Prodej dětského oblečení - rady?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prodej dětského oblečení - rady?
Ahoj maminky ![]()
mám dotaz. Chtěla bych prodávat dětské oblečení ve velkém. Nevíte o nějakém dodavateli, který má přijatelné ceny? popřípadě ja se prodává nejlépe a podobně? Chci si otevřít e-shop a chtěla bych mít ihned úspěch
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ono dětské oblečení je široký pojem. Takže věk od 0 do 18? ![]()
Jde taky o to, jestli chceš prodávat nové zboží nebo třeba použité? Jestli bys radši českého dodavatele nebo ze zahraničí? Atd. Myslim, že bys to měla upřesnit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, jestli ti někdo poradí a zadarmo, tak je blázen - tomu se totiž říká know-how. Úspěch ihned by chtěl každý, ale to je sci-fi, spadni na zem. Nehledě na tom, že abys měla ihned úspěch, musela bys najít díru na trhu a hadrů tu je už nepočítaně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcipanka píše:
Ahoj maminky
mám dotaz. Chtěla bych prodávat dětské oblečení ve velkém. Nevíte o nějakém dodavateli, který má přijatelné ceny? popřípadě ja se prodává nejlépe a podobně? Chci si otevřít e-shop a chtěla bych mít ihned úspěch![]()
tak to by chtěla spousta lidí a kdo ví jak na to, tak si bude prodávat a vydělávat sám a ne radit lidem bez nápadů… promiň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sandrik píše:
Mě to od zakladatelky přijde celý spíš jak dobrý vtip![]()
![]()
Mě taky. Hadry a úspěch ihned. Zakladatelko nemaluješ si to nějak moc růžově?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najít dodavatele s přijatelnou cenou a kvalitou, za kterou jsi ochotná platit trvá delší dobu a rozhodně ti to nikdo nenapíše do diskuze, ty trdlo. Pokud chceš průměrnou kvalitu průměrných věcí, tak takových dodavatelů ti napíšu stovky, ale musíš počítat s tím, že průměrné zboží se prodává průměrně až podprůměrně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit