotná. pokud nebude tak se objednej k dr a tohle mu řekni. Třeba ti pomůže líp jak internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
25.3.14 18:40

A test jsi nezkoušela? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.3.14 18:48

Tyhle stavy mívám před MS běžně, i když ne pokaždé…Pokud máš zpoždění, udělej test, ten napoví nejvíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 18:56

Test

Ne nezkoušela, nechci dělat závěry a utratit zbytečně 100,– Kč za test. :think: Jen mě napadá, jak to že poslední dva měsíce mám takové potíže které sem v životě u sebe nezaznamenala. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2597
25.3.14 18:59
@Anonymní píše:
Ne nezkoušela, nechci dělat závěry a utratit zbytečně 100,– Kč za test. :think: Jen mě napadá, jak to že poslední dva měsíce mám takové potíže které sem v životě u sebe nezaznamenala. :nevim:

A kde maji tak drahe testy? Pepino ma testy za 29,– a jsou spolehlive a v lekarne mamatest za 40,– a jsou tam dva a teda radsi utratim par korun, nez se nesmyslne vyptavat nekoho na dalku, kdo ti do bricha stejne nevidi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
25.3.14 19:01

Mamatest tě vyjde na cca 30-40 kč a máš tam hned dva. Lepší než nejistota je koupit si test a udělat si ho :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
25.3.14 19:02

Tak dík…teď jsi to opravdu rozsekla… 40 korun za test je děsně peněz ale vopruzovat s debilním dotazem o věci která je tu milionkrát propíraná jako nikde to je v pořádku.

pro pitomce- pokud se domnívám že bych mohla být těhotná tak nepíšu na internet kde to fakt nikdo netuší a udělám si test.Nebo rovnou dojdu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 19:15

Khalesi

Vzrušeně tu nepíšu jestli jsem těhotná a že jsem měla tolik a tolik stupňů teploty. Píši tu spíše proto, zda to není v hormonech a zda se dají nějak upravit. U nás stojí test více než 100,– Kč.

• Citovat
  • Upravit
19131
25.3.14 19:18
@Anonymní píše:
Vzrušeně tu nepíšu jestli jsem těhotná a že jsem měla tolik a tolik stupňů teploty. Píši tu spíše proto, zda to není v hormonech a zda se dají nějak upravit. U nás stojí test více než 100,– Kč.

Tak třeba těhotenské hormony se moc upravit nedají :) Každopádně pokud nechceš utrácet za test, tak zajdi na gyndu, tak 2-3 týdny po vynechání, dřív nic neuvidí (pokud jsi těhotná). Pokud těhotná nejsi, určitě rád poradí s tvými problémy. Pokud máš rozházené hormony, tak se ti samy od sebe bez nějaké léčby (hormonální) asi stejěn nesrovnají, takže toho doktora budeš potřebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.3.14 19:19
@Khalesi píše:
Tak dík…teď jsi to opravdu rozsekla… 40 korun za test je děsně peněz ale vopruzovat s debilním dotazem o věci která je tu milionkrát propíraná jako nikde to je v pořádku.pro pitomce- pokud se domnívám že bych mohla být těhotná tak nepíšu na internet kde to fakt nikdo netuší a udělám si test.Nebo rovnou dojdu k dr.

Hele klid, kdo koho vopruzuje? Však nad tím můžeš mávnout rukou a neodpovídat (nemluvě o tom, že číst všechny diskuze taky není povinné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
25.3.14 19:20

Hormony se samozřejmě upravovat dají, ale zase to může udělat jen doktor, nikdo na emiminu ti to nenaordinuje a příznaky co máš, můžou odpovídat spoustě jiným problémům. Ale na to jsou doktoři a ani ti, ti neurčí diagnozu podle pár napsaných vět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 19:21

Khalesi

A ano, pitomá jsem protože jsem v nevědomosti. Proč? Protože jsem těhotná nikdy nebyla a nevím jaké jsou první příznaky těhotenství tak promiň že se ptám…nejsem ta šílená která půjde 100× do obchodu pro test co stojí 130 Kč jen proto že něco špatného snědla atd.

• Citovat
  • Upravit
19131
25.3.14 19:23
@Anonymní píše:
A ano, pitomá jsem protože jsem v nevědomosti. Proč? Protože jsem těhotná nikdy nebyla a nevím jaké jsou první příznaky těhotenství tak promiň že se ptám…nejsem ta šílená která půjde 100× do obchodu pro test co stojí 130 Kč jen proto že něco špatného snědla atd.

však stačí jeden, proč hned 100×?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
25.3.14 19:25

Když jsou testy u vás tak drahý, tak si nějaký objednej na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí