Brnění a třes

17.3.15 05:25

Brnění a Třes

Dobrý den, asi před měsícem a něco mi nastaly problémy, že jsem se celá začla třást(zprvu tak vnitřně),špatně jsem viděla, blbě se mi chodí, špatné soustředění. A teď se mi k tomu přidel třes rukou, šílené brnění a mravenčení rukou a bolení rukou. Hlavně ráno jak se vzbudím to cítím nejintenzivněji. Byla jsem na interně, na očním a na neurologii a všude mě poslali k psychiatrovi.Tak jsem tam byla dal mi léky po kterých je mi hrozdně no nicméně třes trvá a já jsem přesvědčená, že to není z psychiky.Dala jsem si udělat odběry na boreliozu a něco mi tam vyšlo pozitivní. Ale já si nejsem vědoma toho, že bych měla někdy klíště ani flek.Tak jsem objednaná na pátek na lumbální punkci. Všichni na mě čučí jak na hypochondra.Ale ty stavy jsou šílené. Nemáte někdo prosím z tím zkušenosti. Mám 30let. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17715
17.3.15 05:35

Boreliozu muzes mit i od jineho hmyzu a flek taky byt nemusi. Drzim palce at to neni nic zavaznehi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.15 05:54

Já jsem z toho uplně na nervy. Mám malé dítě. Něco jim tam vyšlo, ale doktor na infekčním řekl, že z toho se nedá nic vyčíst. Tuhnou mi nohy v lýtkách a ruce a od prstu k loktům. Je to hrůza. Jsem nebyla několik let u lékaře a teď tohle. I zornice mám takové nepřizozené. Jako rozšiřují se mi, ale mám je malinké a oči lesklé. Já už fakt nevím. Doufám, že ta lumbálka ukáže víc, protože nejhorší je ten pocit nevědět co vám vlastně je a všichni se na vás dívají jak kdybych si to vymyslela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.3.15 06:18

Určitě to bude v pohodě neboj. Mamka taky měla boreliózu a v poho. A taky neměla klíště asi ju stípl nějaký hmyz. Jinak mě ještě napadla latentní tetanie ale s těma zorničkama teda nevím no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.15 06:31

Já taky nevím. Už měsíc běhám po doktorech a nic bez výsledku. Teď se to aspoň posunulo, že mě tam našly nepatrné množství něčeho, ale prý se z toho nedá nic vyčíst. Snažím se zůstat klidná. Už kvůly malému. Ale moc mě to nejde.Snad ukáže víc ta lumbálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.3.15 06:48

No tak uvidíš ale neboj určitě to dopadne dobře :hug:.Jak máš to brnění, mravenčenía tuhnutí po ránu rukou tak to mám já taky ale já mam tetanii. :think: Jinak ti věřím že to nejde být v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27635
17.3.15 08:03

Dělali ti testy na hladinu minerálů? Nemohl by to být nedostatek hořčíku, vápníku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
17.3.15 10:20
@ka2ka píše:
Dělali ti testy na hladinu minerálů? Nemohl by to být nedostatek hořčíku, vápníku?

taky mě to napadlo, cca půl roku po druhém porodu, jsem měla podobné stavy + jsem často měla v noci zimnici, úplně jsem se třásla třeba 5 min, pak dobrý… Nasadila jsem si selen ( podporuje funkci štítné žlázy ) a hořčík, a musím říct, že je to o hodně lepší… Zkus udělat i testy na ŠŽ…
Tento stav jsem měla už po prvním porodu, pak se náhodou zjistilo že mám malinko sníženou funkci ŠŽ ale nebylo to na léky… Po vitaminech + snížení stresu a zatížení hodnoty se mi srovnaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27635
17.3.15 11:40

@Ajanocka přesně tak u mě tyhle stavy taky vyvolal porod respektive štítná žláza takže bych opravdu nechala zkontrolovat minerály a štítnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.15 11:43

Mě se třepou šíleně obě ruce i mě tak kolem zápěstí pobolívají. Furt ty ruce cítím. Dnes jsem byla u psychiatra a ten mi řekl, že jsem naprosto normální jen mám mírnou úzkost z toho, že nevím co mě je.Je to na hlavu opravdu. I psychiatr mě poslal domů. Jestly mě nic nezjistí na tý lumbálce tak já už nevím kde.Budu čekat a doufat.Nic jiného mě nezbývá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.15 11:46

To mám pocit, že mě kontrolovaly štítnou žlázu a vyšlo to dobře. V pátek se v tý nemocnici zeptám..Teď mě začly brnět i nohy.Jsou to stavy k nezaplacení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27635
17.3.15 11:46

@rozarie 567 nech si udělat rozbory krve na minerály a na štítnou žlázu udělá ti to i obvodní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
17.3.15 15:51

Taky si myslím, že je to obyčejná tetanie- nedostatek hořčíku. Neurolog by to měl poznat po poklepu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
9.6.15 11:37

@rozarie 567 ahoj.
Prosim tě, jak to u tebe dopadlo?
Jsem na tom na chlup stejne. Čeká mě MR a LP…to už jsem podstoupila před 8 lety a kromě hraničního výsledku ohledně zvýšených leukocitů to bylo v poho.
Teď je mi od ledna čím dál hůř…sváděli to na páteř.
Jsem 7 měsíců od třetího porodu a moje dr. má podezření na RS.
K psychiatričce jsem teprve objednaná.
Borelióza se z krve nepotvrdila, ale dělali mi znovu odběry z krve na další rozbory…výsledky budou zítra.
Strašně se mi motá hlava a bolí mě celý tělo, třes, brnění, těžká lýtka i ruce, bolavé zápěstí, zhoršený zrak a nesoustředěnost, únava, úzkosti.
Už jsem fakt s nervama v háji.
Jinak EEG i na ORL bylo všechno O. K.
I štítná žláza by měla být v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém