Proč nemůžeme ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
22.11.12 10:22
@Kačus82 píše:
ty vogis a co je hnusnýho na hnusným levným Sunaru? 8o :lol:
Jako neříkám, že Beba není chuťově o něco zajímavější, ale přesto… co ty doktorky nevymyslí :lol:

Chutná ti víc Beba jo, Sunar je sladší :mrgreen:
No…doktorka asi dostává od Beby nějaké bonusy…bych tak řekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
22.11.12 10:25
@RyBANA píše:
Chutná ti víc Beba jo, Sunar je sladší :mrgreen:
No…doktorka asi dostává od Beby nějaké bonusy…bych tak řekla :lol:

taky si myslím, ale takto průhledně :lol:

Já jsem ochutnala jen vzoreček (a dobrý :oops: ), mladej si musí zvykat, že nejsme žádný rozežranci pikslu za 350 nebo kolik to stojí, tak ho dusim Sunarem ;)

sorry za OT

• Citovat
  • Upravit
13119
22.11.12 10:25

Jestli to máš tak blízko k rodičům, navlékla bych ho a šla, vždyť k dr. musíte taky ven, ne? Na druhou stranu až budeš mít doma nemocné školou povinné děti, tak i kdybys s nimi měla být doma 2 měsíce, tak si nebudeš moct dovolit jít s nimi ven na procházku, protože vám bude doma šibat. Protože jakmile by vás viděl někdo ze školy, byl by průšvih a těžko bys někomu vysvětlila, že dítě je nemocné, ne že se ze školy ulejvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.11.12 10:26
@RyBANA píše:
A jak jezdíte k té doktorce? :mrgreen: Však to je stejný jak cesta k rodičům…šla bych a nic ji neříkala :mrgreen:
:pankac: :pankac: přesně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.11.12 10:35

@ynax Ale tak školou povinné děcko už většinou není tak strašně závislé na rodiči jako prcek v kočárku. To je pak myslím jiná situace, i když samo člověku bude hrabat tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
22.11.12 10:39

Já nejsem zastánce toho sedět doma. Vem bych šla. Pokud tam nemáte inverzi a hnusně, pokud bude dítě jen sedět v kočářě tak fakt nevidím důvod proč nejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
22.11.12 10:46

K rodičům bych klidně šla, 10 minut venku v kočárku ani nepovažuju za pobyt venku, to bych nemohla ani k té doktorce.

A k Sunaru - oba kluci byli cca od roka do dvou na tom „hnusnym levnym“ Sunaru, který mě teda docela chutnal :lol: a nic se jim nestalo. A mě ho doporučila Dr. s tím, že kojeným dětem většinou chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.11.12 11:08

Jezis, ze ja do tech diskusi vubec lezu… :zed:

aktualni situace:

centrum Prahy - prave rozpustena inverze, sedivo, hnus - cumim prave z okna
Pha-vychod: mlhavo a sedivo neboli inverze jak blazen
Stredocesky: inverze

pokud zakladatelko bydlis na horach tak hura ven, zajimalo by mne, kdyby neexistovaly tyto velice plodne diskuse, jestli bychom vubec umely pouzivat vlastni mozky - viz diskuse jak obleknout deti v tomhle pocasi apod.

a alou zpet do sve domovske uzavrene skupiny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
295
22.11.12 11:26

@Hanka1 Se mi nezdá, jsme pha východ a celkem dobrý… Pokud má dítě ATB a kašle tak bych spíše nešla, ani kdyby nebyla inverze.
A pro ty co se tady baví jednou hrubkou - nechápu. Upozorňovat pokaždé když někdo napíše hrubku mi přijde hloupé. Občas taky něco napíšu špatně, a to mám dvě VŠ. Stane se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
22.11.12 11:27

Nmůj doktor taky vždy radil spíš na proocházky chodit.. možná jestli u vás není inverze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.11.12 11:45
@Pé píše:
@Hanka1 Se mi nezdá, jsme pha východ a celkem dobrý… Pokud má dítě ATB a kašle tak bych spíše nešla, ani kdyby nebyla inverze.
A pro ty co se tady baví jednou hrubkou - nechápu. Upozorňovat pokaždé když někdo napíše hrubku mi přijde hloupé. Občas taky něco napíšu špatně, a to mám dvě VŠ. Stane se.

děkuji za podporu, ale vycházím z toho, že jsem potěšila dokonalé ženy-češtinářky a prodloužila jim život o pár minut svojí blbostí tím, jak se od srdce zasmály.

• Citovat
  • Upravit
3239
22.11.12 11:53

@Hanka1 Hanko, na hrubku jsem upozornila ja…udelala jsem to poprve co jsem na emiminu, tak snad to pochopis ;) nemohla jsem jinak :mrgreen: treba to pomuze ze uz tu nikdy risk s tvrdym Y neuvidim ;) necekala jsem ze to vyvola tak negativni reakci 8o od @Timinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.11.12 11:58

@Mobidick negativní? opravdu nejsem ani naštvaná a ani uražená. Vím, že se tady na hrubky upozorňuje a o sobě vím, že na hrubky kašlu :nevim: Pokud má někdo potřebu na to upozornit, je mu přáno.

• Citovat
  • Upravit
3239
22.11.12 12:00

@Timinka Zapomen na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
22.11.12 12:32
@Jana206 píše:
Já si myslím, že doktorka trochu přehání.
Ano, chápu, že inverze nejsou dobré, ale pokud půjdeš s dítětem v kočárku okolo poledne na hodinu ven, ublížit mu nemůžeš.
Nám naopak dr. říkala, že když je dítě víc jak 3 dny bez teplot(po vážnější nemoci), tak mu pobyt venku na kočárku neuškodí, naopak prospěje, pokud není extrémní počasí - inverze a vítr jsou nejhorší.Příspěvek o riskování zápalu plic je mimo mísu. Nevím, jak bys to řešila, kdybys měla doma další dítě nebo děti, které MUSÍ do školy. A doktorka nakázala, že nemůžeš vystrčit paty z baráku. To je nemyslitelné, pokud někdo nemá kolem sebe funkční babičky nebo nějaké poskoky.
Nedělej si starosti a jdi k vašim na návštěvu - pokud jsou tam všichni zdraví.

S tímhle souhlasím a je to tak. Jsme na tom podobně a taky jdeme na chvilku odpol. ven. Doma bych z nich zešílela a oni ze mě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí