Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Udělej si test a pokud bude pozitivní tak se objednej k dr. pravděpodobně budeš těhotná. pokud nebude tak se objednej k dr a tohle mu řekni. Třeba ti pomůže líp jak internet.
Tyhle stavy mívám před MS běžně, i když ne pokaždé…Pokud máš zpoždění, udělej test, ten napoví nejvíc ![]()
Ne nezkoušela, nechci dělat závěry a utratit zbytečně 100,– Kč za test.
Jen mě napadá, jak to že poslední dva měsíce mám takové potíže které sem v životě u sebe nezaznamenala. ![]()
@Anonymní píše:
Ne nezkoušela, nechci dělat závěry a utratit zbytečně 100,– Kč za test.Jen mě napadá, jak to že poslední dva měsíce mám takové potíže které sem v životě u sebe nezaznamenala.
A kde maji tak drahe testy? Pepino ma testy za 29,– a jsou spolehlive a v lekarne mamatest za 40,– a jsou tam dva a teda radsi utratim par korun, nez se nesmyslne vyptavat nekoho na dalku, kdo ti do bricha stejne nevidi ![]()
Mamatest tě vyjde na cca 30-40 kč a máš tam hned dva. Lepší než nejistota je koupit si test a udělat si ho
.
Tak dík…teď jsi to opravdu rozsekla… 40 korun za test je děsně peněz ale vopruzovat s debilním dotazem o věci která je tu milionkrát propíraná jako nikde to je v pořádku.
pro pitomce- pokud se domnívám že bych mohla být těhotná tak nepíšu na internet kde to fakt nikdo netuší a udělám si test.Nebo rovnou dojdu k dr.
Vzrušeně tu nepíšu jestli jsem těhotná a že jsem měla tolik a tolik stupňů teploty. Píši tu spíše proto, zda to není v hormonech a zda se dají nějak upravit. U nás stojí test více než 100,– Kč.
@Anonymní píše:
Vzrušeně tu nepíšu jestli jsem těhotná a že jsem měla tolik a tolik stupňů teploty. Píši tu spíše proto, zda to není v hormonech a zda se dají nějak upravit. U nás stojí test více než 100,– Kč.
Tak třeba těhotenské hormony se moc upravit nedají
Každopádně pokud nechceš utrácet za test, tak zajdi na gyndu, tak 2-3 týdny po vynechání, dřív nic neuvidí (pokud jsi těhotná). Pokud těhotná nejsi, určitě rád poradí s tvými problémy. Pokud máš rozházené hormony, tak se ti samy od sebe bez nějaké léčby (hormonální) asi stejěn nesrovnají, takže toho doktora budeš potřebovat
@Khalesi píše:
Tak dík…teď jsi to opravdu rozsekla… 40 korun za test je děsně peněz ale vopruzovat s debilním dotazem o věci která je tu milionkrát propíraná jako nikde to je v pořádku.pro pitomce- pokud se domnívám že bych mohla být těhotná tak nepíšu na internet kde to fakt nikdo netuší a udělám si test.Nebo rovnou dojdu k dr.
Hele klid, kdo koho vopruzuje? Však nad tím můžeš mávnout rukou a neodpovídat (nemluvě o tom, že číst všechny diskuze taky není povinné)
Hormony se samozřejmě upravovat dají, ale zase to může udělat jen doktor, nikdo na emiminu ti to nenaordinuje a příznaky co máš, můžou odpovídat spoustě jiným problémům. Ale na to jsou doktoři a ani ti, ti neurčí diagnozu podle pár napsaných vět ![]()
A ano, pitomá jsem protože jsem v nevědomosti. Proč? Protože jsem těhotná nikdy nebyla a nevím jaké jsou první příznaky těhotenství tak promiň že se ptám…nejsem ta šílená která půjde 100× do obchodu pro test co stojí 130 Kč jen proto že něco špatného snědla atd.
@Anonymní píše:
A ano, pitomá jsem protože jsem v nevědomosti. Proč? Protože jsem těhotná nikdy nebyla a nevím jaké jsou první příznaky těhotenství tak promiň že se ptám…nejsem ta šílená která půjde 100× do obchodu pro test co stojí 130 Kč jen proto že něco špatného snědla atd.
však stačí jeden, proč hned 100×?
Když jsou testy u vás tak drahý, tak si nějaký objednej na netu ![]()
Ahoj holky, nikdy jsem před MS a ani u MS neměla bolesti bradavek a ani moc nafouknuté břicho. Ale minulý měsíc jsem začala před MS pociťovat bolesti levé bradavky a měla jsem jen pár dnů MS.
Nikdy jsem snad tak nafouklé břicho neměla.
Tento měsíc jsem byla jak vyměněná, měla jsem úplně hodně zvýšenou chuť na sex. Trpěla jsem asi tři čtyři dny průjmem a nakonec jsem měla celých 7 dní zácpu a zase průjem. Mám opožděnou MS, bolí mě jen levá bradavka a moje břicho je nafouklé jak nevím co.
Včera jsem přítelovi řekla že se cítím jak by na mě něco lezlo, a ptala sem se ho jestli nemám horečku.
Je to normální? Jestli mám zvýšené hormony, dají se nějak snížit? Antikoncepci neberu.