Moje divná menstruace

117
24.3.14 23:35

Moje divná menstruace.

Ahoj holky,

prosím o radu ohledně mé divné menstruace. Je to problém co se mi objevuje asi ob měsíc. Jindy mám menstruaci úplně klasickou, týden dopředu mně bolí hlava, kříže, prsa, jsem podrážděná jak blázen, nafouklá a nejraději bych se vystřelila na měsíc, pak pokračuje menší srajda a to už vím, že je menzes na cestě do pár hodin. Pak to je ta klasika první dva dny krve a krve, v noci ani za nic neusnu, potom klasické pokračování. Menstruace skončí a jsem v pohodě.
Problém je další menstruace, týden předem bych spala asi i ve stoje, jak jsem unavená, bolí mně žaludek a je mi na zvracení, jinak jsem ale úplně v pohodě, tedy žádné předmenstruační potíže, dostanu to ani nevím jak, první dva dny opět krve a krve, ale bez té klasiky jako srajda atd. Třetí den začíná být divný, menstruace se skoro zastaví, začnou mně bolet prsa, hlava, opět žaludek a je mi na zvracení, bolí mně jakoby děloha a vaječník vpravo, a tak to doklepu až do konce. Takto to mám i tento měsíc a začíná mi to být dost divné. Máte některá zkušenost s něčím takovým??? Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10291
25.3.14 06:58

@Freihula a to máš po porodu nebo jen tak z ničeho nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
25.3.14 07:52

Mam to obdobne odporodu a co jsem bez antikoncepce, doktorka mi na to rekla, ze mam upravit zivotospravu a bude to ok, ale kde nic, tu nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.3.14 09:17

No malá už má dva a čtyři měsíce, začalo to tak loni v létě, jeden měsíc jsem brala Proveru na nízkou sliznici. Pila jsem kontryhel… dokTor mi taky říkal o úpravě životosprávy a stresu, no stresy mám asi jako každý, no a tu životosprávu mám upravenou taky, zjistili mi celiakie. Tak nevím, nevím, nějaké rozbouřené hormony asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
25.3.14 13:44
@Freihula píše:
No malá už má dva a čtyři měsíce, začalo to tak loni v létě, jeden měsíc jsem brala Proveru na nízkou sliznici. Pila jsem kontryhel… dokTor mi taky říkal o úpravě životosprávy a stresu, no stresy mám asi jako každý, no a tu životosprávu mám upravenou taky, zjistili mi celiakie. Tak nevím, nevím, nějaké rozbouřené hormony asi.

Dcera bude mít dva roky, a zatím je to spíše co měsíc, to horší, já do toho mám strašné migrény, závratě, úzkost a oblívá mě pot, jak v přechodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.3.14 14:44
@Amy88 píše:
Dcera bude mít dva roky, a zatím je to spíše co měsíc, to horší, já do toho mám strašné migrény, závratě, úzkost a oblívá mě pot, jak v přechodu :lol:

Wow, no počítám s tím, že se k tomu taky dopracuju :) Asi bude pravda co říkala mamka, jak ti do porodu nic nebylo, tak po porodu ti bude všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
10.11.14 11:25

Poslední dobou mám divnou menstruaci. Druhý a třetí den hodně silné, pak najednou den, dva nic a další den zase hodně zakrvácím. Pak to ustane a je klid.
Má to takto někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
10.11.14 16:31

Ahoj, taky my většinou po dvou dnech krvácení ustane, třeba 12 hodin to vůbec nemám a pak začnu opět silněji krvácet, ale né tak silně jako v těch prvních dnech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí