Proč najednou nespí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
853
26.11.10 11:14
Sany80s píše:
NO ono mu ty zuby mohou lézt třeba i měsíc bez toho aby to bylo vidět.
Jinak tenpopis na zuby opravdu vypadá :nevim: .

Taky si říkám,jestli musí zoubky vždycky dopředu signalizovat naběhlá dásna :nevim: Naše malá /6m/ se teď zase horší se spaním,budí se v noci často
a brečí,ale v pusince nic nevidím.. :-? Tak nevím…
U starší se zuby objevily,ani nevím jak :wink: Takže se zoubkovým trápením zkušenosti nemáme :-D Všechny 3 děti mojí sestry měly vždycky při prořezávání zubů průjmy..tak to může být taky projev :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
26.11.10 11:20

Winky-jinak kaše večer,častější krmení UM,kojení.....nic u nás nezabírá :wink: Někdy mě připadá,že malá prostě nemá náladu,tak si brečí a rozčiluje se.. :mrgreen: jako dospěláci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.11.10 12:29

radusa - tak koukam,ze v tom nejsem sama… :mavam: no nezbyva nam nez doufat, ze se to brzo zlepsi a ty nase zlaticka zacnou konecne zas spinkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.12.10 18:26

ahoj já mám na lezoucí zoubky mastičku calgel tu namažu před spaním a někdy i když spinká a zatím dobré . tak zkuste toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.12.10 08:53

Ahoj maminky, tak hlasim, ze spani uz je o mnoho lepsi. Jsou to opravdu zoubky, prorezavaji se mu chudackovi obe spodni jednicky…
Dekuji vam za reakce a preju vsem hodne klidnych noci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
4.12.13 19:42

Ozivuji diskusi v nadeji, ze si nekdo stejne „uziva“ nas 12.-cti mesicni proste prestal spat..jakmile ho dam do postele spusti, jak kdyby ho na noze brali.Do teto doby bez problemu spaval denne 2× a vecer Dostal v postylce mliko, zapla jsem „zabu“ a bylo po nem.Je fakt, ze mu ted leze horni zub, ale jsem z toho zmatena, protoze pres den je normalne usmevavy, neplace…Napadla me separacni uzkost? :nevim: Neporadite nekdo, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
4.12.13 19:44

..jeste dodam, ze jakmile usne, spi bez problemu celou noc s prestavkou na 1 krmeni a hned zaspi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
4.12.13 20:45

@svycarka
a dáváš ho spát přes den? 8o
mě tohle kluk jednu dobu taky dělal, za a.) mu lezly horní zuby ale hlavně za b.) málo spal přes den a byl dost přetažený :nevim:
nechci znít nějak hloupě, ale když ho necháš vyřvat usne? :think:

• Citovat
  • Upravit
7626
4.12.13 21:55

@Missy_X spi pres den..2× a bez problemu. a ne vyrvat ho nenechavam a ani s tim nezacnu, protoze v Tom nevidim smysl, aby mi placem vycerpane decko uslo.Spis si myslim, ze ho musim nechat dyl vzhuru :think: spaval po 3 hodinach a asi se to meni… Dekuju za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
4.12.13 21:58

@svycarka
podle mě je u ročního dítěte spát 2× za den už docela dost ;)
zkus ho dávat spát až po obědě, a pak prostě až v noci :palec:

• Citovat
  • Upravit
7626
4.12.13 22:13

@Missy_X on na do roku jeste Mesic ale stejne, ja uz to zkousela vypustit jedno spani, ale dopoledni a zitra zkusim to odpoledni..on totiz vzdycky vypada, ze by sel spat a jak ho polozim jekot. Prikladam se i k separacce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
4.12.13 22:16

@svycarka
no nevím, separačku bys poznala už v momentně kdy bys opustila třeba pokoj, a on tě viděl ;) já to zažívala v roce a půl, stačilo se vzdálit na dva metry a spustil se takovej jekot, že to svět neviděl :nevim:
to by asi nebylo jenom o spaní ale celkově :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
7626
4.12.13 22:22

@Missy_X tak on prave tak trochu poknikne, ja mam docela dost pohodove decko. hraje si sam, nestezuje si, nevriskal nikdy..ted co se stavi a prasti se, poplace par sekund a je klid- total flegmos, prave proto me to spani zarazilo…trva to treti den, co jsem Jela dle stareho rezimu, takze se proklanim k tomu, ze proste uz nepotrebuje tolik spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
4.12.13 22:23

@svycarka
zkus to spaní výhradně po,,O", a možná kontrolovat zuby - ono to taky může být něma.

• Citovat
  • Upravit
7626
4.12.13 22:26

@Missy_X no zitra mu vypustim jeden spanek pred O..zuby v Tom muzou byt tez rostou mu horni, ale jak jsem psala mi to prislo zvlastni protoze pres den si vystaci se slinenim a kousanim do vseho, ze spanim pres den tez zadny Problem..jen vecer proste pekli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí