Proč se mi nedostavila menstruace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.3.23 09:05

Proč se mi nedostavila menstruace?

Ahoj, chci se zeptat. Je mi 16, Menstruaci mám od února 2018, mám ji pravidelnou. V únoru jsem měla 6 dní zpoždění. Tenhle mesic se měla dostavit 8. Ale furt nic. Neboleli mě ani prsa, Břicho, žádná nevolnost po ránu. Prsa mě neboleli ale ani minulý měsíc :think:
21. Února jsme měli s přítelem sex, ještě pred sexem jsem si na něj sedla ale bylo to jenom na chvilku protože hned jsem pak z neho slezla. Předtím jsme to zkontrolovali aby někde nebyl „mokrý“. Poté jsme měli už chráněný sex. Po sexu jsem kondomy zkontrolovala, napustila i do nich vodu. Žádné praskliny. Zpoždění mám už 11 dní a už se začínám bát co se děje. V pátek jsem si koupila těhotenské testy, hned večer jsem si jeden udělala a vyšel negativní, rano jsem si udělala druhý test a ten byl také negativní.
Menstruace se mi ale pořád nedostavila, v pátek mě lehce bolelo v podbřišku ale bylo to tak cca 5 minut za cely den. Včera mě během dne také trochu bolelo v podbrisku ale bylo to za celý den tak 10 minut, pak už nic.
Kamarádka a přítel mi říkají ať si zajdu na gynekologii, že to není normální a ze to může být něco vážného, ale já na gyn. nikdy nebyla takže by tam semnou musela jít máma. Nejenom že se na to necítím a není mi zrovna tohle příjemný řešit s mámou, ale taky se bojim co kdybych byla těhotná. Měla bych průser. + máma měla problém už jen s tím když semnou musela táhnout na preventivku nebo nějaké očkování.
Měl to takhle taky někdo? Už fakt nevím co s tím. Je pravda že jsem tenhle mesic byla dost ve stresu, ale i jiné měsíce kdy jsem byla hodně ve stresu tak jsem to vždy dostala, bez zpoždění.

Prosím anonymně a bez blbých komentářů a připomínek. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
19.3.23 09:08

Dojdi na gyndu. Máma s tebou fakt nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35616
19.3.23 09:10
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. Je mi 16, Menstruaci mám od února 2018, mám ji pravidelnou. V únoru jsem měla 6 dní zpoždění. Tenhle mesic se měla dostavit 8. Ale furt nic. Neboleli mě ani prsa, Břicho, žádná nevolnost po ránu. Prsa mě neboleli ale ani minulý měsíc :think:
21. Února jsme měli s přítelem sex, ještě pred sexem jsem si na něj sedla ale bylo to jenom na chvilku protože hned jsem pak z neho slezla. Předtím jsme to zkontrolovali aby někde nebyl „mokrý“. Poté jsme měli už chráněný sex. Po sexu jsem kondomy zkontrolovala, napustila i do nich vodu. Žádné praskliny. Zpoždění mám už 11 dní a už se začínám bát co se děje. V pátek jsem si koupila těhotenské testy, hned večer jsem si jeden udělala a vyšel negativní, rano jsem si udělala druhý test a ten byl také negativní.
Menstruace se mi ale pořád nedostavila, v pátek mě lehce bolelo v podbřišku ale bylo to tak cca 5 minut za cely den. Včera mě během dne také trochu bolelo v podbrisku ale bylo to za celý den tak 10 minut, pak už nic.
Kamarádka a přítel mi říkají ať si zajdu na gynekologii, že to není normální a ze to může být něco vážného, ale já na gyn. nikdy nebyla takže by tam semnou musela jít máma. Nejenom že se na to necítím a není mi zrovna tohle příjemný řešit s mámou, ale taky se bojim co kdybych byla těhotná. Měla bych průser. + máma měla problém už jen s tím když semnou musela táhnout na preventivku nebo nějaké očkování.
Měl to takhle taky někdo? Už fakt nevím co s tím. Je pravda že jsem tenhle mesic byla dost ve stresu, ale i jiné měsíce kdy jsem byla hodně ve stresu tak jsem to vždy dostala, bez zpoždění.Prosím anonymně a bez blbých komentářů a připomínek. Děkuji

Těhotná nejsi. Počkej ještě pár dní a kdyžtak bez na gynekologii. Pokud sexuálně žiješ tak by si stejně měla chodit každý rok na preventivní prohlídky.
A chraň se po celou dobu styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.3.23 09:21

@martina.se To můžu sama? Prý se musí poprvé s mamou že se nějak ptají na různé nemoci v rodině a tak ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
19.3.23 09:37

@martina.se Já jsem chtěla jít sama v 16ti a u třech gynekologů mi řekli, že jedině se zákonným zástupcem :nevim: Ale je pravda, že to už bude deset let, tak třeba se to změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
19.3.23 09:46

Nezhubla jsi? Dceri takto hapruje menses, kdyz zhubne pod urcitou vahu, telu se to nelibi.
Jinak mame stejny problem, vic nez tyden zpozdeni, ve ctvrtek ji vezmu na gynekologii do nemocnice. Nema jeste gynekologa, bude ji 15 v cervnu. Pak ji objednam ke svemu. Ma kluka, ale tvrdi, ze spolu zadny sex nemeli, vzdyt ji neni jeste 15. Tak doufam :lol:
Mamku popros, at te vezme na gynekologii, o sexu nic rikat nemusis, pokud se stydis. Proste ji rekni, ze mas zpozdeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.3.23 10:25

@MadGirlNancy nezhubla. Mám 172 cm a přibrala jsem asi 3 kila.
Zkusím ji poprosit, dříve chodila k doktorovi a říkala že ji byli doktoři příjemnější než doktorky, a právě že já doktora nechci. Neumím si to vůbec představit, nebylo by mi to příjemné a přišlo by mi to i divně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.23 19:34

@Cherry00 zavolej jim. Já šla sama a bez problémů. Syn taky k Dr chodí sám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí