Prodej dětského oblečení a hraček

20893
7.9.19 15:23

Takovych eshopu uz jsou mraky. Tak reknite, cim budete tak extra, ze by lidi meli u vas nakupovat?

Jinak delsi dorucovaci doba a doprava zdarma = preprodej z aliexpresu apod. A toho uz je taky plnej internet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
7.9.19 15:24

No, pokud zboží není skladem, tak tam zásadně nenakupuji, to si to můžu koupit sama z amazonu, ebay, apod. Pouze u oblečení na miru pro deti jsem si ochotna chvilku počkat, ale určitě ne déle jak 2 -3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16199
7.9.19 15:27

Poštovné zdarma za cenu delší doručovací doby mi zavání Aliexpressem, takových e-shopů už je mraky, většina z nich má velmi špatná hodnocení, protože uvádí velmi vágní dobu dodání, nedrží věci skladem a v podstatě jen přepošlou objednávku. Když objednávám na netu, je pro mě důležitá kombinace cena+věci skladem+rychlost a způsob dodání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
7.9.19 15:27

Jako ze bys preprodavala z Aliexpresu a Wishe viď. Tak to určitě Nee. Tam si to muzu objednat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.9.19 15:35

Neměla bych zájem, když něco objednávám přes internet, je to proto, že chci mít nákup pohodlně a brzo doma (dejme tomu max do pár dní). Kdybych na něco chtěla čekat neurčitou delší dobu, tak si to objednam z Ali, tak mi teda celkově tvůj nápad vyznívá, že prostě chceš preprodavat ty čínské šmejdy za pár korun :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
7.9.19 15:39

Ne nechci čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.9.19 15:54

Reálný fotografie. Těch rádoby plyšových overalu letělo oknem už několik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.9.19 17:33

A co extra by to mělo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
7.9.19 20:32

Myslím, že předprodej z Ali, wish a tak je už nuda. Hlavně se ti to bude vracet, pac to jsou fakt smejdy a lidi budou nasraný. Takže za mě, to fungovat nemůže. Pokud chceš prodávat originální kousky které si budeš sít, nebo nechávat síť, tak to fungovat určitě může ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
28.11.20 23:51

Mám doma oblečení po detech. Zkušenosti s prodejem jsou nic moc. Zkoušela jsem fb a místní skupiny a swap, ale jsme menší město a to je znát na počtu zájemců. Přijde mi, že je to čím dál tím horší. I loni mi to přišlo mnohem lepší. Jaké máte zkušenosti vy? Má to vůbec cenu? Přes bazary tady, bazoš atd. to ani nezkousim - nechce se mi tomu ani věnovat moc času. Mám tady hromadu bot a nektere jsou skoro nenošené. Má cenu to dávat za symboliku? Vyhodit? Darovat - i to jsem zkusila, ale nikomu to vozit nebudu v přesně určený čas na určené místo. Kam popřípadě darovat?

Mám doma ale i nějaké věci, které jsou pouze vyorané, hezké a také nové věci? Má smysl to zkoušet prodat přes nějaký bazar? Přes jaký? Zrovna nové věci se mi zdarma dávat nechtějí. Mám hodně riflí - novely různé velikosti. Má to vůbec cenu kvůli postovnemu? Dá se to poslat levněji než zasilkovnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.11.20 00:01

Jediný, kde něco prodám, je bazárek, který pořádá místní mateřský centrum. A to jen velikosti od 98. Internetový bazary jsou passé. Taky to mám pytel krásnýho oblečení a nikdo ho nechce. Pořád se dokopávám odnést ho do tříděnýho textilu…

• Citovat
  • Upravit
15475
29.11.20 00:23

@Janli Místní bazárek se mi neosvědčil vůbec. Část byla rozhrabana a část si vůbec nikdo neprohlidnul. Byly tam fakt krásné věci a fakt levne. To už se nenamaham. Nechala jsem tam hodně i věci do charity. Kam to nosíš - jaký tříděný textil myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
29.11.20 00:23

@Sára 1 @Janli A jaké velikosti nabízíte? Já budu shánět pro holku vel. 128 a pro kluka vel. 110. Třetí dítě dědí po prostředním, ale vždy se najde něco, co potřebuje. Tak kdyby jste tam něco měly, tak mi klidně napište SZ.
Jinak po třech dětech jsem se rozhodla také něco prodat, ale jak píšete, je to bída s nouzí. Za mě úplně nejideálnější je varianta, kdy by si maminka přijela a to oblečení sama vybrala. Fakt mě nebaví ty věci žehlit, fotit, přesně popisovat každou nedokonalost. Pak se někdy kouknu na inzeráty a tam někdy opravdu žasnu, co jsou schopný lidi prodávat. Už jsem také rezignovala - ty nejlepší kousky se snažím prodat přes bazary a ze zbylých věcí udělám balík a dávám ho jen za odvoz.

Příspěvek upraven 29.11.20 v 00:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
29.11.20 00:25

Vindet.
Problém je že teď koupíte tričko v pepcu a podobných obchodech za pár kaček, tak se moc nikomu nechce kupovat věci starší a ještě platit dopravu :nevim:.
Prodavala jsem vždycky jako balík oblečení v jedné velikosti, všechno jsem prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
29.11.20 00:30

@Pocahonta Bohužel na kluka nic mít nebudu. Má teď tak 116. A pro holčičku toho asi taky moc nebudu mít. Má 134/140, občas s kratšími rukávy tu 128. Akorát mám ty rifle,

Nabídla jsem kamaradce po dceři, ale nestojí o to. Těch bot je mi fakt líto. Mám tady už velké krabice. Kupovala jsem Essi a to bylo pořád řeči, že to prodám. Neprodam. Loni jsem prodala krásné zimní boty, nové byly strašně drahé, za ovoce v hodnote do 40 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí