Proč krvácím mimo menstruaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
28.7.17 15:56

Proc krvacim mimo menstruaci?

Zdravim,
Uz jsem pred par dnama psala svuj problem a bohuzel se mi nedostala zadna odpoved, tak pisu znovu a trochu to ztrucnim
Po skonceni menstruace jsem odjela na 11 dni na dovolenou, beru antikoncepci a stalo se mi, ze jsem si jednu pilulku zapomnela vzit a vzala si ji az po 13 h. Kdy jsem si to uvedomila.. 2 dny pred zapomenutim jsem mela s partnerem sex, ode dne po zapomenuti uz spinim skoro 2 tydny a 10 den od zapomenuti jsem zacala krvacet, je tady moznost otehotneni nebo to muze byt uplne neco jineho a okamzite zajit na gyndu?
Moc doufam ze nekdo poradi :srdce:

Příspěvek upraven 29.07.17 v 10:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18304
28.7.17 16:08
@Kyyyyra píše:
Zdravim,
Uz jsem pred par dnama psala svuj problem a bohuzel se mi nedostala zadna odpoved, tak pisu znovu a trochu to ztrucnim
Po skonceni menstruace jsem odjela na 11 dni na dovolenou, beru antikoncepci a stalo se mi, ze jsem si jednu pilulku zapomnela vzit a vzala si ji az po 13 h. Kdy jsem si to uvedomila.. 2 dny pred zapomenutim jsem mela s partnerem sex, ode dne po zapomenuti uz spinim skoro 2 tydny a 10 den od zapomenuti jsem zacala krvacet, je tady moznost otehotneni nebo to muze byt uplne neco jineho a okamzite zajit na gyndu?
Moc doufam ze nekdo poradi :srdce:

Tak já osobně bych řekla, že buď:

1. Jsi si tou zapomenutou pilulkou rozhodila cyklus
  1. Jsi fakt otěhotněla (i když to se mi zdá nepravděpodobné) a poté to krvácení je ranný potrat

Ale pro jistotu bych si zašla nebo aspoň zavolala na gyndu, tam by ti určitě mohli říct víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
28.7.17 16:11

Je divný, že by tě takhle rozhodila jedna opožděná pilulka… :nevim: těhotenství podle mě není pravděpodobný, bylo to na hraně s dvanácti hodimama a pak jsi předpokládám brala už správně… Plato už máš dobraný? Zavolala bych si k doktorovi. Jestli už jsi zpátky z tý dovči. Nebo zkusit jestli se to po pauze srovná, ale normální to nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.17 16:11

@Kyyyyra Ahoj, bohužel, tohle je hrozně individuální a těžko ti poradí tady někdo přes internet. Já takhle krvácím už půl roku. Během sexu, po sexu, 3 dny po skončení MS, potom třeba týden špinim. Mám za sebou kompl. laborativní vyšetření a naštěstí je vše ok.. po zdravotní stránce. Co mi ale zjistili bylo to, že to dělá stres a psychická nerovnováha, procházím si rozvodem a asi s tím ještě nejsem 100% smířená.

• Citovat
  • Upravit
12
29.7.17 10:11
@Kamkam píše:
Je divný, že by tě takhle rozhodila jedna opožděná pilulka… :nevim: těhotenství podle mě není pravděpodobný, bylo to na hraně s dvanácti hodimama a pak jsi předpokládám brala už správně… Plato už máš dobraný? Zavolala bych si k doktorovi. Jestli už jsi zpátky z tý dovči. Nebo zkusit jestli se to po pauze srovná, ale normální to nebude..

Ano, pote jsem uz opet pravidelne brala teda jeste porad beru, plato jeste dobrane nemam
Asi bude nejlepsi kontaktovat toho doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.7.17 10:14

Vsem moc dekuju za rady, mam celkem strach z ceho to tak muze byt, jsem zvedava co mi doktor v pondeli povi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.7.17 10:16

Vsem moc dekuju za rady, mam celkem strach z ceho to tak muze byt, jsem zvedava co mi doktor v pondeli povi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.7.17 11:38

@Kyyyyra zkus se nestresovat, pravděpodobně to nic nebude a stres by ti to mohl zhoršit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí