Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den. PM 24.12.2014,Tak jsem navštívila gynekologii, hned mi dělal ultrazvuk, ale nic tam neviděl což se dá pochopit, tak mně poslal na krev a výsledky potvrdili že těhotná jsem. Když jsem jela na gynekologii tak jsem řekla Dr že jsem to naposledy dostala 20.4.2014 protože jsem na gyndu jela 26.1. a bála jsem se že mě neošetří i když jsem o moc nelhala. Podle těh. kalkulačky jsem těhotná 5+5.Dnes jsem byla na prohlídce 3 prohlídce (dr má vypočítaní 6+1)a pořád tam nic neviděl 3mm, tak mi řekl že si myslí že je to mimo-děložně že jsem v 6+1 a nic tam nevidí jen ty 3mm Dr se mi zdá divný dělal mi pokaždé ultrazvuk jen vnitřně, měla jsem pod kožní tuk a na to mi taky řekl že můžu být mimo-děložně těhotná. Tak mi vzal dnes další odběry krve a řekl že uvidíme jestli HCG bude vyšší (HCG z 26.1.-1084,)Tak jsem dnes volala na výsledky a HCG jsem měla 2500,tak jsem byla štastná že je vše tak jak má být, než mi opět řekl že to pořád může být mimo-děložně taky jsem mu řekla o té menstruaci tak mi potvrdil že jsem 5+5 za týden mám jít na kontrolu, nevím co si mám o tom myslet
Co si o tom myslíte? Nela
Myslim si, ze kdybys dr nelhala s posledni ms, ze bys udelala lip. Navic ses mela objednat az na pozdeji a usetrila by sis tyhle nervy. Tehotna zrejme jsi. Tak vydrz.
Jsi těhotná a vše bude jistě v pořádku. Nechápu jenom proč si vymýšlíte u doktora nějaké bludné temíny MS. Jako ubližuješ tím víc sobě než si něčemu pomůžeš, to už si asi zjistila. Příště nelěť k doktorovi tak brzy proboha, není kam spěchat.
@jberuska111 myslím, že by ženské neměly chodit tak brzo na kontroly. Počkala bych v klidu ještě aspoň týden nebo dva a pak se objednala znovu. Hcg ti krásně roste, nevím proč mají lékaři tendenci furt všechny stresovat
Vnitřní ultrazvuk je v pořádku, deloha je schovaná pod stydkou kostí a pres břicho je to vidět az tak po 10tt
Jinak si mysli, ze jsi těhotná.
A ze jsi lhali o datu menstruace
Asi musel mit doktor radost
Lhala jsem nebo mi to radila moje teta pořád mi hučela do hlavy at to řeknu nebo mně nevezme apod, a šla jsem tak rychle protože jsem byla strašně nedočkavá. Já nevím on mi tvrdí že je možné že to je mimo-děložně, ale mě se zdá vše v pořádku i HCG mám dobrý, nebo alspon si to myslím :/
Že si za to můžeš sama. Nechápu, proč lezeš tak brzo na ultrazvuk. Co sis jako myslela, že tam bude vidět? A to, že jsi lhala s poslední ms, je fakt krávovina. Si ty nervy teď vyžer. Sama sis to takhle zařídila. Doktor z tebe musí mít radost. A tetě vyřiď, že je taky blbá. Ona už by ten rozum mít mohla. ![]()
Jakože ne že by ty 4 dny byly velkej rozdíl, ale uvědomuješ si, že by se tím ten doktor řídil dalšího 3/4 roku a na všechna vyšetření tě posílal se zpožděním?
Počkej si na další kontrolu a už nevymýšlej žádný bludy ![]()
Prosimte, co resis? Jednak behat za doktorem se sotva zaschlym pocuranym testem je hovezina, ale jeste u nej cucat data z prstu? Je tvoje teta tvuj gynekolog?
@jberuska111 A o tom falešném termínu MS koukej poreferovat dr. co nejdřív, aby jsi ho neměla i v těhotenské průkazce. protože jinak Ti garantuju, že si užiješ pěkné nervy s veškerým zdravotnickým personálem, se kterým se po dobu těhotenství setkáš. Protože termín podle MS, obzvášť zapsaný v těhotenské průkazce, je pro ně posvátná kráva.
Néé to je mi asi jasné že na ultrazvuku nic neuvidí, ale bylo mi jasné že mi vezme krev a potvrdí těhotenství tak jsem to chtěla vědět, nebo se s přítelem snažíme o mimčo docela dlouho a strašně mně to stresovalo někdo otěhotní hned někdo má z tím problémy tak proto jsem hned jela! No tak jsem si myslela že teta náké zkušenosti má, dala jsem na to co mi řekla nemusíš hned nadávat, a nemusíš to semnou řešit zrovna ty někdo je tak ochotný někdo naopak ne, vím že tím co mi tady lidi napíšou moc nezískám, ale naopak třeba ano.
Já mu to dnes řekla, nebo jsem si uvědomila že jsem mu neměla zalhat
Proc zakladas dalsi tema? Stacilo by, kdyby jsi reagovala v tom minulym
@MilijonDolarBejby
Nechtěla sem to sem psát ja a vidím ze slečna raději založila nove tema, než aby nam odepsala ![]()