Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Hezký večer, včera večer jsem byla na pohotovosti s ramenem moc mi tedy nepomohli.. v sobotu jsem udělala blbý pohyb a v rameni mi louplo od té doby je to horší a horší. Včera na pohotovosti jsem jim říkala, že mi nepomáhá ani nimesil a v noci bolestí nespím. Udělali mi rentgen kde nic nebylo(nečekaně bolesti ramene většinou nezpůsobí kost 🙈) a bylo mi řečeno že to bude “jen” distorze a mám brát brufen ikdyz mi nezabírá ani nimesil.. dnes jsem byla v práci, protože jsem neschopenku nedostala.. 12h v bolestech.. vím že distorze se většinou řeší klidem a ortézou.. co by ste v mém případě dělali? Přemýšlím, že zítra místo práce půjdu na urgent
Děkuji za odpověďi
@Kacka0901 píše: Více
Proč jsi nesla dnes k ortopedovi nebo na normální chirurgii. Pohotovost ti fakt neschopenku psát nebude.
@Kacka0901 Neschopenku vypise praktik, ne? Zlomene to neni a leky mas. Chce to cas.
@Kacka0901 píše: Více
https://www.nationalgeographic.cz/…pauza-lecba/
Tady jsem četla něco o zamrzlém rameni a počátku menopauzy.
Zítra bych s tím šla na chirurgii, i když předpokládám, že ta pohotovost se konala pravděpodobně už tam…
a řekla nebo připomněla, že rtg už ti dělali a byl v pořádku. Bolesti stále přetrvávají i v klidovém režimu.
Mohlo tam dojít třeba k poranění šlachy, svalu nebo ke skřípnutí nervu…
![]()
Ale, každopádně tě s lékařskou zprávou pošlou k praktikovi, aby ti na základě vyšetření vystavil PN. Což si myslím, že už udělali i na té pohotovosti.
Přeji ti, ať jsi zase brzy fit. ![]()