Proč přetahovat předkožku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
7.10.19 16:50
@Marketjanatan píše:
@Kriss Tina ale on nechce

Tak ho postrašit, že bude muset jít na obřízku, jak jsem dal ten link, tak tam je nakresleno, o co jde. Pochybuju, že bude chtít na obřízku. Jedna tu napsala, že tím postrašila svého sedmiletého syna a ten se hned pustil horlivě do těch roztahovacích cvičení, která dříve dělat nechtěl a která byla úspěšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
7.10.19 16:59
@Fonty píše:
Píše navicero tématech a bude asi troll. Tohle je nesmysl. Snad syna někdy viděl pediatr ne

Nemusí být troll, někteří lékaři jsou v tomto horliví, ale někteří na to dlabou, na šarlatánku psal jeden kluk, který ve dvanácti letech unikl té obřízce jenom o vlásek. Stará doktorka, co pak šla do důchodu na to dlabala a nová, když zjistila, že mu to nejde, tak by ho hnala hned na úplnou obřízku. Tu on ale zoufale nechtěl, tak mu matka našla jinou lékařku, která to vyřešila operací s úplným zachováním předkožky. U něj se ale nejednalo o fimózu, zúžení, ale měl na spodní straně ještě přetrvávající konglutinaci - slepení a zároveň mu udělali úpravu uzdičky. Zatímco u syna zakladatelky je to v jeho věku ještě normální stav, u jejího manžela už to normální stav není. :zed: V osmnácti letech to tak má pouze 1 až 2 muži ze sta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
8.10.19 19:15

@gin 124 no a práve kvuli manzelovi mi to přijde celé podezřelé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
8.10.19 22:31
@Fonty píše: