Proč maminky krmí děti v MHD

21.12.21 09:27

Proč maminky krmí děti v MHD

Ahoj, chci se zeptat, čekáme dítě a nechápu jednu věc. Proč všechny maminky co nastoupí s kočárem do MHD začnou instantně po tom co si sednou dítě krmit? Jablko, rohlík, šáteček. Nechápu to. Takové nechutné prostředí jako je mastná tyč, dítě nejdriv vše osahá a pak si začne u jídla olizovat celé dlaně. Ble :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6942
21.12.21 09:30

Čekáš první, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 09:31

@fenny na to jsem se neptala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
21.12.21 09:33

@Alenka Nováčková no a? Tak si to dělej po svým a neser se do ostatních. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
21.12.21 09:35

Asi aby deti nervaly, nebo nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Alenka Nováčková až budeš mít dítě, můžeš se k tomu pak vyjádřit :mrgreen: :lol: ono každý dítě bude trpělivě čekat, až někam dojedeš atd :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36214

Aby dítě zabavily :nevim: aby nikde nelezlo, neječelo sedělo a jedlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.12.21 09:36

@Alenka Nováčková já to teda nedělám, protože tu nemáme mhd, ale víš proč to dělají? Aby jim tam nezačalo řvát přece! 😁 To samý v obchode. Víš proč matky páchají trestný čin a dají dítěti do ruky rohlik dřív, než ho zaplatí? 😁 😁 😁 Právě proto aby jim tam nezačalo řvát😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 09:37

@Cenarius mě to jen zajímá jaký je důvod, třeba jako utužování imunity, nebo nevím, proto se ptám. Samozřejmě že já to budu dělat jinak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 09:39

@pikola a něčím jiným to třeba nejde? Hračka, knížka, nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.12.21 09:39
@Alenka Nováčková píše:
@Cenarius mě to jen zajímá jaký je důvod, třeba jako utužování imunity, nebo nevím, proto se ptám. Samozřejmě že já to budu dělat jinak :lol: :lol: :lol:

Líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 09:40

@martina.se a jiné druhy zábavy neexistují??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.12.21 09:40
@Alenka Nováčková píše:
@fenny na to jsem se neptala :lol:

implikace je takova, ze az to dite budes mit, budes delat to stejny.

Ja osobne zadne svacinky sebou nenosim. Svacinky typu nakrajene ovoce, susenky nebo co jineho nosi matky v krabickach. Co nosivam, to jsou ovocne kapsicky a je to spis pro pripad nouze, ze jsme se ve meste zdrzeli dele, nez jsem ocekavala, dite uz davno melo jist, ma hlad a hrozi, ze zacne plakat hladem a co ja s tim budu v MHD delat? Tak ho rychle zaplacnu kasickou, to mu na chvilku vydrzi a mastim domu.

Nekdy teda koupim kolacek v pekarne, kdyz zrovna jdeme kolem. Starsi dcera se ho samozrejme dozaduje, ale nebudu ji krmit za pochodu, Tudiz, kdyz nastoupime do MHD a uz pohodlne sedime, tak si ho teda muze vytahnout a dat, jinak bych poslouchala celou cestu az domu knourani, kdy bude mit kolacek, proc ji ho uz nedam ted, na co jsem ji ho kupovala, kdyz ji ho pak nechci dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14873
21.12.21 09:41
@Alenka Nováčková píše:
@pikola a něčím jiným to třeba nejde? Hračka, knížka, nevím..

Tak uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.12.21 09:42

@Alenka Nováčková tvůj příspěvek mne hrozně moc dneska zvednul naladu😁 na všechny tyhle věci si časem přijdeš sama😁 každopádně poslední co jako matka budeš chtít je, aby ti někde začalo řvát, takže jsrm si jistá, že třeba v obchodě pak prckovi ten rohlik dáš taky😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí