Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Proč podléhat dnešní době, kdy se furt něco musí, každý má x aktivit, děti x kroužků, ale vede to jen k tomu, že lidé na sebe nemají čas a neumí ho společně strávit. Prostě buďte spolu, zajděte koupit něco pro miminko, vezměte dceru na výlet, nebo jen koukejte na televizi. Že se všichni kolem honí jak nadmutý kozy neznamená, že musíte taky.
Jestli moc chcete něco dělat, najděte si koníček. My provozujeme geocaching (výhoda, jde to i dětmi), hrajeme deskové hry (to by bavilo tu starší), střílíme western (tam si od děti odpočineme).
Najděte si nějakou aktivitu, která vás bude bavit. Koníčka. Jak společného, tak každý zvlášť. Určitě najdete něco, co vás bude bavit. Těch možností je dneska strašlivě moc.
Cekas druhe dite. Ja bych si nakukala do zasoby. Sest tydnu to nepujde vubec a pak jak dva kazisuci a unava dovoli. No a v takovem pocasi se nudi kdekdo. Bud at nasnezi nebo vyleze slunko, pak bude co delat furt.
Dobrý den. Prosím o Anonym. Chtěla bych se zeptat. Jsem s partnerem 3 roky čekáme miminko, mám ještě dceru 6 let z předešlého vztahu. Přítel chodil každý den na 12ctky. Změnil práci, a tím má více volného času, se kterým nemáme jak naložit. Já jelikož jsem byla po mateřské tak jsem na jakékoliv využití svého volného času neměla ani pomyšlení, a přítel byl sice dříve zvyknuty hodně sportovat ale tím že poslední 3 roky chodil od pondělí do pátku na 12ti hodinové směny se vším přestal. Moje otázka zní najednou máme spolu i každý sám možnost využít volný čas ale absolutně nevime jak s nim naložit a dochází k tomu ze celý den nemáme vlastně co dělat a dostáváme do stavu kdy si připadáme že z života nic nemáme. S přítelem se milujeme a chceme oba dva aby se to v našem vztahu změnilo a uvědomujeme si že do budoucna by to mohl být velký problém. Jestli má někdo radu nebo na tom byl někdy v životě podobně prosím a názor děkuji.