Proč menstruace bolí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.11.10 20:17

V puberte jsem zdechala bolesti pri ms.Po porode uz je to o hodne lepsi apo druhem si vezmu jen jeden ibalgin a pohoda.Ale co me zarazi,ze to mam silne,ale co ze me vychazi,des..kusy jater :oops: Je to normalni nebo ne?Na gynde se stydim zeptat :zed: :oops:

• Citovat
  • Upravit
972
8.12.10 01:28

Prave tu chcipam bolesti.. mam v sobe tri brufeny a slivovici..zatim bez ucelu..trva to dve hodiny.. snad mi to brzy polevi.. ale jak tu kdosi pise.. u porodu jsou aspon chvilkove pauzy..

Mam za sebou tri porody.. pred porody jsme taky nechapala ze nekdo zustane doma kvuli menzes.. tak ted uz to chapu teda poradne.. :think:

Je to asi hnusne.. ale pomaha mi ze nejsem na tom tak blbe sama. Zkouseli jste jeste nekdo ten Nalgesin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
8.12.10 09:18

Nalgesin jsem zkousela,ale prijde mi ze brufen,tedy ibalgin je lepsi a silnejsi na tuto hnusnou bolest. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
8.12.10 09:37

Nalgesin je nejsilnější lék a analgetickým účinkem, který je volně prodejný na trhu. Musíš si vzít dva ihned, jak zjistíš krvácení nebo jeden a za hodinu druhý. Já nepoužívám nic jiného. Můj mužskej ho bere na bolesti hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
8.12.10 09:44

Me teda moc nepomohl,ale az pak ibalgin.Tos nevim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siiiiiiiiiiiisa
16.3.13 13:54

Menstruaci ještě nemám ale chtěla jsem se mamky zeptat
Kdy dostala menstru. ona
Ale nemám odvahu a ani newímjak se jí mám :) zeptat
Poraďte prosim :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.13 14:32

Kolik ti je let? Pokud ti je tak kolem 12 let, tak je nejlepší se zeptat na přímo. Pokud to s tebou teda ještě neprobrala. Ta moje mi to ve 12 letech vysvětlila, protože mi začli růst prsa a začla jsem se ochlupovat. TAk správně tušila, že to brzy přijde. A nechtěla, abych zažila stejný šok jak ona, když jí to mamka neřekla. Prostě bych se zeptala na rovinu mamky, kdy ona porpvé dostala měsíčky a jaké byly. A když se zeptá, proč tě to zajímá, tak bych ji řekla, že holk yve třídě už to mají a tak tě zajímá, kdy to přijde, abys nebyla vyděšená a byla připravená. Je také pak dobré nosit v tašce do školy vložku. Pro jistotu, kdyby to přišlo nečekaně. Ideální je si udělat s mamkou důvěrnou chvilku osamotě a tam to vše probrat. Vše na co se chceš ohledně svého těla zeptat. A pokud ti nebude moct maminka pomoct a enchce to tom mluvit, tak ji porps, zda by ě nevzala na gyndu a tam by ti to mohli vysvětlit. NEbo se můžeš zeptat starší kamarádky nebo učitelky ve škole.

• Citovat
  • Upravit
1265
16.3.13 15:54
@siiiiiiiiiiiisa píše:
Menstruaci ještě nemám ale chtěla jsem se mamky zeptat
Kdy dostala menstru. ona
Ale nemám odvahu a ani newímjak se jí mám :) zeptat
Poraďte prosim :-)

Myslím, že anonym už všechno řekl. Nevím kolik ti je, ale říkám si, proč o tom mamka nezačne sama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
16.3.13 19:08

Kaki- no krásná debata :palec: Za sebe můžu říct, že před dětmi jsem trpěla jak pes, po dětech jsem si nechala zavést tělísko- půl roku to bolelo a pak najednou konec, bolesti občas proběhnou, ale jen jakési si spíš polechtání a nekrvácím-někdy jen maličkato špiním- ale to se stane fakt málokdy- možná 3 x do roka a když zjistím, tak se kolikrát zhrozím co to je a pak si vzpomenu, že nejspíše menstruace. :lol: Takže to byla účinná pomoc pro mě.

• Citovat
  • Upravit
Daniela45
13.9.13 21:22

Já jsem si koupila na menstruační tenzi níže uvedené od Natures Aid (Anglie)

http://www.lekarna.cz/…y-90-kapsli/

Dnes jsem byla i v lékárně a lékárnice si produkt pochvalovala.

Zkusím a uvidím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí