Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak ja spis nez striktni dietu bych asi dala zdrave, netucne jidla. vyhodit sladkosti, kafe, alkohol, salamy, masla, atd. hodne vlakniny, hodne pit (vodu nebo caj), spis sucha jidla - kureci steak s brambory apod. uvidis, jestli to je jen rozhozene zazivani nebo treba nejaky virus.
me se jednou neco takoveho drzelo asi 3 mesice. ale to bylo po exoticke dovolene ![]()
@Flenka dieta na zklidnění bez velkého zatížení zažívání se používá bezezbytková, ale je hodně přísná a omezená.
@Flenka asi bych zkusila laktobacil. Jestli to nepomůže… A na stres nějaké uklidňující čaje. Klidně to může být od psychiky ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Už asi měsíc se mi čas od času z ničeho nic zblázní žaludek, nebo mě chytne průjem. Buď je to hned pryč, nebo to vydrží až dva dny pak nic a zase se to časem vrací. Poslední dobou jsem měla hodně stresování, tak je to asi tím, jsem dost nevyspalá a cpu se nárazově, nebo nemám celý den chuť k jídlu. Říkala jsem si, že bych měla zkusit nějakou na trávení nenáročnou dietu (samosebou jíst v klidu), dřív jsem mívala „kachní žaludek“, ale teď je to děs…
Neměly byste typ na nějakou dietu, už tři dny jsem jen o suché rýži a banánech, nenapadá vás co bych mohla ještě takového přidat?
Budu moc vděčná za odpovědi.