Noretisteron

3211
24.11.10 20:33

Noretisteron

Hezký večer holky :kytka:
Mám dotaz od čvrtka beru NORETISTERON na deset dnů pro ůpravu cyklu (od poloviny srpna jsem měla měsíc menstruaci a pak mi píchli injekci na zastavení a měla jsem v té době už noretisteron a měla jsme poslední MS 4.10.) Tak jsem šla k Dr a ten mi nejdřiv bral krev jestli nejsem těhu(snažíme se o miminko) krev byla negativní a testy pak taky nasadil mi o5 NORETISTERON a od té doby co ho beru je mi hůř než předtím tak jsme se chtěla zeptat jak jste ho vy snášeli jestli jste ho měli.
Moc děkuju za odpovědi :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3211
24.11.10 20:41

Tak to jsem ráda že to mám asi z toho já mám ůplně nafouklé břicho a jsem celkově unavená a to já tolik nebývám.
A špinila jsi někdy když jsi ho brala?Já totiž v pondělí večer trošku špinila,ale je pravda že mi bylo špatně od žaludku a prášek šel ven a druhý den už to bylo zas vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
24.11.10 20:54

Dobrala jsem v neděli a mám pocit, že prasknu, jsem jak sopka před výbuchem :roll: a mám děsný nálady a stavy :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
3211
24.11.10 20:59

No mě manžel radši kolem 6 uspal jak malou a před 8 jsem se vzbudila a chodí kolem po špičkách v půl 10 si beru další tak zas bude zle a musím usnout.A bylo ti po nich i špatně nebo to ne?Já se musím vždy přemáhat aby ve mě vydržel a už si ho nikdy nenechám napsat :pocitac: :pocitac: A jsem zvědavá co bude v neděli až ho doberu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
24.11.10 21:02

Vyloženě zle ne, jako že bych zvracela, to ne.

• Citovat
  • Upravit
3211
24.11.10 21:04

Tak to trošku závidím ale ono to nafouknuté břicho a ty nálady bohatě stači.
A proč si ho brala?Musela si? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
24.11.10 21:08

Brala jsem ho v létě na oddálení MS kvůli dovče a nic mi při něm nebylo :nevim: 1 tabl 2× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
24.11.10 21:19

Mně doktorka řekla, že nejspíš nafouklá budu, tak jsem s tím počítala a i když se přecpu, tak to svádím na ty pitomý prášky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3211
24.11.10 21:31

Anette: Tak to tiše závidím :oops: :oops:

papu: Tak to je dobrý :palec: :palec: to mě ani nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.11.10 10:01

Ahoj,
já ho brala před 6ti lety. Měla jsem anovulační cykly a také se k nim přidalo anovulační krvácení. Dostala jsem na 3 měsíce Noretisteron (bylo to v létě 2004 :think: ), brala jsem 2× denně 1 tbl. Žádných vedlejších příznaků jsem si nevšimla, nic mi nebylo :nevim: Naopak tím, že se anovulace začala rázně léčit a já se konečně netrápila, bylo mi skvěle :mrgreen: Psychika dělá divy. No a jako nejlepší nakonec bylo, že po léčbě Noretisteronem tělo konečně začalo pracovat jak mělo a máme Julinku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik89
4.7.11 11:06

norethisteron

noretisteron bere 2dene ale nevim jakou hodinu ted jestli po12 nebo tak kdo mi poradite posim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa