Píchá mě v uchu

16.3.15 20:29

Píchá mě v uchu

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli se některé z vás něco podobného nestalo. Už asi týden mě píchá v uchu, ale jenom cca 5-10× za den. Vždycky to ale šíleně zabolí, že se hrozně leknu :D Nepociťuju ale žádné jiné příznaky zánětu středního ucha, neměla jsem ani rýmu. Myslíte, že by to mohlo být způsobeno něčím jiným? Děkuji moc za všechny odpovědi, nechci se takhle hnát k doktorce, když to vlastně nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
16.3.15 20:35

Může to být způsobeno posunem třetího krčního obratlu
 http://files.relaxma.webnode.cz/…kelet2_1.jpg

Napravit přes Dornovu metodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
16.3.15 20:36

Samozřejmě v případě, že je jinak ucho v pořádku.

Jestli to nepřejde, žeň na to ORL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
16.3.15 20:36

.

Příspěvek upraven 21.03.21 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.15 20:42

Děkuju moc za odpovědi! Asi by to mohlo být to, co říkáš ty, @meduzza! Je to asi pořád obvyklejší než ten posun obratlů, ale kdoví.. Stydím se, aby si doktor nemyslel, že si nečistím uši, ale jim je to asi šumák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
16.3.15 20:46

.

Příspěvek upraven 21.03.21 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.15 20:47
@meduzza píše:
A ty si čistíš uši tyčinkou? To jsem dělala já a dostala jsem za to vynadáno, že do ucha se vůbec nesmí sahat. Že jsem si právě ten maz nastrkala až k bubínku. Mám si jen kapat jednou týdně do ucha nějaké olejové kapky.

Čistím, minimálně dvakrát týdně.. Díky, dám si na to pozor, to jsem teda vůbec nevěděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.3.15 20:50

Muze to byt i od zubu, moudraky, hlubsi kaz do kanalku… Pokud by se v uchu nic nenaslo, zasla bych na zubni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
16.3.15 20:52
@MarlaSinger píše:
Děkuju moc za odpovědi! Asi by to mohlo být to, co říkáš ty, @meduzza! Je to asi pořád obvyklejší než ten posun obratlů, ale kdoví.. Stydím se, aby si doktor nemyslel, že si nečistím uši, ale jim je to asi šumák :D

to by ses divila, jak běžné je, mít obratle různě rozházené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.3.15 21:08

Já mám takové chronické píchavé bolesti ucha snad 8 let. Když mě to chytlo, tak to byl fakt mazec. Nakonec jsem zkončila na stomatochirurgii, praská mi také v čelistním kloubu. Prostě špatně otevírám pusu a ten kloub se mi už poškodil a kvůli tomu mě bolí ucho. Bohužel už nadosmrti bude. A to je mi 34 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.15 21:12

@Lerista Tak to je mi líto :(
Nakonec jsem se rozhodla k tomu doktorovi zajít, lepší než to odkládat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí