Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim,
Uz jsem pred par dnama psala svuj problem a bohuzel se mi nedostala zadna odpoved, tak pisu znovu a trochu to ztrucnim
Po skonceni menstruace jsem odjela na 11 dni na dovolenou, beru antikoncepci a stalo se mi, ze jsem si jednu pilulku zapomnela vzit a vzala si ji az po 13 h. Kdy jsem si to uvedomila.. 2 dny pred zapomenutim jsem mela s partnerem sex, ode dne po zapomenuti uz spinim skoro 2 tydny a 10 den od zapomenuti jsem zacala krvacet, je tady moznost otehotneni nebo to muze byt uplne neco jineho a okamzite zajit na gyndu?
Moc doufam ze nekdo poradi ![]()
Příspěvek upraven 29.07.17 v 10:08
@Kyyyyra píše:
Zdravim,
Uz jsem pred par dnama psala svuj problem a bohuzel se mi nedostala zadna odpoved, tak pisu znovu a trochu to ztrucnim
Po skonceni menstruace jsem odjela na 11 dni na dovolenou, beru antikoncepci a stalo se mi, ze jsem si jednu pilulku zapomnela vzit a vzala si ji az po 13 h. Kdy jsem si to uvedomila.. 2 dny pred zapomenutim jsem mela s partnerem sex, ode dne po zapomenuti uz spinim skoro 2 tydny a 10 den od zapomenuti jsem zacala krvacet, je tady moznost otehotneni nebo to muze byt uplne neco jineho a okamzite zajit na gyndu?
Moc doufam ze nekdo poradi
Tak já osobně bych řekla, že buď:
Ale pro jistotu bych si zašla nebo aspoň zavolala na gyndu, tam by ti určitě mohli říct víc.
Je divný, že by tě takhle rozhodila jedna opožděná pilulka…
těhotenství podle mě není pravděpodobný, bylo to na hraně s dvanácti hodimama a pak jsi předpokládám brala už správně… Plato už máš dobraný? Zavolala bych si k doktorovi. Jestli už jsi zpátky z tý dovči. Nebo zkusit jestli se to po pauze srovná, ale normální to nebude..
@Kyyyyra Ahoj, bohužel, tohle je hrozně individuální a těžko ti poradí tady někdo přes internet. Já takhle krvácím už půl roku. Během sexu, po sexu, 3 dny po skončení MS, potom třeba týden špinim. Mám za sebou kompl. laborativní vyšetření a naštěstí je vše ok.. po zdravotní stránce. Co mi ale zjistili bylo to, že to dělá stres a psychická nerovnováha, procházím si rozvodem a asi s tím ještě nejsem 100% smířená.
@Kamkam píše:
Je divný, že by tě takhle rozhodila jedna opožděná pilulka…těhotenství podle mě není pravděpodobný, bylo to na hraně s dvanácti hodimama a pak jsi předpokládám brala už správně… Plato už máš dobraný? Zavolala bych si k doktorovi. Jestli už jsi zpátky z tý dovči. Nebo zkusit jestli se to po pauze srovná, ale normální to nebude..
Ano, pote jsem uz opet pravidelne brala teda jeste porad beru, plato jeste dobrane nemam
Asi bude nejlepsi kontaktovat toho doktora
Vsem moc dekuju za rady, mam celkem strach z ceho to tak muze byt, jsem zvedava co mi doktor v pondeli povi
Vsem moc dekuju za rady, mam celkem strach z ceho to tak muze byt, jsem zvedava co mi doktor v pondeli povi
@Kyyyyra zkus se nestresovat, pravděpodobně to nic nebude a stres by ti to mohl zhoršit ![]()