Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli jsi začínala brát antik.po nějaké době, první, až druhý měsíc může být krvácení normální, pak už změnit antikoncepci, nedávno jsem to taky řešila a gynekolog řekl toto, já už při třetím platě nekrvácela
@Micink No to jsem chtěla napsat, kdyby mi zakladatelka odpověděla… Je to svintsvo a některé tělo to prostě hůř přijme a projevuje se to krvácením uprostřed cyklu..
Stalo se mi take 2× za tu dobu co jsem HA brala (14 let). Jednou jsem s tim byla na gynde, nic nenasli a ze tenkrat to vysetreni ultrazvukem STRASNE bolelo. Podruhe uz jsem to nijak neresila. Proste se stalo a pak uz se to nikdy nestalo…
Zakladatelka - Antikoncepci beru 9 měsíc, předtím jsem měla 5 let pauzu a nic nebrala
Mně se to stalo nedavno taky, neprestavalo to, nakonec jsme to vyresila zkracenim cyklu - vysazenim antiko po dvou tydnech, normalne tydne pauza a pak normalne 3 tydny a uz to funguje… ale cim to bylo netusim, neresila jsem.
Taky se mi to občas stane. Doktorka mi říkala, že se jedná o špinění nebo slabé krvácení v době, kdy by měla být ovulace. Že se to tak prostě občas stává, že ty hormony neudrží krvácení ![]()
Já to tak taky měla. Brala jsem HA už delší dobu, pak najednou vždy v době ovulace jsem špinila. Doktor mi 2× HA změnil, ale trvalo to pořád, tak jsem jí přestala brát úplně. Ani po dětech jsem se k ní nevrátila a mám klid.
Tak si nevím rady, od včera lehce krvácím, dneska mám 14 tabletu z antikoncepce, chybu jsem jednu udělala a to že první den braní HA jsem jí místo ráno vzala až večer, volala jsem Dr, vzala to sestřička a že mám počkat a tablety dobrat, co to může být? Cysta? Těhotenství? Nebo se mi to tou jednou opožděnou tabletou rozhodilo? Nebyl někdo v podobné situaci?