Problémy po gynexu

32
6.7.24 10:23

Problémy po gynexu

Ahoj,
začala jsem používat gynex kvůli opakovaným výtokům a špinění mimo ms. První týden jsem to hned dostala, ale bylo to hodně slabé. V braní jsem pokračovala a potom dala týden pauzu. Ale k moji otázce. Snažíme se o miminko a měla jsem teď 10 dnů zpoždění tak jsem už měla naději, ale dneska přišla ms nechápu proč tak pozdě. Cyklus se mi začal konečně trosku zkracovat na 33 dnů a tento měsíc tohle. Nevíte udělal tohle někomu gynex? Špinění sice už nemám, ale nechci cyklus 45 dnů. Tak váhám jestli kupovat znovu. :think: :zed:
Děkuji za odpovědi a krásný víkend :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1858
6.7.24 10:37
@S2020 píše: Více
Řešila bych s gynekologem, příčina může být úplně jinde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.7.24 10:57

Gynex je alternativní léčba a nemůžeš čekat, že po pár týdnech braní bude všechno tip ťop. Musíš tomu dát nějaký čas. Pokud nechceš, tak jdi ke gynekologovi, pravděpodobně máš nedostatek progesteronu, předepíše ti utrogesan.

• Citovat
  • Upravit
32
6.7.24 11:14

@ALIPELI u gynekologa jsem byla. Předepsal mi proveru, ale když jsem zjistila co to má za vedlejší účinky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.7.24 11:16

@Janli určitě chápu neberu to dlouho a nemůžu čekat zázraky, ale spíše mě zajímá jestli to někdo měl podobně, ale upravilo se to. Cyklus tak dlouhý je vážně otrava 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.7.24 12:08
@S2020 píše: Více
Řekla jsi, že chceš otěhotnět? Proveru jsem brala, byla v pohodě, ale nedává při plánování těhotenství. Na to jsou jiný léky. Dlouhý cyklus není problém, pokud tam probíhá ovulace, problém je to špinění.
  • Citovat
  • Upravit
32
6.7.24 21:07

@Janli to špinění mi minuly měsíc přešlo snad to tak bude i tento měsíc. Doufám v to uvidím po ms co bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.7.24 23:23

Gynex nasaď s prvním dnem menzes a užívej 21 snů, pak ho na sedm dní vysaď a po sedni dnech zas celý zopakuj. Většině pomůže a cyklus srovná. A pokud by problém přetrvával, tak bych zamířila do CARu. Tam mají víc zkušeností než řadový gynekolog.

• Citovat
  • Upravit
1729
10.7.24 07:09

Gynex působí komplexně, nejen na jeden problém a hlavně dlouhodobě. A během braní působí i tam, kde je to potřeba a ani nemusíš vědět že to je nějak v nerovnováze.. takže najednou se v těle “rovná” třeba věcí víc, ty byliny jsou dost silný. Takže to z toho určitě být může. Buď teda s ním vydrž, aby se to vše dalo dokupy.. anebo ho už vysaď :)

Při správném dávkování a dlouhodobém braní má skvělé účinky na tělo, a především na ženské potíže. Ale takhle po jednom cyklu braní je to moc brzo :) Taky záleží kolik kapek jsi denně brala.

Já bych ho, pokud se snažíte o miminko, teď vysadila, nebo brala jen lehkou dávku 1×1 třeba. Začala pít do ovulace kontryhel a od ovulace čaj báby radnické. A gynex můžeš brát hned po porodu (může se při kojení) - shodou okolností ho taky teď po porodu beru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.2.26 11:08

Koupila jsem si před třemi týdny gynex na doporučení kamarádky. Začala jsem brát 2*4 kapky. Menstruací jsem sice dostala na den přesně, ale s šílenou migrénou špiněním už tři dny předtím na což nejsem vůbec. A co je nejhorší, od té doby co to beru se budím v noci co hodinu a ráno jsem tak šíleně unavená, že nejsem schopná pomalu ani otevřít oči a vstát.
Chtěla jsem to brát na perry menopauzu je mi 48,5.
Nechápu jak to může způsobovat takové potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí