Proč mi nejde zavést tampón?

181
28.6.16 22:23

Proč mi nejde zavést tampón?

Ahoj je mi 13 chtěla bych se vás zeptat jestli nemáte nějaké rady jak si zavést tampón vždycky me to bolí kdyz si to tam dávám nevíte proč? Ostatnim holkam to problém nedělá :(

PS: nevěděla jsem jakou kategorii vybrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
28.6.16 22:27

Zkus aplikátor. Nebo ho máš moc velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
28.6.16 22:30

@Kakajicko69 Jakou používáš velikost? Pro tebe je ideální mini.(já mám nejlepší zkušennosti s o. b) Používám je do teď, ale po porodu používám velikost super. Také záleží v jaké poloze zavádíš. Zkus v dřepu, nebo zvednout jednu nohu např. na wc.
Důležité je se uvolnit a zavést dostatečně hluboko, aby si ho necítila. Časem si zvykneš. Je to o treninku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.6.16 22:46

Chcete trochu cviku a klidne vyzkouset ruzne typy. vetsinou nejlip jde typ s aplikatorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
28.6.16 22:52

OT, ale musím. Už jsem nad tím přemýšlela, teď jste mi připomněly. Vy používáte jen jednu velikost tamponu? Já používala podle síly menstruace, takže mini až super. Před porodem, po porodu. (Teď už používám nějaký čas kalíšek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
28.6.16 22:52

Hlavně je důležité zavádět správným směrem, jakoby dozadu k páteři. Kolmo nahoru to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
28.6.16 23:03
@Ukulina píše:
OT, ale musím. Už jsem nad tím přemýšlela, teď jste mi připomněly. Vy používáte jen jednu velikost tamponu? Já používala podle síly menstruace, takže mini až super. Před porodem, po porodu. (Teď už používám nějaký čas kalíšek)

pouzivam tu nejmensi velikost. parkrat jsem mela ten normal, ale staci mi mini. ze se pry ma pouzivat nejnizsi savost a velkost co vam vyhovuje. nebo co. asi kvuli tomu syndromu toxickeho soku. jinak je jeste dobry pouzivat lurikant kdyz to nejde zavist. treba kdyz to je slabsi a posevni steny jsou suche. je to vazne znat ten lubrac.

• Citovat
  • Upravit
Aywi
28.6.16 23:05
@Ali-Ali píše:
Chcete trochu cviku a klidne vyzkouset ruzne typy. vetsinou nejlip jde typ s aplikatorem.

ja mam asi levy ruce. v zivote jsem si tampon a aplikatorem nezvladla zavist. nevim proc. mela jsem tampax a nikdy ani tuk. nechapala jsem jak na to. :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
15225
28.6.16 23:13
@Aywi píše:
pouzivam tu nejmensi velikost. parkrat jsem mela ten normal, ale staci mi mini. ze se pry ma pouzivat nejnizsi savost a velkost co vam vyhovuje. nebo co. asi kvuli tomu syndromu toxickeho soku. jinak je jeste dobry pouzivat lurikant kdyz to nejde zavist. treba kdyz to je slabsi a posevni steny jsou suche. je to vazne znat ten lubrac.

Aha… tak já to brala jako vložky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
28.6.16 23:19
@Ukulina píše:

Já taky různé. Stejně jako teď používám dva kalíšky.

K dotazu.. blbě se tampon zavádí když jsou suché stěny, sliznice, dre to a jde to špatně, takze tip na lubrikant je dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
28.6.16 23:20
@Ukulina píše:
Aha… tak já to brala jako vložky :oops:

jako velikosti? tak kazdemu vyhovuje neco jineho. kamaradka kdysi chtela tampon a kdyz jsem ji podala ten mini, tak si rekla rovnou o 2 :mrgreen: ze ten malej ji protece hned.

• Citovat
  • Upravit
15225
28.6.16 23:20

@andelka83 Dva kalíšky? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
28.6.16 23:22
@Aywi píše:
jako velikosti? tak kazdemu vyhovuje neco jineho. kamaradka kdysi chtela tampon a kdyz jsem ji podala ten mini, tak si rekla rovnou o 2 :mrgreen: ze ten malej ji protece hned.

Jo, jakože teče hodně - větší, teče už málo, tak mini. :) Nikdy mi nic nevypadlo ani nepřebývalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
28.6.16 23:28
@Ukulina píše:
Jo, jakože teče hodně - větší, teče už málo, tak mini. :) Nikdy mi nic nevypadlo ani nepřebývalo.

aha, uz rozumim :). tak si to delala spravne. me se taky nikdy nestalo, ze bych protekla nebo tak.ani o nikom nevim, kdo by mel nehodu. to jen tak strasili v bravu a podobnych casacich :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
32929
28.6.16 23:32
@Ukulina píše:
@andelka83 Dva kalíšky? Proč?

Protože mi sedí obe velikosti. Menší používám na začátku a na konci, nebo i celou ms když vím že můžu vylivat víckrát za den. Vetší když jsem pryč a měním jen ráno a večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí