Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky;)mam takovy problem… Jeate pred otehotnenim jsem brala HA, po roce uzivani jsem ji ale musela vysadit, bylo mi po ni zle, desne me bolely nohy. A ted po porpdu jsem zacala brat HA znova, jinpu znacku a je to tu opet..bolesti nohou…:-( Asi si myslite, ze jsem blba.. A vim je hodne jinych ochran, ale chtela bych neco spolehlivyho..Chtela jsem se zeptat, je tu nekdo takovy kdo ma/mel takpvy pptize a jak jste to resily, popr. jakou ochranu pouzivate?
Při problémech s HA jsem HA vysadila, nikdy se k ní nevrátila a začali jsme používat kondom ![]()
Mela jsem hodne problemu, i s kondomy a preci jenom clovek nikdy nevi
doporucuji telisko, vyzkousela jsem byla jsem na tom nedavno, neni ceho se bat ![]()
Při takových problémech bych HA vysadila a už bych ji nikdy nebrala, přečti si v příbaláku o trombóze. Já zatím beru HA ale po dětech už ji nechci a plánuju nehormonální tělísko.
@Poison Ivy S kondomem mi to neprijde ono…navic to taky neni zrovna extra spolehlivy..ale diky za nazor;)
@Annyyy píše:
@Poison Ivy S kondomem mi to neprijde ono…navic to taky neni zrovna extra spolehlivy..ale diky za nazor;)
Ti nevím, po nějakých šesti letech používání jsem byla těhotná výhradně tehdy, když jsem těhotná být chtěla. Jinak na ty nohy pozor, možná si šeredně zahráváš, já s trombozou v noze po HA skončila. Málem definitivně.
@Annyyy urcite to zkus, cenove je to dobry ja si nechala dat nehormonalni na 5 let za 850 tusim, a kdyz budes chtit driv mimco nechas si ho proste vytahnout ![]()