Prodej dětského oblečení - rady?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.11.12 16:14

Prodej dětského oblečení - rady?

Ahoj maminky :kytka:
mám dotaz. Chtěla bych prodávat dětské oblečení ve velkém. Nevíte o nějakém dodavateli, který má přijatelné ceny? popřípadě ja se prodává nejlépe a podobně? Chci si otevřít e-shop a chtěla bych mít ihned úspěch :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
863
14.11.12 16:27

Ono dětské oblečení je široký pojem. Takže věk od 0 do 18? :D
Jde taky o to, jestli chceš prodávat nové zboží nebo třeba použité? Jestli bys radši českého dodavatele nebo ze zahraničí? Atd. Myslim, že bys to měla upřesnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silverja
14.11.12 16:27

Tak to jsem zvědavá, kdo ti co poradí

• Citovat
  • Upravit
13119
14.11.12 17:08

No, jestli ti někdo poradí a zadarmo, tak je blázen - tomu se totiž říká know-how. Úspěch ihned by chtěl každý, ale to je sci-fi, spadni na zem. Nehledě na tom, že abys měla ihned úspěch, musela bys najít díru na trhu a hadrů tu je už nepočítaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
14.11.12 17:29

Mě to od zakladatelky přijde celý spíš jak dobrý vtip :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.11.12 17:40
@Marcipanka píše:
Ahoj maminky :kytka:
mám dotaz. Chtěla bych prodávat dětské oblečení ve velkém. Nevíte o nějakém dodavateli, který má přijatelné ceny? popřípadě ja se prodává nejlépe a podobně? Chci si otevřít e-shop a chtěla bych mít ihned úspěch :) :kytka:

tak to by chtěla spousta lidí a kdo ví jak na to, tak si bude prodávat a vydělávat sám a ne radit lidem bez nápadů… promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.11.12 18:05
@sandrik píše:
Mě to od zakladatelky přijde celý spíš jak dobrý vtip :lol: :lol: :lol:

Mě taky. Hadry a úspěch ihned. Zakladatelko nemaluješ si to nějak moc růžově? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
14.11.12 18:24

Najít dodavatele s přijatelnou cenou a kvalitou, za kterou jsi ochotná platit trvá delší dobu a rozhodně ti to nikdo nenapíše do diskuze, ty trdlo. Pokud chceš průměrnou kvalitu průměrných věcí, tak takových dodavatelů ti napíšu stovky, ale musíš počítat s tím, že průměrné zboží se prodává průměrně až podprůměrně. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat