Problémy s trávením, dieta?

Flenka
18.3.15 20:59

Problémy s trávením, dieta?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Už asi měsíc se mi čas od času z ničeho nic zblázní žaludek, nebo mě chytne průjem. Buď je to hned pryč, nebo to vydrží až dva dny pak nic a zase se to časem vrací. Poslední dobou jsem měla hodně stresování, tak je to asi tím, jsem dost nevyspalá a cpu se nárazově, nebo nemám celý den chuť k jídlu. Říkala jsem si, že bych měla zkusit nějakou na trávení nenáročnou dietu (samosebou jíst v klidu), dřív jsem mívala „kachní žaludek“, ale teď je to děs…

Neměly byste typ na nějakou dietu, už tři dny jsem jen o suché rýži a banánech, nenapadá vás co bych mohla ještě takového přidat?

Budu moc vděčná za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
18.3.15 21:05

Tak ja spis nez striktni dietu bych asi dala zdrave, netucne jidla. vyhodit sladkosti, kafe, alkohol, salamy, masla, atd. hodne vlakniny, hodne pit (vodu nebo caj), spis sucha jidla - kureci steak s brambory apod. uvidis, jestli to je jen rozhozene zazivani nebo treba nejaky virus.
me se jednou neco takoveho drzelo asi 3 mesice. ale to bylo po exoticke dovolene :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
18.3.15 21:25

@Flenka dieta na zklidnění bez velkého zatížení zažívání se používá bezezbytková, ale je hodně přísná a omezená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
18.3.15 21:28

@Flenka asi bych zkusila laktobacil. Jestli to nepomůže… A na stres nějaké uklidňující čaje. Klidně to může být od psychiky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí