Menstruace a tělísko

34
22.3.14 18:48

menstruace a tělísko

Už si nevím rady již 2 roky mám problémy s MS nejprve to nemám pak zase krvácím třeba měsíc gynekolog mi cpe jen hormony není mi po nich vůbec dobře dost mě to otravuje stále jíst něco co mi nesedí, ale prý jiná možnost není leda mi ted nabídl Mirenu tělísko nevidím důvod proč bych do toho měla dávat tolik peněz jsem sama tudíž aninu nepotřebuji a tak si říkám pokud je to ze zrdravotních důvodů tak at mi to zavede na pojištovnu. Odpověd byla kam by to zdravotnictví spělo to by chtěl každý. Je mi 40 let a chtěla bych žít a ne se nervovat s menzes.Nebo nemá někdo radu jak o vše upravit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
22.3.14 18:59

Ženská je tvor individuální, to, že jedné něco funguje, neplatí pro jinou. A zvláště u gynekologie si čím dál víc říkám, že doktoři zatím neví vůbec nic, a akorát tak něco zkouší.

Jednou radu, kterou ti můžu dát, je zkusit změnit dktora. Vím o holkách, kterým jejich doktoři tvrdili, že je problém neřešitelný, a nebo ho bagatelizovali. Změnili ordinaci -a hle, problém nebyl problémem, ale zanedbanou péčí, resp. nedostatečnými znalostmi původního doktora. nebo leností? To nemohu posoudit. za mě, já taky změnila dlouholetou doktorku, a řada problémů… taky není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.3.14 19:17

@curynka mIRENA JSOU ZASE JEN HORMONY. mÁM UŽ PŘES 20 LET NEHORMONÁLNÍ TĚLÍSKO A SPOKOJENOST.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.3.14 19:20

Jj vím ale jde o to proč si to mám platit a hlavně je to řešení? co když mi to nebude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.3.14 19:22

@berry4 no ono zaleží na problému nevím váš důvod ale nepotřebuji to jako antikoncepci ale na úpravu menstruace. Takhle mi to bylo podáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.3.14 19:26

@curynka Mirena má podle její funkce MS utlumit na 0. Ovšm plno žen s ní má spíš problémy-dlouhodobé krvácení, neustálé špinění apod…
Až ted´jsem četla, že jsi bez partnera, asi, takže to bude spíš hormonální problém..
HA můžeš? Ta by mohla problém řešit. I když jejím zastáncem nejsem.
Já měla s MS taky problém, mě ho pomohlo vyřešit právě nehormonální tělísko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
22.3.14 19:27

Na úpravu menstruace nic jiného než hormony nejsou. Možná bych zkusila nějaké bylinky. Jinak jde jen o to, ze jsou přípravky a léky hrazené pojišťovnou a jiné ne. Míře na holt spadá do te druhé kategorie a je jedno jestli je důvodem antikoncepce nebo úprava cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.3.14 19:34

@berry4 ano partnera nemám ne antinu nemohu prý je jen tohle řešení. A i kdybych to teda postoupila tak čtu plno negativů že ji nesnesou nevyhovuje atd. a pak peníze fuč a nemám jen tak 6500 když není jistota že to bude ok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.3.14 19:35

V tom máš pravdu. Tohle je opavdu sázka do loterie za dost velkou cenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.3.14 19:35

@nozu no je to síla co když to nebude ok tak jsou peníze fuč. Doktor sám řekl že by to zkusil ale jistotu nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
22.3.14 19:37

@curynka hmmm, koukám ze cena šla nahoru… a nensbizi doktor možnost vraceni peněz, pokud ji tělo do pul roku ne příjme? Vím ze někteří toto maji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.3.14 19:37

@berry4 to teda je a hlavně si myslím že to není fér ano pokud bych chtěla pro pohodlí tak ano zaplatím ale takhle je to bud a nebo když nikdo není jak tělo bude reagovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.3.14 19:39

@nozu prý ne je to za ten preparát a když ho vyndá tak už ho nikomu nedá což je pochopitelné on ho prý taky musí koupit což je jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
22.3.14 19:51

@curynka Telísko je fajn pokud se uplně chceš zbavit menstruace. Jinak to, že to máš nepravidelný bych neřešila mě mů gynekolog to odmítl brát za problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.3.14 20:03

@annaei no pokud by to bylo tak že to nemám pak to někdy dostanu tak ano ale ak to třeba po 60 dnech dostanu a mám to i 30 dnů a samo to nezkončí tak mi dá hormony ono to ustane a pak pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí