Proč děti nejí?

27.8.12 12:12

PROČ DĚTI NEJÍÍÍ????

Ahoj maminky prosím o radu???moje Týnka mi už 14dní nechce papat a dělá mi u jídla hrozné kraviny:-( jsem ztoho dost smutná je jí skoro 9měsíců,,už fakt nevím co kupuji příkrmy od hami hrozně moc mi to jedla ale ted ne a to jí to každy den střídám děkuji za Vaše odpovědi maminky a KRÁSNEJ DEN…BENÍŠŠŠŠŠŠŠŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
27.8.12 12:22

Zkoušela jsi doma vařené? Nejí ti jen příkrmy, nebo bojkotuje i mléko, ovoce a další?
Pokud pije mléko a nechce příkrmy, tak bych buď změnila značku nebo zkusila vařit doma. Třeba bramborovou kaši s UM.

• Citovat
  • Upravit
25007
27.8.12 12:22

Bych to formulovala lépe- proč děti nežerou? ;) :mrgreen:
mám nežravky 3 a co jsem se s nima natrápila u jídla se mi ani psát snad nechce :roll:
u dvojčat jsem se konečně dopracovala k pár kombinacím, co mi zaručeně snědí, ale over all je to s nima v tomto směru opravdu děsný :roll:
nic radit nebudu neb jsem na to dodnes nepřišla, některý děti jsou holt nežravý a jídlem nežijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 12:43

NE JEŠTĚ NÉÉÉÉ ALE ASI BUDU MUSET AL NORMÁLNĚ MI TO JEDLA A TED TO NECHCE…JÁ TO FAKT NECHÁPU JÁ JSEM ZTOHO UŽ VYŘÍZENÁ..JEDINÝ CO JEŠTĚ JÍ JE MLÉKO ANI KAŠI UŽ MI NECHCE:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.8.12 13:20

No a to si predstavte ten druhej extrem, kdy deti chteji jist furt. :roll:

• Citovat
  • Upravit
525
27.8.12 13:22

Já si myslim že čím víc komedie z toho rodiče dělaj tím víc oni nebudou žrát…ja jsem malýho nechala když nemáš hlad tak si nežer a to si piš že když vyhládnul tak se najedl…fakt nechápu maminky co pomalu prosej dětátka aby se napapinkali :pocitac: :zed: jinak zkus taky udělat něco domácího, protože co si budem povídat ty přiklrmy chutově nejsou nic moc a žrát to každej den tak se mi do toho taky nechce..tak držim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.8.12 13:26

Jo tak my zas máme doma všežravce sežere vše, ale první dcera je to samé dostat do ní něco bylo nad lidské úsilí je jí šest, je to tak půl roku co fakt nejedla byla jsem i u doktorky ta poradila syrup pikovit probio a fakt supr zabralo to, ale buhužel je to od jednoho roku ten pikovit, nevím no musela by ses zeptat doktorky zda může a nebo poradí něco jiného, a nebo hold je to období vzdoru. Držím pěstičky aby se zas rozjedla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.8.12 13:26

@Veruška22 No hele, ale to je dite od ditete. Nektere je schopne klidne nejist tyden i vice, to nemuzes takhle hazet do jednoho pytle ;)

• Citovat
  • Upravit
1021
27.8.12 13:38

Malej dela u jidla cavyky porad. Nektera jidla jsou oblibena - kase, jogurt, ovoce. Ovsem zelenina a maso ani nahodou. Odmital je od malinka jako mixovane, zkousela jsem domaci i sklenicky. Ted jsme najeli na kousky, obcas se mu snazim neco podstrcit, ale ani nahodou. Ale ted mu byl rok, tak se budu snazit duslednejc, uz by prece jenom mel. :cert: Zrovna vcera jsem mu na talirek nachystala kousky varene mrkve, brambory a cukety, aby si teda vybral, co mu bude chutnat, navic k tomu jeste do misky ryzi. Vzal si par kousku a konec. :roll: No ale nechci ho vylozene nutit, aby se mu to nezprotivilo uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
27.8.12 14:09
@blorchi píše:
@Veruška22 No hele, ale to je dite od ditete. Nektere je schopne klidne nejist tyden i vice, to nemuzes takhle hazet do jednoho pytle ;)

jj, kluk by býval vůbec nejedl. Stačil by mu ráno jogurt a večer taky :roll:
Nedělala jsem s tím nějaký štráchy, ale odvádět pozoronost jsem čas od času musela. Teď jsou mu skoro 4 a jí o poznání lépe :palec: Ale zase to prožívám s klukama.
V pubertě asi na toto období budu vzpomínat s nostalgií (od plotny) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.8.12 15:19

No, tak naše dítě sní pečivo s čímkoliv, má rád jogurty, miluje polévky (to sní dva talíře na posezení), ale co se týče obědů, tak to je konečná. :zed: Obědy, které mu chutnají a sní je bez keců, se smrskly na špagety, svíčkovou, rajskou a možná by se ještě něco našlo. Maso nechce, brambory taky nechce, nic nechce. Tak má smůlu. Když nejí, tak jde od stolu - hladem jistě neumře. Rozhodně mu nic jiného nenabízím, chci, aby jedl normálně a né jen to, co mu chutná. Ale přibírá, roste jako z vody, jen teda nevím z čeho, když za celej den sní třeba jeden jogurt, na oběd ochutná jednu lžičku, svačiny bojkotuje, na večeři si dá chleba s něčím a k tomu nějakou zeleninu a zalije to na noc Sunarem. Spíš mě trápí, že nemá fakt skoro žádné maso, protože ho nechce, nevadí mu akorát v polévce - vývary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
27.8.12 23:52

Malej ted prave prestal pribirat, tak se bojim ho nechat hlady, doktorka uz tak mrmla, ze je hranicni. Ja teda zadny problem nevidim, tlustoucky je, proste to bude hubenour po mamince. Nevadi mi, kdyz bude chvilku stat na sve vaze, ale hubnout by nemusel. :nevim: Jinak bych taky mela sto chuti ho nechavat hlady, kdyz se v tom nimra, jenom ta jeho vaha me mate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.8.12 09:25

@Easinka No je to kolikrát fakt na provaz. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie