Vaginální tabletka, nerozpustila se

29
24.6.16 16:08

Vaginální tabletka, nerozpustila se

Ahoj maminky, potřebuji poradit. Jsem v 19tt, včera jsem byla u doktorky na kontrole. Předepsala mi vaginální tabletky na silný výtok (přesný název teď nevím nemám je u sebe). Zavedla jsem si ji před spaním, ráno když jsem si šla dát sprchu tak že mě tabletka „vyjela“ v podstate celá :?, mám říct doktorce o napsání jiných nebo to je normální? :( když už do sebe cpu nějaké tabletky v tehu tak bych chtěla aby měli náky účinek abych je nebrala zbytečně. Dnes doktorka neordinuje jinak už bych ji volala. Děkuji za rady :,( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
257
24.6.16 16:15

To nebude mít účinek. Pokud se nerozpustila. Jsi byla předtím na velké? Ono tím tlačením se pak může stát, že vyjede, ale jinak je to divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35869
24.6.16 16:22

A dáváš si ji dostatečně hluboko?

Příspěvek upraven 24.06.16 v 16:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
24.6.16 16:22

@katerina.Tr
Na velké jsem nebyla. Spíš sem ji vyplachla vodou jak jsem se sprchovala.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
24.6.16 16:32

@Miam8 tak jsi jí zavedla jen na kraj, musíš fakt co nejhloubš, jsem si vždy kupovala canasten s aplikátory a jakmile jsem měla nějaký globule na zánět tak jsem je tam strkala aplikátorem, aby byly fakt hluboko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
24.6.16 16:33

@pikola
Hluboko si myslím že byla dostatečně :nevim:, vemu si večer další a uvidím ráno, Kdyztak radši počkám do pondělí a zajdu k doktorce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
24.6.16 17:38

Aplikátor se v těhotenství používat nesmí. je možné, že tableta se z důvodu suché sliznice či jiného nebyla schopna rozpustit. To že vytečou zbytky je normální, ale neměla by být v celku. Pokud ani druhá se nerozpustí, byl by vhodnější krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.6.16 17:48

Jen upresnim, ze aplikator se používat smí, ale ne ve vysokém stupni tehotenstvi ;) pokud mas natolik suchou sliznici, ze se tablety nerozpusti, požádala bych dr či lekarnici o stejnou látku ve formě krému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
24.6.16 18:00

Taky se mi to stávala, když jsem měla tablety při zánětu. Od té doby si kupuju jen krém, tablety se mi rozpustí jen málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
25.6.16 12:20

Je dobre tabletku pred zavedenim navlhcit, taky se mi parkrat stalo, ze se canesten vubec nerozpustil :?
Pokud to nepomuze, zkusit jinou formu leku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.3.20 22:45

Holky a co, když si zavedu tu tabletku a do hodiny se mi chce na malou? :nevim: Nikde jsem se nedocetla, jestli to vadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí