Dvě tvrdé bulky v prsu

4115
18.3.15 18:53

Dvě tvrdé bulky v prsu

Ahoj holky. Již druhý týden si nahmatávám bulky v levém prsu. Momentálně jedna má okolo 5cm a druhá asi cca 3cm. Zítra razím na gyn se optat. Byla jsem na chirdě asi před 2-3 lety, kdy mi byl zjisten 2cm zlazovy uzel - benigni se zanetem. Ted to prso mam hrozne otekle. Nevite jak se toto resi? Ms ma zpozdeni uz 4 den ( jsem sama, tehotenstvi je vylouceno ). Tak si rikam jestli to neni tim a jestli nepujdu zbytecne. Nemate nekdo zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
18.3.15 18:59

Myslím, že v případě bulky v prsu není žádné vyšetření „zbytečné“. Jen pro klid pěkně hned jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
18.3.15 19:00

Lepší jít zbytečně, než pak přijít pozdě. Jestli to máš oteklé, tak se možná rozjel zánět a bude to chtít atb. Vůbec bych s návštěvou neváhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
18.3.15 19:00

@jajda32 dekuji, zitra tam teda skocim. Ale nevim jestli to vazne neni skrz spozdeni ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
18.3.15 19:01

@ivašot. prave ze atb jsem dobrala min. tyden kvuli zanetu delohy. Tudiz kdybych to mela i v prsu nepusobily by i na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.3.15 19:12

Neblázni a jdi…HNED zítra, prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
18.3.15 19:15

@Catriona jj pujdu snad me vemou, kdyz ne tak na chir. Ale myslim, ze to nic nebude. Max vetsi zlazovy uzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.3.15 19:15
@Catriona píše:
Neblázni a jdi…HNED zítra, prosím

Souhlasím!!! Na nic nečekat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.3.15 19:16
@Frederi píše:
@Catriona jj pujdu snad me vemou, kdyz ne tak na chir. Ale myslim, ze to nic nebude. Max vetsi zlazovy uzel.

Můžeš jít klidně k obvoďákovi, nemusí to být nutně gynekologie. Ať už se jedná o žlázky, (nedej Bože) rakovinu nebo něco jiného, nikdy tě neodbyde! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
18.3.15 19:18

@Petule030 no uvidim, ale zitra urco zajdu, uz to celkem boli, ale porad se to da vydrzet. Jen by me zajimalo zda se to nejak odstranuje ci tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.3.15 19:40

Určitě si zajdi, ale každopádně pokud to bolí, tak to bude zánět. Rakovina nebolí..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.3.15 19:46

Jdi, posle te na sono. Ja si takhle bulku nahmatala v 17letech, celou noc jsem nemohla spat a hned rano jsem upalovala k doktorovi a on mi rikal, ze kdykoli si neco v prsu nahmatas, ze je nutny prijit IHNED. I kdyz to v 90% neni nic vaznyho. Ja tam mam zatvrdliny, prej se to v mladejch prsou dela. Posle te na sono a tam ti reknou vic, snad to bude dobry, drzim moc palce!

edit: Koukam jeste, ze se ptas, co s tim delaj. Me to tam zatim nechali. Ale kazdej rok chodim na kontroly. Asi se to tak dela, pokud to neni vylozene treba cysta nebo tak neco.

Příspěvek upraven 18.03.15 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.3.15 19:47

@Frederi nedávno jsem byla na mamografu. Skočila jsem na gyndu, napsali mi doporučení, mamografické vyšetření jsem proto měla zdarma. Uklidnilo mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
18.3.15 20:00

@Azeretereza no ja tam taky mela chodit kazdy rok, nejak jsem zapomnela a pak se mi uz nechtelo :roll: kazdopadne kdyz jsem dobrala min. tyden atb nemelo by to na pripadny zanet v prsu taky vliv? Ze by to rozehnalo i v tom prsu :think: no chytrejsi budu asi zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
18.3.15 20:02

@blecha72 me delali jen ultz, nikdy mamograf, myslim, ze i zitra tomu tak bude. A jak jsi dopadla? Pokud se teda moc neptam.

@Ballnejka taky si myslim, ze rak to nebude. Boli a neboli. Vydrzet se to da, spis me boli ta napnuta kuze u te bulky jak je strasne velka, jinak dobry. Tipuji asi zvetseni toho uzle, ty atb by zanet snad rozehnaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí