Krvácení v půlce cyklu při braní HA

Anonymní
24.3.14 12:38

Krvácení v půlce cyklu při braní HA

Tak si nevím rady, od včera lehce krvácím, dneska mám 14 tabletu z antikoncepce, chybu jsem jednu udělala a to že první den braní HA jsem jí místo ráno vzala až večer, volala jsem Dr, vzala to sestřička a že mám počkat a tablety dobrat, co to může být? Cysta? Těhotenství? Nebo se mi to tou jednou opožděnou tabletou rozhodilo? Nebyl někdo v podobné situaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25243
24.3.14 12:39

Jak dlouho HA bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
24.3.14 12:46

Jestli jsi začínala brát antik.po nějaké době, první, až druhý měsíc může být krvácení normální, pak už změnit antikoncepci, nedávno jsem to taky řešila a gynekolog řekl toto, já už při třetím platě nekrvácela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
24.3.14 12:48

@Micink No to jsem chtěla napsat, kdyby mi zakladatelka odpověděla… Je to svintsvo a některé tělo to prostě hůř přijme a projevuje se to krvácením uprostřed cyklu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.14 12:49

Stalo se mi take 2× za tu dobu co jsem HA brala (14 let). Jednou jsem s tim byla na gynde, nic nenasli a ze tenkrat to vysetreni ultrazvukem STRASNE bolelo. Podruhe uz jsem to nijak neresila. Proste se stalo a pak uz se to nikdy nestalo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.14 12:59

Zakladatelka - Antikoncepci beru 9 měsíc, předtím jsem měla 5 let pauzu a nic nebrala

• Citovat
  • Upravit
10425
24.3.14 13:14

Mně se to stalo nedavno taky, neprestavalo to, nakonec jsme to vyresila zkracenim cyklu - vysazenim antiko po dvou tydnech, normalne tydne pauza a pak normalne 3 tydny a uz to funguje… ale cim to bylo netusim, neresila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
24.3.14 13:45

Taky se mi to občas stane. Doktorka mi říkala, že se jedná o špinění nebo slabé krvácení v době, kdy by měla být ovulace. Že se to tak prostě občas stává, že ty hormony neudrží krvácení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
24.3.14 14:58

Já to tak taky měla. Brala jsem HA už delší dobu, pak najednou vždy v době ovulace jsem špinila. Doktor mi 2× HA změnil, ale trvalo to pořád, tak jsem jí přestala brát úplně. Ani po dětech jsem se k ní nevrátila a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí