Reflexní pásky na oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
481
11.11.12 20:15

reflexní pásky na oblečení

Maminky používáte nějaké reflexní prvky na oblečení pro děti? Mám na mysli třeba nějakou pásku přes rukávy apodobně, viděla jsem to na cyklistech. Tak mě zajímá jestli se něco takového dělá i pro děti na oblečení, co nemusím přidělat na pevno třeba žehlením nebo našitím. A teda nechtěla bych ani vestu :-)Díky za reakce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.11.12 20:20

V nějakém pořadu v TV radili, že všichni (nebo aspoň) děti by za tmy měli nosit reflexní pásky. Dají se koupit např. v cykloprodejnách. Jsou např. jednoduše „nahoditelné“ na rukáv. Prostě pásek z měkkého přilnavého plastu, nadzvednu ruku, druhou rukou jakoby hodím (obmotám) kolem nadzvednuté ruky a drží..

• Citovat
  • Upravit
784
11.11.12 20:20

Já mám pro prcka právě ty cyklistické, tyto: http://www.google.com/imgres?…
Dávám je na ruku nebo na nohu, normálně přes bundu/kalhoty a drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
11.11.12 20:21

Sice je nepoužívám, ale jsou teď k dostání takové pásky, které se ti obtočí kolem ruky (když jakoby tou páskou „bouchneš“ do ruky). Jdou i na malé ruce dětí, to mám vyzkoušeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31277
11.11.12 20:28

Ahoj, já si koupila reflexní pásky v nějakém tom „vše za 39,–“ nebo podobný typ obchodu…dávají se na rukáv a jsou na suchej zip.
Nosím je v kapse a když se třeba potmě vracím z autobusu, tak si jí navlíknu na jednu ruku na straně do silnice.
Nezabije mě to, v kapse se to unese a třeba mi to jednou zachrání život :D a pro děti bych to taky koupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.11.12 20:36

Dcera má hodně takových reflexních prvků přímo na oblečení - bundy, oteplovačky, šusťáky…
potom máme reflexní vestu na kolo a lyže a pak ty pásky jak psaly holky, co se obtočí kolem ruky nebo nohy a potom ještě na suchý zip - na těch bylo napsáno, že jsou pro běžce.

• Citovat
  • Upravit
481
11.11.12 20:38

JJ vím přesně jaký pásky, já je mám na kočárku :-) Ale nenapadlo mě to použít takto, říkala jsem si, že by to moc tlačilo, ale vyzkoušela jsem to a je to super. Tak díky moc holky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.11.12 20:41

Taky je mám zatím na kočárku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
11.11.12 21:06

Já koupila takové pásky u nás na poště, ale viděla jsem je i v hračkářství (konkrétně v Hopíku)Hlavně je nekupuj v prodejně s kojeneckým zbožím…tam je mají nechutně prředražený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
11.11.12 21:43

Jasný @kendra já je kupuju za 20kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.12 09:55

'Ahoj, já zrovna před cca 10ti minutama koupila sadu 2 pásek, nejsou nažehlovací ani nic, ale samonavinovací. Mladý si s tím klepne na rukáv a ono se mu to navine. Používáme je každou zimu, jde o jeho bezpečí. Stály 27 kč, koupila jsem je na poště :mrgreen: Je to super, pro mě bez práce a pro něj je to důležité, že bude vidět. Jinak vždycky se snažím koupit aji zimní bundu s reflexníma páskama, né vždy se podaří. 'Tohle je jednoduché a rychlé řešení. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.11.12 10:39

Taky máme ty obmotávací z pošty - sada 2ks za 27,– Kč, máme modrou a žlutou. Tak levně jsem je nikde jinde neviděla, takže máme na kočáru, na kole, dávám na oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
21.11.12 15:10

@dagmarkav a kde je kupujes, prosim te? Sháním to na kočár a nikde to není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
21.11.12 15:18

Jak holky tady psaly, viděla jsem ty pásky i na poště. Jinak to kupuju na http://www.nejbaby.cz/…tka/d-81005/ ty jsou krásný s kravkama a nebo obyč.http://www.nejbaby.cz/reflexni-samonavijeci-naramek-zluta/d82619/.Ale já to mám s osobním odběrem, tak nevím jak to vyjde s poštovným :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.13 19:33

Ahoj. Našla jsem téma Vaší diskuse.Jsem na mateřské dovolené a bavím se našíváním reflexních prvků na oblečení. Začala jsem u svých dětí/svítí už jak světlušky /a pokračuju na okolí. Mám slušnou zásobu nášivek i reflexních pásků. Všechno našívám už na hotové oblečení. :D Pokud jste někdo z okolí a máte zájem, klidně dejte vědět. Zdraví Hana B. Vsetín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat