Proč se odkládají více holčičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22282
19.8.18 13:36
@a12 píše:
Ale tak ty vychazis jen z opavskyho babyboxu, ne? Treba se do jinyho odlozilo zas vic kluku :nevim:

Myslis, ze do opavskeho babyboxu behem 10let odlozili 174 deti? 8o Snad po cele CR :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
19.8.18 13:43
@PaníBovaryová píše:
Myslis, ze do opavskeho babyboxu behem 10let odlozili 174 deti? 8o Snad po cele CR :lol:

:mrgreen: no to asi ne :mrgreen:
Ale treba v brne bude 5holek, 10 kluku.. V praze 10holek,4kluci, v bolce 5 a5 v plzni o neco vic holek a tak :mrgreen: jako vysledek bude stejnej ale v kazdym regionu se muze odkladat jiny pohlavi :mrgreen:
Jinak nevim co tou diskusi je mysleno.. Jakoze se zensky zbavujou holek aby nebyli po mamince? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22282
19.8.18 13:52
@a12 píše: :mrgreen: no to asi ne :mrgreen:
Ale treba v brne bude 5holek, 10 kluku.. V praze 10holek,4kluci, v bolce 5 a5 v plzni o neco vic holek a tak :mrgreen: jako vysledek bude stejnej ale v kazdym regionu se muze odkladat jiny pohlavi :mrgreen:
Jinak nevim co tou diskusi je mysleno.. Jakoze se zensky zbavujou holek aby nebyli po mamince? :nevim:

Myslim, ze tim nemyslel nic, asi ho jenom trkla ta statistika :) Jako kdybychom chteli filozofovat, tak podle teorie o materske lasce od Badinter, maji matky radeji syny, nez dcery. I mozna podle Freuda a jeho teorie, ze zena chce vlastnit penis (? Byl to on, uz si to moc nepamatuju) :nevim: ale podle me bude zakopany pes opravdu spis v te vyzive tehotne zeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
19.8.18 13:59
@PaníBovaryová píše:
Myslim, ze tim nemyslel nic, asi ho jenom trkla ta statistika :) Jako kdybychom chteli filozofovat, tak podle teorie o materske lasce od Badinter, maji matky radeji syny, nez dcery. I mozna podle Freuda a jeho teorie, ze zena chce vlastnit penis (? Byl to on, uz si to moc nepamatuju) :nevim: ale podle me bude zakopany pes opravdu spis v te vyzive tehotne zeny
:mrgreen: :mrgreen:
A to je zvlastni.. Podle mistnich diskusi mi prijde, ze zensky chtej spis dcery a bojej se, ze syna nebudou mit rady :lol: no proste nahoda :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
19.8.18 13:59
@PaníBovaryová píše:
Myslim, ze tim nemyslel nic, asi ho jenom trkla ta statistika

Přesně tak, ten nepoměr 100:74 mi prostě připadá velký a protože je dlouhodobý (vlastně od začátku), tak podle mne nemůže být náhodný.

Příspěvek upraven 19.08.18 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22282
19.8.18 14:01
@a12 píše: :mrgreen: :mrgreen:
A to je zvlastni.. Podle mistnich diskusi mi prijde, ze zensky chtej spis dcery a bojej se, ze syna nebudou mit rady :lol: no proste nahoda :mrgreen:

Mysli si, ze vychovavat dceru je jednodussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
19.8.18 14:10
@Luboš P píše:
Přesně tak, ten nepoměr 100:74 mi prostě připadá velký a protože je dlouhodobý (vlastně od začátku), tak podle mne nemůže být náhodný.Příspěvek upraven 19.08.18 v 14:03

Ale to je jen statistika babyboxu. Tj jednoho z mnoha způsobů jak se „zbavit“ dítěte. Ale odložené jsou i v kojeňákách, pěstounské péči, příbuzných a bohužel i do popelnice, křoví......

Takže když chceš počítat jestli se odkládají spíš holky než kluci, musíš tam zahrnout všechny odložené děti, ne jen babybox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
19.8.18 14:11
@PaníBovaryová píše:
Myslim, ze tim nemyslel nic, asi ho jenom trkla ta statistika :) Jako kdybychom chteli filozofovat, tak podle teorie o materske lasce od Badinter, maji matky radeji syny, nez dcery. I mozna podle Freuda a jeho teorie, ze zena chce vlastnit penis (? Byl to on, uz si to moc nepamatuju) :nevim: ale podle me bude zakopany pes opravdu spis v te vyzive tehotne zeny

To si musím najít tu teorii, že vlastně chci vlastnit penis. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
19.8.18 14:19
@Netopirek píše:Takže když chceš počítat jestli se odkládají spíš holky než kluci, musíš tam zahrnout všechny odložené děti, ne jen babybox.

Já už jsem napsal, že se chci podívat na kojeňáky. Jestli by poměr všech odložených dětí vyšel přibližně 1:1, tak by poměr BabyBoxů 4:3 byl možná ještě zajímavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.8.18 15:29
@PaníBovaryová píše:
Ovlivnuje to vyziva tehotne matky - cim je horsi, tim je pravdepodobnost holcicky vyssi. Rizikove skupiny vetsinou tu stravu moc dobrou nemivaji.

nejde jen o stravu, ale taky styl života celkově. Kouření, alkohol atd…Ženský co porodí dítě a odloží ho většinou patří i mezi ty co v těhu kouří, chlastají a i fetují :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22282
19.8.18 19:59
@Yasminn píše:
nejde jen o stravu, ale taky styl života celkově. Kouření, alkohol atd…Ženský co porodí dítě a odloží ho většinou patří i mezi ty co v těhu kouří, chlastají a i fetují :-(

O pohlavi se rozhoduje v okamziku poceti. Takze zalezi na zivotnim stylu matky jeste pred tim, nez v tehotenstvi.Udajne se v obdobi blahobytu rodilo vic chlapcu :nevim: jako podle Flegrovy teorie sezase zenam, co prodelal toxoplasmosu,rodi devcata - rizikove skupiny urcite prodelavaji vic nemoci, nez nerizikove - mozna to plati i o jinych virech :nevim: (ale to jenom odhaduju, nejsem evolucni biolog :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.8.18 20:05

Podle mě ty děti odkládají matky ze slabších sociálních skupin, u těch je tradičně více preferované mužské pohlaví. Ale to je taková moje teorie

• Citovat
  • Upravit
19078
20.8.18 08:04

@PaníBovaryová jo to máš pravdu, ale takové ženy hulí, pijou vlastně pořád, takž to vyjde na stejno. Já tím chtěla napsat, že spousta chlapečků třeba zemře už v břiše při takovém stylu života. Já vím, že o pohlaví je už dávno rozhodnuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí