Proč golfky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3798
30.11.12 19:17

Nemáme golfky a ani pořizovat nebudeme, příjdou mi nepohodlné. Máme Dorjan Danny sport, dceru tahám do schodů i ze schodů, když není táta doma. Do troleje jezdím vždy se ségrou, takže ona pomůže mě kočár já jí pomůžu její Abc a její malý si mezitím sedne nebo někam stoupne, zatím vždy v pohodě a když jedu sama, co jsem těhotná, poprosím pomoct nahoru, dolů to případně sjedu, když není nikdo po ruce, do auta se vleze krásně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
30.11.12 19:34

Souhlas s tím, že v golfkách nemá dítě tolik pohodlí jako ve sporťáku. Ovšem když už dítě chodí a golfky se používají jen na delší cesty, jsou golfky lepší. I do MHD jsou pohodlnější pro mě, vynesu je sama na schodech i s dítětem. Navíc kočárek jsem měla na chodbě v bytě a zabral mi značnou část prostoru, musela jsem s ním popojíždět pokaždé, když jsem šla do komory… Golfky jsem složila a do té komory je prostě hodila. Další důvod - nezaberou půl kufru u auta. Důvodů PRO golfky by se našlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101451
30.11.12 20:10
@Markéta80 píše:
neznam žádnou trojkombinaci kočáru kde by dítě vydrželo do 3 let, bud se kupujou golfky nebo pořádný sporták který je teda opravdu prostorný. proč by vyráběli kočár co vydrží celou dobu když to můžou udělat tak že vyrobí ne úplně ideální kombinaci s tim že pak si každá ráda koupí další kočár a pak třeba ještě další :lol: :lol: a neni to o kvalitě kombinace, kamarádka měla teutonii a v 15m se jí tam malá nevešla a taky kupovala golfky ;)

Tak kombinaci, která vydrží do 3 let znám - GT3 :mrgreen: ale souhlasím s tím, že to není ideální kočár do MHD nebo pravidelné skládání do kufru auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.11.12 20:31

Nečetla jsem to celé - já kdybych věděla, že existují golfky schválené pro děti od narození, tak jsem je koupila hned. Cestování MHD bylo s velkým kočárkem pro mě utrpení. U nás jezdí opravdu hodně kočárků a samozřejmě většinou ve stejnou dobu a když uiž jsou v autobuse dva kočárky, tak třetí - pokud je to normálně velký kočárek prostě řidič nevezme. TAkže jusem se vždy modlila, když jsme to měli s malým s jídlem na knop, aby nás vzal. S golfkama by to bylo bez problémů.
Do nákupáků, kam prostě člověk jednou za čas musí i s tím miminkem považuji kvalitní odpružené golfky, které jdou do úplného lehu za daleko pohodlnější věc, než vajíčko nacvaknuté na podvozku,. KDybych to bývala byla věděla dřív, tak je pořídím opravdu od narození.
Mám jedny z nejlepších golfek na trhu a miluju je a náš malý také. Od chvíle, kdy jsme je pořídili (v osmi měsících) v nich až do svých 20 měsíců denně v poledne spal až tři hodiny na balkóně a že se vyspal královky pohodlně. Kromě úplného lehu jdou do téměř úplného sedu, což nejde ani jen tak nějaký sporťák. TAkže ty moje supergolfky jsou pohodlnější a lépe odpružené než řada velkých sportovních kočárků. Chce to jen se nedívat po vzhledu, ale i po vlastnostech. Ale samozřejmě za kvalitu si musíš připlatit. jo a ty moje golfky jsouMaclaren Techno XT :-) Moc doporučuji všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
30.11.12 21:20

Ahojky devčata :mavam: :mavam: :mavam:
taky jseme v období, kdy se rozhoduju zda pořídit golfky a teda favorita už mám http://www.mimi-kocarky.cz/…to-2012.html teď ještě jestli je pořídit či ne. MHD jezdíme, u nás je to na prd i když jezdí nízkopodlažní autobus, tak řidiči jsou tak neochotní, že to nedají dolu :roll: jedinou nevýdou u nás je asi terén, tím že jsme z krušných hor, lesy máme hned za barákem, takže procházky jsou jasný a mám strach z umělohmotných koleček, to je asi tak jediný co mi na golfkách vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.12.12 00:17

Skladnost, váha, to jsou přesně argumenty pro. ono je to jiné, když se dítě jen vozí a pak jiné, když dítě většinou chodí a jen v některých případech si sedne - tahat se pak s 16kg kočárem fakt není ono.. navíc do hodně sporťáků z kombinací se vejde 2 leté dítě, ale starší třeba už moc ne, nízko střecha, krátká zádová opěrka,..

sama jsem si říkala úplně to samé, když jsem vybírala kočár pro první dítě. tvrdila jsem, že golfky jsou blbost, a že i jako podvozek pod autosedačku (jezdím všede autem), budu používat klasický podvozek (i proto jsem si koupila QUinny speedi, který byl kompatibilní s mnou vybranou autosedačkou). že golfky mají malá kola, malý sedák, a drncají,..

jak jsem se mýlila jsem poznala po 2 měsících a honem kupovala Quinny zapp po tu autosedačku. pak jsem ho používala jako golfky.

u mladšího dítěte jsem měla už jiné požadavky. chtěla jsem do auta golfky s vložnou taškou, abych třeba po Praze nemusela jezdit s autosedačkou a abych nemusela skládat sporťák.
koupila jsem si cybex callisto s vložnou taškou 09, pro mě ideální kombinace.

ono nejsou golfky, jako golfky. tohle je zrovna kočár lehce odpružený, i když se nezdá, tak prostorný pro dítě (vejde se i 5 letý syn)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.12.12 00:52

Taky jsem nejdřív golfky nechtěla pořizovat, ale dcerka je strašně neposedná, hlavně když chodíme ven s kamarádkou, máme stejně staré holky a obě neustále střídají chůzi a golfky a mám pocit, že do sporťáku si tak rychle nevyleze (golfky jsou většinou nižší)… další výhoda je třeba ve vlaku, bydlíme kousek za Prahou a jezdíme často, jenže malou už nebaví sedět v místě určeném pro kočárky, takže golfky jednoduše složím a můžeme si sednout kamkoliv. A o Praze ani nemluvím, buď mám golfky složené a pěšky se dostaneme v pohodě i do metra (neskutečná výhoda oproti velkým kočárům, ne všude je bezbariérový přístup a jezdit s kočárem po eskalátorech se fakt bojím), anebo je jednoduše sama popadnu a vytáhnu do tramvaje nebo autobusu, nemusím se nikoho prosit o pomoc… řekla bych, že pro větší dítě jsou golfky jednoznačně výhoda. A dneska už se dají pořídit i golfky s vložnou taškou, jak už tu zaznělo… já osobně jsem nejdřív měla dva kočárky v trojkombinaci, pak jsem ještě pořídila takový sporťák jako golfky (něco mezi sporťákem a golfkami), ale stejně jsem teď nakonec nejvíc spokojená a klasickými golfáčemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
2.12.12 20:34

Jo, proč golfky, když mám velký kočár pro 2leté dítě, nejsem máklá a peníze umím utratit i jinak, ne?:) A pak měla dcerka 1,25r, když se nám milovaný offroad tank(jezdila jsem s ní po lese, brutální terény, zvládal, bez neklepávání dítěte)rozsypal a já pořídila Chicco Multi. To bylo jako procitnutí ze sna:) protože v té době už jsem zdaleka nejezdila po terénech, ale na pískoviště, nakoupit, po schodech, ze schodů, do mateřského centra, do herničky s kamarádkou a jejím dítětem, tak tahat 18kg kočár+14kg dítě, navíc velký neobratný, byl obrovský rozdíl, proti golfáčku, který jsem sama i s dítětem a nákupem zvedla a vynesla ho do 2. patra úřadu bariérového. Ten pocit, že se nemusím doprošovat o pomoc při nástupu/výstupu do MHD. Tak jsem na 2. koupila CybexCallisto, ale nešla nasadit sedačka do protisměru a nevíc byla hrozně uzoučká. Tak jsem ho za cca 8m prodala a pořídila MamasandPapas Sola, golfkosporťák a jsem spokojená(ne zcela:), ale dá se přežít). S dalším dítětem se mi prostě změnil rytmus, už jsem se nechodila kochat 2×denně na 3h do lesa, ale režim se podřídil staršímu dítěti, takže na písek a zpátky, a to už počítáš každé kg, abys vyhodila sama kočár do/z MHD a pomohla staršímu, každý regál, kudy neprojedeš, v tu chvíli neřešíš terénnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
23.1.13 15:55

Ahojky,
taky jsem nechápala na co golfky, kupovala jsem si na prvního syna x-lander xa trojkombinaci, teď je mu rok a půl a jsem znovu těhotná a tahat je do a z auta je už na mě velká váha, tak jsem si pořídila golfky od x-landera x-go, jsou super a pro mě mají obrovskou výhodu že na ně můžu nasadit jak autosedačku tak korbu, což bude super až pojedu někam na nákup nebo krátkou návštěvu… navíc je fakt že kočár zabral skoro celý kufr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí