Problémy v těhotenství?

2.2.15 13:57

problémy v těhotenství? Ach joo ://

Dobrý den. PM 24.12.2014,Tak jsem navštívila gynekologii, hned mi dělal ultrazvuk, ale nic tam neviděl což se dá pochopit, tak mně poslal na krev a výsledky potvrdili že těhotná jsem. Když jsem jela na gynekologii tak jsem řekla Dr že jsem to naposledy dostala 20.4.2014 protože jsem na gyndu jela 26.1. a bála jsem se že mě neošetří i když jsem o moc nelhala. Podle těh. kalkulačky jsem těhotná 5+5.Dnes jsem byla na prohlídce 3 prohlídce (dr má vypočítaní 6+1)a pořád tam nic neviděl 3mm, tak mi řekl že si myslí že je to mimo-děložně že jsem v 6+1 a nic tam nevidí jen ty 3mm Dr se mi zdá divný dělal mi pokaždé ultrazvuk jen vnitřně, měla jsem pod kožní tuk a na to mi taky řekl že můžu být mimo-děložně těhotná. Tak mi vzal dnes další odběry krve a řekl že uvidíme jestli HCG bude vyšší (HCG z 26.1.-1084,)Tak jsem dnes volala na výsledky a HCG jsem měla 2500,tak jsem byla štastná že je vše tak jak má být, než mi opět řekl že to pořád může být mimo-děložně taky jsem mu řekla o té menstruaci tak mi potvrdil že jsem 5+5 za týden mám jít na kontrolu, nevím co si mám o tom myslet :,( :,( :( :,( Co si o tom myslíte? Nela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
2.2.15 14:02

Myslim si, ze kdybys dr nelhala s posledni ms, ze bys udelala lip. Navic ses mela objednat az na pozdeji a usetrila by sis tyhle nervy. Tehotna zrejme jsi. Tak vydrz.

• Citovat
  • Upravit
4411
2.2.15 14:02

Jsi těhotná a vše bude jistě v pořádku. Nechápu jenom proč si vymýšlíte u doktora nějaké bludné temíny MS. Jako ubližuješ tím víc sobě než si něčemu pomůžeš, to už si asi zjistila. Příště nelěť k doktorovi tak brzy proboha, není kam spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
2.2.15 14:03

@jberuska111 myslím, že by ženské neměly chodit tak brzo na kontroly. Počkala bych v klidu ještě aspoň týden nebo dva a pak se objednala znovu. Hcg ti krásně roste, nevím proč mají lékaři tendenci furt všechny stresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
2.2.15 14:05

Vnitřní ultrazvuk je v pořádku, deloha je schovaná pod stydkou kostí a pres břicho je to vidět az tak po 10tt
Jinak si mysli, ze jsi těhotná.
A ze jsi lhali o datu menstruace :nevim: Asi musel mit doktor radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.15 14:12

Lhala jsem nebo mi to radila moje teta pořád mi hučela do hlavy at to řeknu nebo mně nevezme apod, a šla jsem tak rychle protože jsem byla strašně nedočkavá. Já nevím on mi tvrdí že je možné že to je mimo-děložně, ale mě se zdá vše v pořádku i HCG mám dobrý, nebo alspon si to myslím :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.15 14:19

A děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.2.15 14:19

Že si za to můžeš sama. Nechápu, proč lezeš tak brzo na ultrazvuk. Co sis jako myslela, že tam bude vidět? A to, že jsi lhala s poslední ms, je fakt krávovina. Si ty nervy teď vyžer. Sama sis to takhle zařídila. Doktor z tebe musí mít radost. A tetě vyřiď, že je taky blbá. Ona už by ten rozum mít mohla. :roll:

Jakože ne že by ty 4 dny byly velkej rozdíl, ale uvědomuješ si, že by se tím ten doktor řídil dalšího 3/4 roku a na všechna vyšetření tě posílal se zpožděním?
Počkej si na další kontrolu a už nevymýšlej žádný bludy :roll:

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
2.2.15 14:20

Prosimte, co resis? Jednak behat za doktorem se sotva zaschlym pocuranym testem je hovezina, ale jeste u nej cucat data z prstu? Je tvoje teta tvuj gynekolog?

• Citovat
  • Upravit
33005
2.2.15 14:25

@jberuska111 A o tom falešném termínu MS koukej poreferovat dr. co nejdřív, aby jsi ho neměla i v těhotenské průkazce. protože jinak Ti garantuju, že si užiješ pěkné nervy s veškerým zdravotnickým personálem, se kterým se po dobu těhotenství setkáš. Protože termín podle MS, obzvášť zapsaný v těhotenské průkazce, je pro ně posvátná kráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.15 14:29

Néé to je mi asi jasné že na ultrazvuku nic neuvidí, ale bylo mi jasné že mi vezme krev a potvrdí těhotenství tak jsem to chtěla vědět, nebo se s přítelem snažíme o mimčo docela dlouho a strašně mně to stresovalo někdo otěhotní hned někdo má z tím problémy tak proto jsem hned jela! No tak jsem si myslela že teta náké zkušenosti má, dala jsem na to co mi řekla nemusíš hned nadávat, a nemusíš to semnou řešit zrovna ty někdo je tak ochotný někdo naopak ne, vím že tím co mi tady lidi napíšou moc nezískám, ale naopak třeba ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.15 14:32

Já mu to dnes řekla, nebo jsem si uvědomila že jsem mu neměla zalhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.15 14:32

Proc zakladas dalsi tema? Stacilo by, kdyby jsi reagovala v tom minulym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.15 14:36

Numím to jsem tu po druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
2.2.15 14:37

@MilijonDolarBejby :mavam: Nechtěla sem to sem psát ja a vidím ze slečna raději založila nove tema, než aby nam odepsala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí